L.Dragnea cheamă 3 milioane de teleormăneni sub arme: unguri, păzea!

17 Martie 2014, 00:04 | 2344 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Armata teleormaneana e gata de lupta cu unguri. foto:timesnewsroman

Separatiștii de la Jobbik s-au pus cu cine nu trebuie! Îngrijorat de declarațiile tot mai extremiste ale extremiștilor unguri, unul din cei mai puternici stăpâni ai locului din Țara Românească a sunat deja chemarea la oaste pentru a apăra aceste meleaguri. Sub steagurile baronului din Sud, Liviu Dragnea, sunt așteptați aproape 3 milioane de teleormăneni.

Analiștii militari estimează că, prin această măsură, este destul de clar care va fi rezultatul bătăliei cu ungurii. ”E clar că nu au nici o șansă. Aproape 80% din armata teleormăneană nu poate fi omorâtă, pentru că oamenii ăia sunt morți deja, deși votează de ani buni. Restul, când văd ulei sau făină sunt turbați, omoară pe oricine”, consideră Radu Tudoran, analist militar.

Oastea teleormăneană va pleca în marș spre Harghita și Covasna la primul semn de mobilizare. Conform strategiei statului major general, aceasta va face la Buzău jocțiunea cu detașamentul de khmeri cu ochii roșii din Vaslui, una din cele mai sângeroase grupări para-militare românești.

"Si daca nu facem fata, o chemam pe Catalina, si o convingem ca Salajul e Ardeal!!! Apoi se ocupa ea, noi bem cafea..."

sursa:timesnewsroman

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
gogu pe 17 Martie 2014, 12:33
#5
filozofez
Stau si ma intreb, de ce televiziunile nu fac o paralela cu drepturile romanilor in Ungaria si drepturile ungurilor in Romania. De ce nu ni se transmit reportaje din localitatile cu romani din Ungaria. De ce nu ni se transmit interviuri cu romanii din Ungaria si viata pe care o duc acolo. De ce, de ce. Si sa nu aveti nici o speranta, daca Mierc*rea Cuc era capitala Romaniei poate se luau masuri, dar fiind la mare distanta, ce le pasa politicienilor din Buc*resti de romanii de acol. Mai ales ca acum papagalii din PSD au batut palma cu UDMR. Drepturi pentru unguri si stinguri pentru romanii care dovedit de istorie, tot timpul au fost prosti, toleranti, intelegatori, rabdatori, asupriti, mistocari, fara c*rajul de a face ceva.
Filip Mircea . pe 17 Martie 2014, 11:34
#4
Tara arde-n foc si turnul se piaptana.
ATATIA OAMENI BUNI PARASESC TARA SI NENOROCITI CA ASA ZISII REDACTORI DE LA TURNU CU ZOAIE STAU PE CAPUL NOSTRU SI NE SUG SANGELE .BESTII ORDINARE .!
mirela pe 17 Martie 2014, 09:16
#3
sunteti tampiti?
sunteti tampiti sau va prefaceti? orasul are atatea probleme serioase si voua va arde de facut misto? de ce nu va documentati in legatura cu problemele care sunt la asociatiile de locatari unde sunt delapidari si excrocherii pe banda rulanta si administratorii si presedintii de bloc sunt lipiti de scaune si neschimbati de ani de zile? mint si fura locatarii si isi aranjeaza buzunarele dupa bunul lor plac fara sa ii deranjeze cineva ! asta nu stiti sa investigati sau este greu? bateti campii cu toate porcariile si faceti socotelile primarului, ale angajatilor primariei si va doare de soarta liberalilor din posturi de conducere, voi ce faceti concret in afara de a scrie articole de doi lei? shock
Ilie de la scularie pe 17 Martie 2014, 08:47
#2
Riul....ramul
Fratioare, ducem copii la codru, nu si femeile, ca ele se duc singure sa lupte cu JOBIK. Apoi otravim fintinile, ardem recoltele, si postam pe turnucustiri apeluri la boicotului la paprika si gulas. Bai astia, va credeti in republica Romanistan?
nebunusatului pe 16 Martie 2014, 22:43
#1
BOZGORII EXTREMISTI...
Personal nu am nimic cu ungurii, nu acelsi lucru pot spune de extremisti in frunte cu bozgorul principal in persona vicepremierului ungar . In alte state nici nu pot discuta in maghiara in public fara sa fie amendati iar pe la noi calaresc ostentativ precum voda prin loboda in buricul tirgului ... pina la urma ne vor calari si pe noi daca nu au facut-o pina acum . VINOVATII?...guvernul ca lea dat nas si scaune parlamentare ...acum sa-i pupe undeva ...Iar daca Dragnea ia atitudine nota 10 ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.