D`ale Primăriei Turnu: Depozitul familiei Bocioroaga este extins ilegal. Trotuarul se termină în gardul depozitului, fiind un real pericol. ( Foto)

24 Februarie 2014, 00:34 | 4385 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Trotuarul te duce in gardul depozitului familiei Bocioroaga.

Corupţia şi incompetenţa sunt trăsăturile principale ale actualei administraţii. La furat nu sunt întrecuţi decât de incompetenţa devenită proverbială. Astăzi va prezentăm un caz de hoţie şi prostie, care au drept rezultat o mare  grozăvie. Ne referim la un depozit de materiale de constructii si un biet trotuar din oras. Depozitul de materiale de construcţii al familei Bocioroaga este construit ilegal sau trotuarul? Cine a fost primul, Bocioroaga sau trotuarul? Aceasta este dilema după cum se poate vedea şi în fotografie. Se poate observa destul de clar că depozitul este extins ilegal pe domeniul public. Dacă nu era trotuarul, nu se observa atât de uşor hoţia. Trotuarul şi mai ales prostia i-au dat de gol.

Depozitul este extins destul de periculos şi pentru circulaţia rutieră, nu numai pentru pietoni. După cum se observă, stivele de materiale sunt chiar lângă gard, gardul lângă drum, astfel că la un eventual accident rutier stivele pot să fie lovite şi să se dărâme. Cei implicaţi într-un accident pot scăpa cu răni uşoare însă, dacă au ghinionul să se lovească şi de grămezile de materiale, acestea se prăbuşesc şi îi pot strivi. Să ne ferească Dumnezeu de aşa ceva, însă ar trebui ca Primăria să aibă grijă înainte să se întâmple o nenorocire. Aţi văzut în media centrală tot felul de minunăţii ale administraţiilor locale. Primăria Turnu este recunoscută pentru incompetenţă. Multe fapte ale edililor sunt de tot hazul şi foarte periculoase, cum a fost şi joaca de-a semnalizarea rutieră în câteva intersecţii.

Domnule primar, hotărâţi-va: trotuarul sau depozitul? În cazul de faţă, trotuarul este un pericol pentru pietonii care nici prin gând nu le trece că pot ajunge într-un gard. Aceasta idee trasnita este inca o capcana a Primariei care verifica vigilenta turnenilor. Dacă nu se mută gardul, atunci este nevoie urgent de o trecere de pietoni, pentru ca turnenii să treacă pe celălalt trotuar cand ajung la capatul drumului. În momentul de faţă este singura soluţie, însă este iarăşi de tot hazul.  Daca n-ar fi de plans ar fi de ras sau invers.


Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 28 Februarie 2014, 08:47
#11
@Floridor
Stii tu ceva, dar nu stii tot. Emil este si el actionar la firma aia de materiale de constructii. Dar asta nu simplifica deloc situatia.
floridor pe 27 Februarie 2014, 08:30
#10
unde-i trutuar, nu-i tocmeala
Nea Ilie,neamul Bocioroaga este mare,Emil si Cristi sunt doua persoane diferite,unul se ocupa cu gazele,celalat cu materialele de constructii,unul sta pe Cetatea Turnu, celalat pe Maresal Antonescu,unul face politica,altul nu,asta nu inseamna ca si unul si altul nu au sustinere din dreapta sau din stinga.

Revenind la gard ar trebuii mutat urgent si chiar sanctionat proprietarul pentru asa o sfidare a legii.iar cine trebuie sper sa se sesizeze,chiar si in al doisprezecelea ceas.

S-auzim de bine.
gica contra pe 25 Februarie 2014, 18:56
#9
haita
Oricum pe acel trotuar nu poate circula nimeni,pentru ca risca sa fie mancat de viu de cainii de la fostul peco,vecin cu depozitul lui Bocioroaga.Acolo este o haita de circa 10 caini chiar sub nasul lui Gelu Dolana cel de la Primarie care se ocupa cu prinderea cainilor fara stapan.
BISHOP pe 24 Februarie 2014, 21:46
#8
CRISTI BOCIOROAGA
IN MOT CERT CRISI BOCIOROAGA SPONSORIZEAZA UN PARTID,SI SPONSORIZEAZA BINE DE TOT,IAR PARTIDUL SE NUMESTE PSD.CINE STA PRIN PREAJMA LUI SIMIONESCU SI NU COTIZEAZA LA PSD,NU ESTE LASAT SA FACA AFACERI SI ESTE AMENINTAT SI SANTAJAT.PRIETENII STIU CE SPUN.CRISTI BOCIOROAGA FARA,,SPRIJINUL,, HOTULUI CRIMINAL SIMIONESCU,NU POATE EXISTA.
Anton Mudarinos. pe 24 Februarie 2014, 17:10
#7
O sugestie .
Ar fi foarte interesant ca pe acest site sa apara cateva articole,insotite de fotografii, despre CHIULUL GENERALIZAT AL ELEVILOR DIN PARCULETUL // TIDORICA DOROBANTUL // . MINORI CARE FUMEAZA,BEAU CAFELE SI SE GAGICARESC CA NISTE CAINI IN VAZUL LUMII . DESIGUR TREBUIE FORMATE ECHIPE MIXTE DE CONTROL FORMATE DIN PROFESORI, CONSILIERI SI POLITISTI, CEI PRINSI,DACA SUNT MINORI TREBUIE SA SPUNA DE LA CARE TONETE AU CUMPARAT TIGARILE,IAR LA NEGUSTORI SA LI SE INTOCMEASCA DOSARE PENALE .
gigicu pe 24 Februarie 2014, 15:46
#6
cainele de drum lung
Hai ca pe asta nu-l mai muscaseti

-ti de c*r. Vai steaua voastra.





Ilie de la scularie pe 24 Februarie 2014, 15:39
#5
@Anton Mudarinos
Emil Bocioroaga a facut cariera in PNL, si ulterior s-a inscris in PD-L. Dar, ai dreptate si tu, sfinta spaga deschide usi peste tot.

Anton Mudarinos. pe 24 Februarie 2014, 13:04
#4
Hai sa ne aflam in treaba .
Eu,de exemplu,habar nu am cine este Bocioroaga,unde are depozitul si daca este inscris in vreun partid . Si,ca s-o spun pe sleau,ma doare direct in c*r . (moderatorule,nu cenzura acest cuvant!!).Dar bag mana in foc ca da bani la cele patru partide care au consilieri . Ilie,te rog nu te supara,dar ABSENTEUSMUL ESTE O DOVADA DE PROSTIE,NU O FORMA DE PROTEST IMPOTRIVA CORUPTIEI !!! GANDESTE-TE,GANDESTE-TE,GANDESTE-TE -VORBA LUI LENIN !!
gigi pe 24 Februarie 2014, 10:38
#3
targ
acolo este targul saptamanal,
Andy pe 24 Februarie 2014, 09:15
#2
drobul de sare
Depozitul este pus ilegal?! Normal ca este, pentru ca bocioroaga e om de-al casei dar de la asta si pana la teoria ca intra chioru' cu masina in gramada de materiale....este ca basmul cu drobul de sare....

Ilie de la scularie pe 24 Februarie 2014, 08:53
#1
Corupție fără carnet de partid
Tudore, dar tu știi in ce partid este membru Bocioroagă? Dacă ai ști, și cred că da, atunci ai vede faptul că fenomenul numit corupție nu ține cont de culoarea politică, ci doar de mărimea șpăgii date. Asta îmi întarește convingerea că a sistemul este bolnav, putred și profund corupt. Voi credeți că o eventuală schimbare a garniturii la Primărie rezolvă problema? Nu! Se vor schimba doar corupții între ei. Atît. De aia și lumea va absenta din ce în ce mai mult la votarile locale și generale. Pentru că s-a scîrbit și resemnat de atîta fățărnicie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.