În curând, două investiţii mari la Turnu-Măgurele: cel puţin 1.000 de servicii ca şi făcute de vicepremier.

17 Martie 2014, 00:06 | 4517 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Cel putin 1.000 de servicii ca si facute de vicepremier.

O veste extraordinar de bună ne-a parvenit din anturajul vicepremierului Liviu Dragnea. În următoarele luni  vor demara două investiţii majore în zona noastră. Peste 1.000 de servicii vor apărea pe piaţa muncii la prima strigare, plus furnizorii. Cei care încă mai cred în cai verzi pe pereţi vor aştepta serviciile, numai că ele vor fi servicii de cafea, tacâmuri, farfuri, pahare şi ce servicii mai ştiţi. Aproximativ 500 de servicii  într-o fabrică plus o hidrocentrală, dar nu pe Dunăre sau Olt, ci pe Săi sau pe canalul colector, încă nu s-a decis care variantă este mai bună. Specialiştii Teldrum măsoară debitul apelor şi, în cel mai scurt timp, se vor pronunţa. Deja oamenii de afaceri şi tot felul de speculanţi vând şi cumpără terenuri în zonele unde se preconizează că vor începe şantiere.

Referitor la cele 500 de servicii, o delegaţie, în frunte cu jupânul, pleacă săptămâna aceasta  într-o vizită în China şi, mai mult ca sigur, serviciile vor fi aduse de acolo. Dacă nici din China nu aduce servicii, atunci de unde?! Aşteptăm întoarcerea jupânului şi ce spunem noi o să pară real pe lângă ce gogonate o să îndruge dumnealui. Când vicepremierul o să înceapă să spună chinezilor despre ce oportunităţi de afaceri sunt în Teleorman şi ce înlesniri o să le facă, nici nu termină bine de vorbit că deja investitorii sunt la scara avionului cu destinaţia Alexandria, din păcate, în Egipt.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 20 Martie 2014, 12:47
#19
@Anton Mudarinos
Jur pe rosu ca nu sunt redactor la Racnetul Turnului Magurele. In alta ordine de idei, sunt cam multi cei carora ar trebui sa li se aplice mai temeinic instructiunile alea, nu-i asa Antoane? Adica unul care spune mascari poate sta linistit, iar eu daca i-am explicat de ce e ud pe picioare sau pe fara trebuie sa stau la colt pe coji de nuci? Halal standarde moncher! Parol nene!
Anton Mudarinos. pe 20 Martie 2014, 11:40
#18
Referitor la instructiunile redactiei .
AR FI BINE SA LE APLICATI FARA NICI O RETINERE INCEPAND CU ILIE DE LA SCULARIE.IN ACEST FEL ATI DOVEDI CA NU FACE PARTE DIN REDACTIA REVISTEI,ASA CUM SE VORBESTE PRIN TARG !!CU STIMA!
Ilie de la scularie pe 19 Martie 2014, 08:19
#17
@Narcis Stoica
Exact ceea ce banuiam. Exact asta este nivelul tau. Zero. In afara de injurii nu esti in stare de nimic. Mein Idioten Kamerad, injuratura nu este argument. Este doar expresia neputintei. Atit. Ai incercat sa te dai si tu un piuc de zmeu, dar, asa cum patesc marea majoritate a celor care mictioneaza contra vintului te-ai spalat pe picioare. Sau pe fata, daca vintul a batut mai tare.
Narcis Stoica . pe 19 Martie 2014, 07:12
#16
Lui ilie nebunul satului.
m-ai convins,cu un CRETIN CA TINE NU TE POTI PUNE! HAI SICTIR IN P...A MATII!(de acum poti sa scrii ce-oi vrea nu te mai citesc si-i sfatuiesc si pe altii sa procedeze la fel ).ESTI UN ANALFABET,AIDOMA UNUI PAPAGAL CARE REPETA LA NESFARSIT ACELEASI CUVINTE PE CARE NU LE INTELEGE.
Ilie de la scularie pe 18 Martie 2014, 16:03
#15
@Narcis Stoica
Mi se pare mie ca tocmai ti-ai dat cu stingu-n dreptul? Pai ori am ceva cultura sau numai o spoiala? Se prea poate ca tu sa nu mai ai argumente contra mea si sa apelezi la insulte. Insulta mon cher nu face decit sa dea dreptate aluia caruia-i sunt adresate aceste,,vorbe de duh" (cam sarac precum se vede). Ce pot sa-ti spun de teoria relativitatii a lui Einstein? Pai tocmai ti-a explicat Eminescu baza ei prin versurile genialei poezii La steaua care a rasarit. Numai ca tu nu prea stapinesti fenomenul, asta este marele tau dezavantaj. Fiule, Lincoln a spus un lucru mare: Mai bine taci, chiar cu riscul de a fi luat de prost, decit sa vorbesti si astfel sa confirmi banuiala. Si cum tacerea e de aur, puteai fi filozof. Dar cum te maninca limba si nu te-ai putut abtine....asta e.
Narcis Stoica . pe 18 Martie 2014, 13:09
#14
Dlui Ilie de la scularie .
Cu dumneata nu se poate discuta asa ca iti promit ca ori de cate ori voi vedea acest nume la comentatori,trec la altul . DEGEABA AI O SPOIALA DE CULTURA,ESTE MAI MUTLTA NEGHINA ! AJUNGE!!HAI TOTUSI SA TE MAI INTREB CEVA : CE POTI SA MAI SPUI DESPRE TEORIA RELATIVITATII A LUI EINSTEIN (FONDUL FIZIC NU GARGARA ) .IAR PE EMINESCU LASA-L IN PACE !
Ilie de la scularie pe 18 Martie 2014, 07:24
#13
@Narcis Stoica
La steaua care-a rasarit e-o cale atit de lunga / Ca mii de ani i-a trebuit luminii sa ajunga. Sau alt vers: Si cai de mii de ani treceau / In tot atitea clipe. Nu ti se pare cunoscut? De unde stia Eminescu teoria relativitatii? Aceste versuri edifica ceea ce Einstein a spus 60 de ani mai tirziu. e = mc la patrat. Si ma iei cu Ponta. Ca Dottore copy-paste este miezul din dodoasca dreptului roman. Ca si Boc, chintesenta constitutionalismului romanesc. Nu realizezi ce nulitati ne conduc? Toata lumea a sarit pentru Plesu. Bun, dar tu ca intelectual rasat de ce te amesteci cu meltenii? Nu stia ca risca o flegma de la ghertoii aia de la LATRINA 3? Si apoi, tu intelectualule care esti un intelectual, vorba unui clasic in viata si oleaca la zdup, de ce-ti descalifici conditia de intelectual pupind undeva un grobian betiv si bolnav de putere? Pai daca s-a amestecat in cird cu porcii, nu poate fi nici uscat nici c*rat.
Narcis Stoica . pe 18 Martie 2014, 06:56
#12
Dlui Ilie de la scularie .
Ca sa vorbesti despre plagiatul cuiva (Ponta,sau altul) trebuie sa ai pregatire in domeniu,sa cunosti lucrarea respectiva,precum si lucrarile din care s-a copiat,etc. etc., ori,din cate stiu de la cei care te cunosc,mata nu indeplinesti aceste conditii . Azi am vazut la televizor ca Justitia s-a pronuntat deja,asa ca las-o balta. Mata ai ceva pregatire dar ESTI UN FEL DE NIHILIST,TOTI TREBUIE NIMICITI .DUPA DUMNEATA SI EINSTEIN A FOST UN PLAGIATOR.
primar pe 17 Martie 2014, 22:14
#11
turnu
geoanta gheorghe primar
Ilie de la scularie pe 17 Martie 2014, 16:17
#10
@# 7
Tin sa-ti aduc aminte ca temelia puterii acestor doua triste figuri s-au pus prin 1996, cind au luat puterea aici din pardea PD. Cind au simtit ca barca ia apa au schimbat-o cu cea a PSD. Asa ca nimic nou. Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi raminem tot..asa.
Ilie de la scularie pe 17 Martie 2014, 16:14
#9
@Virgil Staicu
E treaba ei cum se exprima. In definitiv asta tine de cei 7 ani de acasa. Cit despre telecomanda, asta se poate poate la posturile tv, la care ai alternativa ca-s multe. Cind este vorba de oras, loc*rile unde poti dezbate problema cam lipsesc, asa ca nu vad unde este rostul la telecomanda aia. Aici este problema. Nu intervin in politica editoriala, dar o pot critica. Este totusi o diferenta, nu?
NU V-ATI SATURAT DE MINCIUNI? pe 17 Martie 2014, 14:37
#8
....DE MUNCIUNILE LUI DRAGNEA?
PANA CAND MAI ACCEPTATI CA CE SPUNE DRAGNEA SE SI REALIZEAZA?VEDEM BINE CE FACE,INFINTEAZA NOI SI NOI TAXE SI IMPOZITE.II ROG PE CEI CARE MAI CRED IN DRAGNEA SI PSD SA NE SPUNA O REALIZARE A LUI SAU A LUI MOHANU IN CEI 16 ANI DE CAND CONDUC JUD.TELEORMAN,UNA SINGURA.CEEA CE VEDEM IN FIECARE ZI ESTE MINCIUNA,HOTIA,INTR-UN CUVANT SARACIA.IN 2 ANI DE GUVERNARE,IN LOC SA SE CREIEZE LOCURI DE MUNCA PROMISE IN CAPANIE DE CATRE USL-PSD,S-AU DESFINTAT APROX.150.000 SI S-AU INCHIS PESTE 30.000 DE FIRME.UNDE ESTE PROGRESUL SI PROSPERITATEA MULT TRAMBITATE LA FIECARE CAMPANIE?
Virgil Staicu pe 17 Martie 2014, 14:14
#7
Lui Ilie
Dreptate IN TOTALITATE nu exista nici in povesti,dar in viata reala.Nici in presa scrisa si nici in audio vizual nu vei gasi sau auzi de dreptate IN TOTALITATE.Nu vad urma de cenzura de care pomenesti.Din contra,sunt adeptul 100% a liberei exprimari si a opiniei fara pic de teama sau constangere.Dar daca nu va place ceea ce se scrie pe acest site,e ca la TV,iei telecomanda si schimbi postul.Dar daca nu-ti place ceea ce se scrie intr-un ziar ce faci,dai telefon sau intervi in politica editoriala a acelui ziar?Nu,iti spui ca nu-l mai cumperi a doua oara si gata.Nu vad cu ce am gresit prin ce am comentat la ce a scris Mirela.Ca sa nu mai spun de modul in care ni s-a adresat.Total necivilizat,si mai vorbiti de Turnucustiri.
Ilie de la scularie pe 17 Martie 2014, 11:42
#6
@Virgil Staicu
D-le Staicu, este un site public, unde poate sa-si exprime liber cetateanul opinia vis a vis de problemele orasului. Pina aici sunt de acord cu dvs. Dar ce inseamna asta, sa ceri celor care nu-s de acord total sau partial cu linia acestui site? Incepem iar cu cenzura? Daca da, atunci e grav. Libertatea de exprimare este tot ceea ce ne-a mai ramas. Ei, aici nu mai suntem de acord. Nu respect linia acestui site, fiindca nu are IN TOTALITATE dreptate. Ca sunt razbunari de facut, polite de platit, frustrari, asta nu mai ma intereseaza. Linia sitului e care e. Dar nu-mi poti lua dreptul s-o critic atunci cind e partinitoare, sau s-o sustin atunci cind are dreptate.
Virgil Staicu pe 17 Martie 2014, 11:10
#5
Draga doamna Mirela,
Cand spui VOI,la cine te referi,la noi cei care comentam si relatam unele fapte care se petrec mai mult sau mai putin legal sau la institutiile statului?Noi nu avem ca arma de aparare,atentionare si sanctionare decat VOTUL.Numai ca acest drept constitutional numit vot,ne este furat constant de catre unii politicieni care reprezinta tocmai institutiile pe care incercati sa le aparati cu atata vehementa.Nu mai incercati sa duceti discutia in derizoriu sau sa o mutati in alta parte,pentru ca vinovati nu suntem noi,ci tocmai cei pe care i-am votat si care trebuie sa ne reprezinte interesele intr-un mod onest.Deci,civilizat si corect este sa asculti si sa respecti opiniile tuturor,altfel poti sa scri si sa comentezi pe alte forumuri.Iar daca nu va convine ceea ce se spune pe acest site,creati VOI un altul pe care sa veniti cu alte pareri si chiar cu solutii.Spor la treaba!
mirela pe 17 Martie 2014, 09:15
#4
sunteti cretini ?
sunteti tampiti sau va prefaceti? orasul are atatea probleme serioase si voua va arde de facut misto? de ce nu va documentati in legatura cu problemele care sunt la asociatiile de locatari unde sunt delapidari si excrocherii pe banda rulanta si administratorii si presedintii de bloc sunt lipiti de scaune si neschimbati de ani de zile? mint si fura locatarii si isi aranjeaza buzunarele dupa bunul lor plac fara sa ii deranjeze cineva ! asta nu stiti sa investigati sau este greu? bateti campii cu toate porcariile si faceti socotelile primarului, ale angajatilor primariei si va doare de soarta liberalilor din posturi de conducere, voi ce faceti concret in afara de a scrie articole de doi lei? shock
Ilie de la scularie pe 17 Martie 2014, 08:35
#3
Nevoia de umor
Umorul vostru indoielnic este penibil. Este ca si cind ai vrea s-o prezinti pe Monica Macovei drept Craiasa Zapezii. Mai bine preluati voi aricole de-a gata de la altii, dar aveti grija sa citati sursa, sa n-o patiti pe-a lui Dottore Tonta, pardon, Ponta(Tot un drac).
Narcis Stoica . pe 17 Martie 2014, 06:48
#2
Iar tampenii!
Daca nu mai aveti ce scrie in afara de imbecilitati,suspendati site si gata,lasati lumea in pace! SAU NICI ALIANTA POPULARA NU VA VREA ?? Eu daca va intreb in mod SERIOS al cui este parcul fotovoltaic si cand se preconizeaza punerea in functiune nu raspundeti. CHIAR SUNTETI BATUTI IN CAP ??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.