S-a rupt alianţa USL. Primii vizaţi pentru debarcarea din funcţii deţinute de liberali: Victor Ivan şi Nutica Dincă.

27 Februarie 2014, 00:05 | 2705 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Spitalul din Tr. Magurele va avea curand un nou manager.

După ruperea alianţei useliste, liberalii au ajuns, din nou, la mâna pesediştilor. După ce că, la Turnu, PNL are o forţă egală cu a partiduleţului lui D.Diaconescu, liberalii turneni au ajuns să tremure pentru posturile călduţe sau chiar încălzite foarte bine pe care le-au primit acum doi ani. Printre primii vizaţi de schimbare este managerul Spitalului Municipal Turnu-Măgurele, Victor Ivan. Deşi este bun prieten cu directorul medical, un medic arab cu care îşi face vacanţele prin locuri exotice, se pare că pesediştii turneni doresc să-l schimbe pe Ivan, mai ales că postul este vizat de câţiva pesedişti de frunte. Surse de încredere ne-au comunicat că V.Ivan face tot posibilul să nu fie dat afară, mai ales că s-au semnat nişte contracte total defavorabile Spitalului Municipal, însă perfecte pentru buzunarele clientelei politice. Teama de eventuale consecinţe juridice îl face pe Ivan să sufle şi-n iaurt ca să rămână în postul de manager.

Un alt liberal, celebrul Nutica Dincă, un individ cam agramat şi cu un comportament demn de prea puţin respect. Nutica, fiul lui Nea Dorel, patron de magazine alimentare ( câtă lume n-a avut probleme din cauza mezelurilor sau a altor produse cu termen de garanţie depăşit!), este directorul Centrului de Reconversie şi Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA) Turnu-Măgurele. Paraşutat pentru a pimi o bună sinecură, Nutica este printre primii vizaţi să zboare din post, deoarece sunt destui pesedişti care îşi doresc acel post cu mare ardoare. Deocamdată, până se calmează un pic apele la nivel central, la Turnu va fi liniştea dinaintea furtunii.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
ego pe 02 Martie 2014, 09:31
#15
lui cacalin gigel (nr. 13)
La cate spagi ia arabul si cata evaziune face, era si cazul sa sponsorizeze si el cu ceva spitalul. Ia intreaba-l cate chitante taie in policlinica,unde mai are un cabinet? Sau,poate il apara prietenul Bata........
Nutica pe 02 Martie 2014, 08:25
#14
Pentru Lute si Filip Mircea
Lute si Filip Mircea doi neintarcati. Fratilor degeaba a trecut atata vreme peste voi. Daca as zice ca sunteti retardati as jigni persoanele mai putin dotate mintal, nu exista cuvant in limba romana care sa vi se potriveasca. Cat material seminal irosit degeaba!!!
calin gigel pe 01 Martie 2014, 14:51
#13
sindicatul
Toti medici si nu numai domniile dumnealor pleaca in concedii in afara tariDr.Mohab a facut donatii Sp.Tr.Magurele renovand intrarea in Sp.si camera de garda si sectia O.G.Nu poate pleca in concediu?Mai dati ex.de alti medici sau cadre medicale care au facut ceva pt.Sp.....
gigi pe 01 Martie 2014, 14:42
#12
asisent medical
Dr.Mohab este singurul director care idi da interesul pentru buna functionare a Sp.Un ex.vizibil este c*ratenia din spital un alt ex.modernizarea .il intereseaza calitatea serviciilor medicale dovada este c*rsul ""resuscitare si prim ajutor"absolvit de cadrele medicale la indicatia si implicarea Dl.Dr.Mohab
Rayback pe 28 Februarie 2014, 20:21
#11
exces de ..... BOALA SCHIMBARII
De conducerea Spitalului ce mai stiti ? Voi stiti ca IWAN si Mohab ameninta si injura subordonatii care stau de vorba cu Barbulescu de teama ca spun despre mirsaviile si abuzurile lor din serviciu. Dupa ce catelul lui Iwvan ( Nicu STAVARACHE) ISI VARSA,,GUSA'' LA PRIMA ORA SAU PRIN TELEFON, iVWAN TRECE LA ABUZURI IN SERVICIU LA SUBORDONATII SAI PE BAZA MINCIUNILOR SPUSE DE catelus ? ia gicci-ti pe cine a tabarit mohab si IWAN ? PE AUTOPSIER SI IGENISTUL spitalului de parca ar fii ei vinovatii ca fura pe rupte Mohab SI Iwvan ca sa se plimbe in TARII EXOTICE ? HALAL CONDUCERE DE PARSIVII si HOTII. DAR STATII LINISTIITII CA VIN ANGAJARILE SI VOR PLECA IAR IN DUBAI. ALO POLITIA VOI CE FACETI ?
ion pe 28 Februarie 2014, 14:24
#10
ceausescu
va recomand sa ascultati cuvintarea lui ceausescu la comisia europeana si apoi sa-i injurati pe comunisti si sa-i pupati in c*r pe cei din vestul europei si s.u.a.
franchestain pe 27 Februarie 2014, 21:25
#9
desteaptate române frate
Singura solutie,frate alta involutie.Asta e pa la voi pacolo din putinu ala carel inteleg io.Amin,Franchestain!
Filip Mircea . pe 27 Februarie 2014, 16:40
#8
Lui Lute care pute ...
Esti cel mai //concis// comentator, nu stii decat sa insulti ! Iti dau un sfat: si la nume si la titlu si la comentariu scrie numai atat,lute .Atunci toti vom sti cine-i prostul :sorin duma -porcul !
badabum pe 27 Februarie 2014, 15:24
#7
BAH Turnule ce stiri grele..
Pe blv.Independentei,si in fata Stanleybet(fieful lor) nu poti circula ca stau rromulanii in grup pe trotuar provocator, ca sa treci prin gardu' viu daca-i ocolesti pe ei, se comporta de parca e al lor,militia&jandarmii; o fredonati..? pe unde?
Ilie de la scularie pe 27 Februarie 2014, 11:21
#6
Cainele si macelaria
N-o sa plece cainele din fata macelariei de unde poate roade oase. Desi il injurati pe dl Filip Mircea, se prea poate ca d-sa sa aiba dreptate. O spun fiindca sunt convins ca PSD va avea nevoie de o imagine de partid tolerant si deschis la nou, care sa aibe alaturi si o miscare liberala. O cosmetizare a imaginii sifonate a PSD, catalogat drept comunist. Miza nu sunt voturile din sudul tarii, recte in cazul nostru, Teleorman, care sunt sec*rizate din punct de vedere electoral de PSD, ci voturile din Ardeal, traditional de dreapta. Ori, partidul lui Tariceanu va juca rolul jucat de aripa Tatarascu din PNL acum 60 de ani. Sa serveasca de reclama. Adica sa cosmetizeze imaginea de partid neocomunist a PSD, dar sa si atraga eventualele voturi din bazine electorale de dreapta. Iar cei mentionati in articol se preteaza perfect imaginii de oportunisti gata sa sara in alta barca, atuci cind cea in care stau, a inceput sa ia apa.
lute pe 27 Februarie 2014, 10:23
#5
pt filip mircea
dute la balamuc
MITICA pe 27 Februarie 2014, 09:58
#4
Care sunt liberali in Tr.Mag ?
Politica si combinatii facute pe marginea santului.Joc*rile murdare ale unor nemernici pe spatele prostimii sarace si infometate.Nicio doctrina sau ideie de mai bine,doar interese personale si de grup ale plevustii post decembriste.Si revolutionare,bineinteles.Nu va mai agitati,dragi cetateni,nu ramane ciolanul nepazit si hacuit.
COSTEL pe 27 Februarie 2014, 08:22
#3
Ce ne facem ?
Cred ca vor fi mari probleme pentru Turnu Magurele daca Ivan si Nutica vor fi schimbati din functie,cu greu se vor gasi altii care sa-i inlocuiasca !
ivan victor pe 27 Februarie 2014, 07:51
#2
decizie
Ma doare in cot de spitalul Turnu Magurele.Preocuparea mea sunt exc*rsiile in strainatate.In doua luni, deja am fost in doua exc*rsii(Israel si Dubai).Prostii n-au decit sa vorbeasca.Cuclea nu o sa ma schimbe niciodata, sti el el de ce.
Filip Mircea . pe 27 Februarie 2014, 06:57
#1
Turnu -cu ....capul in nori !!
Aveti putintica rabdare,stimabililor,CALIN POPESCU TARICEANU ne va oferi ...SURPRIZE,SURPRIZE !!. TOATE GASTILE DE MAFIOTI ADUNATI IN JURUL LUI CRIN ANTONESCU SI TRAIAN BASESCU VOR TREBUI SA MEARGA PENTRU MULTI ANI LA RACOARE ! Iar voi,//ziaristi =pupinc*risti// de la turnul cu stiristi, aveti idee cati oameni cinstiti din P.D.L. vor trece la PARTIDUL REFORMATOR LIBERAL ??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.