S-a rupt USL. E timpul pentru calcule. Va urma un val de maziliri în administraţia locală teleormăneană. Lupta pentru ciolan va fi ascuţită.

26 Februarie 2014, 00:40 | 2222 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
S-a rupt USL-ul, urmeaza razboiul.

Aşa cum era de aşteptat, alianţa politică numită USL s-a rupt. Liberalii au ieşit de la guvernare, acuzând pesediştii că au făcut totul să-i forţeze să plece. "Cine e de vină" nu mai contează, important este că o construcţie politică de lungă durata ( trebuia să funcţioneze până prin 2021!) a fost sugrumată în faşă. Aceasta e realitatea şi nimic nu o mai poate schimba. În Teleorman, mai precis în instituţiile din judeţ, acolo unde, de la director până la femeia de serviciu, angajările s-au făcut pe baza carnetului de partid, este de aşteptat să urmeze un val de demiteri sau demisii. Toate instituţiile deconcentrate, şcolile, grădiniţele, etc, au directori numiţi politic. Din această cauză, e de la sine înţeles că cei care au ajuns în acele funcţii pentru că sunt libersli, vor fi rapid înlocuiţi.

La Turnu-Măgurele sunt o sumedenie de şefi care au devenit directori doar pentru că au carnetul de partid corespunzător. Chiar dacă liberalii au decis să lase organizaţiilor judetene libertatea de a alege cu cine să se alieze, e la mintea cocoşului că apropierea alegerilor prezidenţiale, acolo unde va fi un război pe viaţă şi pe moarte, cum se spune, nu lasă loc la drăgălăşenii. Pesediştii abia aşteaptă să-i dea afară pe liberali, pentru că sunt destui care vor să le ia locul imediat. De la nivelul cel mai înalt, Prefectura, până la cele mai mici, liberalii au oameni peste tot. După decizia liberalilor, ne aşteptăm la o avalanşă de schimbări, pentru că pesediştii vor să-şi consolideze puterea. Unii liberali, prea iubitori de funcţii, vor demisiona din partid pentru a trece la PSD şi a-şi păstra funcţia. Oricum, indiferent de calcule, credem că lupta pentru ciolan va fi mai ascuţită ca niciodată.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Anton Mudarinos. pe 27 Februarie 2014, 11:32
#14
Din nou,lui Ilie ..
Esti tare simpatic si mie imi place sa te NECAJESC,NU SA TE JIGNESC!!!!. PE DRACU ' NU SUNT TALIBAN (sunt mai al dracului,dar ramane intre noi!). Si acum sa lasam gluma la o parte si sa spunem si lucruri serioase,oricat ar fi de umilitoare pentru noi : CU TOTII SUNTEM NISTE AMARATE DE PAPUSI IN MANA UNOR OAMENI CARORA DUMNEZEU (SOARTA SAU DRACUL ) LE-A DAT PUTERI MALEFICE SI NE JOACA CUM VOR . NU DAU EXEMPLUL LUI HITLER,STALIN,CEAUSESCU, ETC.,CI MA GANDESC NUMAI LA TRAIENICA AL NOSTRU,DE PE URMA CARUIA N-AM VAZUT SCRISA O VORBA INTELEAPTA.IN CEEA CE-I PRIVESTE PE LIBERALI,SA NE UITAM IN OGRADA NOASTRA : ANALFABETUL SI HOTUL DE MARIN CUNE ESTE SEFUL CELOR DIN TURNU !! TRAIASCA DEMOCRATIA SI LIBERALISMUL LUI CRIN!!!
Ilie de la scularie pe 27 Februarie 2014, 08:57
#13
@Anton Mudarinos
Nici n-am zis ca Antonescu ar fi el lider maximo al PNL. Acest partid nu mai este demult ceea ce era odata. Ala de a facut Romania Mare. Partidele istorice si cartoful au ceva in comun. Ceea ce e mai bun de la fiecare se afla in pamint. Din pacate. Eu am expus o teorie care s-ar putea sa se adevereasca sau nu. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa am dreptate, nu exclud deloc posibilitatea de a ma insela. Deosebirea intre noi este ca eu accept variabila, pe cind tu pleci din start cu ideea ca numai tu ai dreptate iar ceilalti sunt patimasi si pertinenti. Asta se numeste talibanism.
Anton Mudarinos. pe 27 Februarie 2014, 07:11
#12
lui Ilie
Esti un tip interesant,spui multe vorbe intelepte,dar ai un melic : dupa cateva observatii si comentarii PERTINENTE,HOP,DAI CU BATA-N BALTA!.Adevarul este ca p.n.l.-ul (cu litere mici!) lui Crin Antonescu n-are nici in clin nici in maneca cu P.N.L. ul BRATIENILOR,fiind mai degraba un fel de javro-cu**a a lui basescu -boc-udrea .Eu asa cred,tu crezi ce vrei ! SINGURA DEOSEBIRE DINTRE NOI ESTE CA EU AM DREPTATE,IAR TU TE-NSELI!( in plus esti subiectiv si patimas!).
Ilie de la scularie pe 26 Februarie 2014, 21:17
#11
Pronostic
hai să fac și eu un pronostic. Strict la situația locală. Cei mai mulți vor trece cu arme și bagaje la PSD, sau la struțo-cămila lui Tăriceanu, PSL. Cît despre PNL sau Antonescu, ei bine știți de ce sunt mulți stridenți pe aici? Pentru că fac parte dintr-un segment politic ce voia să acapareze dreapta eșichierului politic. Or, dacă PNL a trecut în opoziție și-și arogă rolul de port-drapel al dreptei, se înc*rcă unele socoteli ale unora. Gen Mișcarea Pop**ară, care rămîne fără obiectul muncii. De aceea cred că trebuie privită cu atenție situația actuală. Vor fi foarte interesante lunile care vin.
ion pe 26 Februarie 2014, 19:12
#10
tariceanu
fostul prim ministru nu a uitat ajutorul dat de social democrati dupa 2004, cind Presedintele basescu il cataloga cum ii venea la gura si-l indemna sa-si dea demisia pentru a numi un pdl-ist.politician adevarat nu ca,Cacarau care "latra ca un ciine la luna intr-o noapte geroasa"
Anton Mudarinos. pe 26 Februarie 2014, 17:07
#9
Ma mir ...
...ca pana la aceasta ora nu m-a injurat nimeni,ca pe Ilie ! .Dar sunt optimist,mai este timp! .SI-ACUM,VOI MAI FACE UN PRONOSTIC : LIBERALII CARE NU SUNT DE ACORD CU DROGATUL DE ANTONESCU NU VOR TRECE LA .P.S.D.,CI SE VOR STRANGE IN JURUL LUI TARICEANU -CARE ESTE UN OM POLITIC INTELIGENT SI ECHILIBRAT- IAR P.N.L. SE VA REGENERA DUPA CE -I VA AZVARLI LA LADA DE GUNOI PE MAFIOTII SI DEZECHILIBRATII GEN CRIN ANTONESCU, KLAUSS IOHANNIS,LUDOVIC ORBAN SI ALTI AVENTURIERI . NUMAI CINE-I REDUS MINTAL CREDE CA PRIN U.S.L. P.N.L. S-A SUBORDONAT P.S.D. !! NU,AMICILOR !!
Ilie de la scularie pe 26 Februarie 2014, 15:01
#8
@ Take Ianke și Cadîr
Păi, ce să zic, e chiar indicat să-ți bagi degetul acolo, dar să-l treci ulterior și prin gură, să te înveți cu gustul politicii. Așa afli și răspunsul la dilema care te încearcă.
franchestain pe 26 Februarie 2014, 12:58
#7
petru LAKE,IANKE SI CATÎR
Ai putea frate LAKE chiar sa citesti si sa rumegi în dobitocu ala al tau inteligenta, stiinta si previziunile lu fratele Ilie,ca cìndva ai fost mic si bleg sacu esti ditamai Tîmpitu.Ca cînd trebuie sai multumesti tu l jignesti pe fratele Ilie care sa chinuie cu prosti ca tine sa mergeti pa drumu corect si sa vedeti lucrurile asa cum sìnt si nu cotite cum le da jmenaru ala care lai ales sa te ajute si el unbla dupa putere sil doaren cot de tine si de interesu tau.Citeste LAKE printre rînduri si nu fi CATÎR si ai sa descoperi ca fratele Ilie e cel mai bun prieten al tau,tolomacule.Si nu ma njura dupa ce citesti articolu asta ca care ma njurat pa mine degeaba,Dumnezeu la pedepsit.Amin.Franchestain.
TAKE,IANKE SI CADIR pe 26 Februarie 2014, 10:43
#6
MA ILIE,DA TU LE STI PE TOATE?!
IA SA-MI BAGI SI MIE UN DEGET IN C...R SI SA-MI SPUI DACA SA MA INSCRIU LA VREUN PARTID,SI LA CARE?SAU SA RAMAN INDEPENDENT?SI,EVENTUAL,CU CINE TREBUIE SA VOTAM.DE CE DRACU NU APARI ODATA SA CANDIDEZI SI SA NE ARATI CARE E DRUMUL DREPT SI PE CARE TREBUIE SA MERGEM CU TOTII?CEI CARE VOR TRECE DE LA ORICARE PARTID,MAI ALES DE LA PNL,CATRE PSD,SUNT ADEVARATII OPORTUNISTI BOLNAVI DUPA FUNCTII SI CARE NU AU LEGATURA CU POLITICA DINTR-O TARA DEMOCRATA SI LIBERA.LICHELELE SI HOTII SUNT ATRASI INTOTDEAUNA DE MAGNETUL PSD.IN MOD SIGUR TIMPUL CURGE IN DEFAVOAREA PSD SI PNL,IAR GUVERNUL DE HOTI SI CORUPTI AI PSD VA ARATA INTREGII TARI DE CE ESTE IN STARE.INSA PENTRU PUTIN TIMP,DIN FERICIRE.
Ilie de la scularie pe 26 Februarie 2014, 08:47
#5
Hormonu' bate neuronu'
Ati auzit aceasta replica intr-o reclama la TV. Ei bine, ea se poate extrapola perfect la situatia post destramarea USL: interesu' poarta fesu'. Toti liberalii cu functii in structurile deconcentrate locale vor trece in bloc la PSD.
zsdf pe 26 Februarie 2014, 08:36
#4
@Anton Mudarinos.
dragnea nu a facut o prostie cand la facut pe crin senator...stie el ce stie...s-a pus bine pe langa pnl... nu se stie niciodata...politica astaaaaa. amintesteti ca dragnea sa lansat in politica de la pdl cu ceva ani in urma si a ajuns la psd si urmeaza...ghici ciuperca?
Anton Mudarinos. pe 26 Februarie 2014, 07:07
#3
Buc*ria nebunilor .
Va fac eu o ipoteza : P.N.L. SE VA FRAGMENTA CU DURERI MARI, NU PENTRU CIOLAN,CI PENTRU CA ACEST SIFILITIC DE CRIN ANTONESCU ESTE MAI DISTRUCTIV CA BASESCU . OAMENI POLITICI CA TARICEANU AU FOST DATI LA O PARTE PENTRU A LE FACE LOC LA TOT SOIUL DE PENALI. TARA SI NOI TOTI VOM AVEA DE SUFERIT, MAFIOTII,INDIFERENT DIN CE GASCA POLITICA FAC PARTE,TOT BINE VOR CADEA,CHIAR DACA VOR FACE UN PIC DE PUSCARIE !! APROPOS DE ANTONESCU -CRIN CU VENIN- DOMNULE DRAGNEA,NU-TI PARE RAU CA L-AI FACUT SENATOR??
Eu pe 26 Februarie 2014, 06:51
#2
liberalii turneni
Credeti ca Victor Ivan va mai ramane la liberali ? Nici vorba. El este deja mult prea lipit de Bâţă si arabul care ocupă funcţia de director medical la spital, cu care-si face concediile. (Sigur plateste arabul ). Bag măna-n foc, că deja Ivan are carnet de PSD-ist.Dar Nuţică, prostulică,baiatul lui Dorel Dincă,de-abia găsise şi el un loc călduţ,unde să doarmă pe bani grei, ce va face ? Va ajunge iar la banii lui taticul.Sper sa nu-i mai vanda vreun magazin.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.