Cronica infracţiunilor: furturi, conducerea unui moped pe drumurile publice fără a poseda permis auto şi trafic ilegal cu peşte.

26 Februarie 2014, 00:39 | 2.079 | 3
Politia.
Car Universal

Polițiști din Turnu-Măgurele i-au surprins în flagrant pe M. Cornel, de 26 de ani, din Turnu Măgurele, T. Ionuț ,de 23 de ani, și P. Andrei, de 21 de ani, ambii din comuna Lița, județul Teleorman, în timp ce sustrăgeau din incinta unei societăți o conductă din fibră de sticlă de 6 metri și diametrul de 0,80m. Prejudiciul a fost recuperat și restituit unității vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal.

În ziua de 24.02.2014  poliţiştii din municipiul Turnu-Măgurele au identificat autorul infracţiunii de furt comis în aceeaşi zi, în dauna lui I. Floarea, în persoana lui G.A. de 14 ani.
În fapt, acesta a pătruns în curtea locuinţei victimei de unde i-a sustras două plase de sârmă care au fost recuperate şi predate părţii vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se dispune măsură legală prin Parchet.

T. Iulian de 38 de ani a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 pe DN 51 A, pe raza comunei Seaca, în timp ce conducea un moped pentru care nu poseda permis de conducere, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Bolid de lux folosit la transportul ilegal al peştelui! Poliţiştii de frontieră teleormăneni au oprit, la sfârşit săptămânii, un autoturism cu mulţi cai putere care traversa podul peste râul Olt. După ce a oprit, şoferul i-a surprins pe poliţiştii de frontieră cu reacţia lui. A luat-o la fugă pe un câmp viran. Cercetările au scos la iveală faptul că autoturismul aparintea unui cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, iar în interior erau aproximativ 68 kg peşte, pentru care şoferul nu deţinea documente de provenienţă. Peştele a fost confiscat iar bărbatul este cercetat penal pentru deţinere, transport şi comercializare fără documente legale a peştelui.

3 comentarii Comentează

 • #3
  ANTONESCU pe 27 Februarie 2014, 01:12
  politia _)_
  Pe ti**nii care umbla fara permis si chiar cu masini furate nu ii mai vedeti, bagavas p**a in gat de corupti!! Va luati spaguta si dupa va mirati de ce mor oameni nevinovati pe trecerea de pietoni. RUSINE excaim excaim
 • #2
  franchestain pe 26 Februarie 2014, 21:17
  nu e pacat frate
  Pacat frate e cînd furi(da nu faci bine nici atunci) ca sa maninci,frate.Da sa furi teava si sirma,frate...Au gasit cea cautat.Poate ca le foloseste ca invatatura da minte.Pacat e de ei la carcera ca carcera nu te iarta,frate. long face
 • #1
  Unu oarecare pe 26 Februarie 2014, 16:22
  m.cornel si t.ionut
  turcu ionut si cornel ala umbla cu el ... la puscarie cu ei ca nu stiu decat sa fure....pacat de ionut ca s-a inhaitat cu ti**nii .

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.