Poliţia în acţiune: furturi la Turnu şi Lunca şi un accident de circulaţie.

18 Martie 2014, 00:03 | 3335 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţiştii din municipiul Turnu-Măgurele au prins în flagrant pe S. Florin de 43 de ani din localitate care conducea o bicicletă ce fusese sustrasă de la persoana vătămată S. Claudiu, prejudiciul fiind restituit părţii vătămate.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie rurală Lunca au fost sesizaţi de către M. Ioana din comuna Pleaşov, judeţul Teleorman cu privire la dispariţia de la domiciliul său a mai multor bunuri.
În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului  şi au stabilit că C. Petre şi C. Marieta , ambii din comuna Saelele, sat Pleaşov, vecini cu persoana vătămată, au sustras din trei anexe ale gospodăriei reclamantei mai multe bunuri, cauzându-i astfel un prejudiciu de 2500 lei.O parte din bunuri au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.În cauză a fost întocmit dosar penal.

M. Paulică din Turnu-Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fraţii Goleşti din localitate, efectuând virajul la stânga pentru a intra pe strada General Praporgescu, pe partea dreaptă circula un biciclist care a virat brusc stânga şi a intrat în coliziune cu acesta.În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat la spital chiar de către conducătorul auto dar nu a fost necesară internarea.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.