D`ale judecătorilor turneni: Costea Dănuţ şi Banu Andreea, reţinuţi de procurori şi eliberaţi de judecători!

16 Martie 2014, 00:04 | 3465 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Judecatoria Turnu-Magurele.

Sâmbătă, 15 martie, Parchetul Turnu-Măgurele a propus arestarea preventivă a inculpaţilor Costea Dănuţ şi Banu Andreea, însă Judecătoria a respins ca neîntemeiată această solicitare. Judecându-se după noile coduri, penal şi de procedura penală, inculpaţii amintiţi mai sus au reuşit să scape de arestarea preventivă.  Cităm soluţia dată de instanţa: " Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu-Măgurele de arestare preventivă a inculpaţilor C. D. şi B. A., ca neîntemeiată. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 200 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi de la comunicare pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. Pronunţată în camera de consiliu, azi 15 martie 2014, ora 12,40.". Cum ar veni, procuratura arestează infractori iar judecătorii îi eliberează. Vom urmări îndeaproape acest caz.
 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
jstitie pe 22 Martie 2014, 14:52
#8
info crecta
Judecatorii de la Tribunalul Teleorman au respins contestatia formulta de proc*rori la decizia judecatorului de drepturi si libertati de la Judecatoria Turnu Magurele referitoare la respingerea propunerii de arestare preventiva a celor doi. In acest fel, COSTEA DANUT si BANU ANDREEA vor fi cercetati in stare de libertae. Putem astfel spune de judecatorul turnean a fost corect si obiectiv. Sa fi exagerat proc*rorii? ramane de vazut ce se va intampla la jdecata pe fond a cauzei
flori pe 19 Martie 2014, 21:18
#7
cdab
sunteti fara minte arestati nu mai stati pe ganduri asa fac toti si si nsala lumea ca ii tineti in libertate







IACOB pe 17 Martie 2014, 11:27
#6
INFO
SE FAC COMENTARII CUM CA TOT CE SE INTAMPLA LA JUDECATORIA TURNU MAGURELE VA AJUNGE LA CSM.(SA VERIFICE SENTINTELE ALEA PRONUNTATE,AVIZ:VOINEA,IACOB.....)

parerea pe 16 Martie 2014, 15:38
#5
nu am o parere buna despre judecatori
toti sant manjiti,sant infractori si sant mana an mana cu cei de la Alexandria,cu avocati ca aghiotanti sau comisionari,am si probe,dar nu le ia nimeni an seama.mai ales cu legile astea care lasa scapare pentru interlopi.
LEONIDAS pe 16 Martie 2014, 13:11
#4
Turnule ce fac*ra astia..?
De ce nu scrieti pt, ce fapte sint invinuiti..?
Un avocat pe 16 Martie 2014, 10:43
#3
Dătătorii cu părerea
Articole de genul acesta n-au niciun pic de efort de documentare jurnalistică, probabil că unul din,,redactorii'' de pe site pândeşte portal.just.ro în speranţa că mai încropeşte o ştire, doar-doar se mai întâmplă ceva scandalos prin oraşul nostru.

Astfel de,,ştiri'' n-au ecou decât în rândul unui fost grefier, actualment frustrat şi pensionat de genul,,DNA'', zis şi Mihai Mincu.

Mai puneţi mâna şi mai citiţi legea. Eventual, lăsaţi oamenii să îşi facă treaba. Şi pe avocaţi, şi pe judecători, şi pe proc*rori. V-aţi pus problema că poate toată lumea a procedat corect? Că altfel, puteaţi voi,,,jurnaliştii''(pseudo, nici măcar nu vă daţi numele) să îi condamnaţi direct. Pe toţi.
Mihai Covaci . pe 16 Martie 2014, 06:50
#2
Despre ce este vorba ???
Ce invinuiri li se aduc celor doi ?? Turnule,te-ai zapacit de tot,nu mai esti capabil nici sa inventezi,ca de informatii n-ai fost capabil niciodata?!
DNA pe 16 Martie 2014, 01:40
#1
INFO
judecatoarea iacob i-a eliberat pt ca nu vrea sa-si complice viata(mai ales ca este chemata de acasa peste program).eu zic sa se desfiinteze dreacu aceasta judecatorie ca si asa sunt multi judecatori si degeaba.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.