Aici sunt banii dumneavoastră: 20 de miliarde de lei vechi pentru TelDrum de la Primăria Turnu-Măgurele.

24 Februarie 2014, 00:32 | 1704 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Tel Drum castiga zeci de miliarde de la contribuabilul turnean.

Am auzit, de multe ori, spunându-se că oraşul este sărac şi nu ar  avea bani pentru realizarea unor lucrări, mai ales în infrastructură. Cei care gândesc asta au o nouă dovadă că lucrurile nu stau aşa, cum încearcă unii să le prezinte. Sunt firme abonate la miliardele Primăriei Turnu, firme care încasează bani pentru lucrări făcute de mântuială. Un exemplu semnificativ este Tel Drum, firma care se ocupă de lucrările de asfaltare din oraş. Nu mai departe decât în 2013, Primăria Turnu-Măgurele a semnat un contract pentru "Lucrări suplimentare la reabilitarea drumului de centură" cu această firma de casă a lui Liviu Dragnea. De când se tot lucrează la drumul de centură, aproape că ne-am plictisit, însă,  dacă ies banii, centura oraşului va fi reabilitată, probabil, de câteva ori pe an.

Contractul semnat de Cuclea cu Teldrum este în valoare de, ţineţi-vă bine!, 2.069.427 lei, mai exact peste 20 de miliarde de lei vechi. Un mizilic pentru firma despre care se ştie, dar Dragnea nu recunoaşte, că este a vicepremierului teleormănean. Cu banii aceştia se puteau realiza alte lucrări urgente de care are nevoie oraşul, însă, prin reabilitarea centurii oraşului, se pot "sifona" mulţi bani. Atunci când Cuclea se plânge că nu sunt bani, trebuie să fie întrebat de ce zeci de miliarde merg la TelDrum pentru lucrări de proastă calitate! În ceea ce priveşte contractul de mai sus, el s-a realizat prin cerere de ofertă, nicidecum prin licitaţie. Ce să se mai încurce cu aşa ceva, mai bine se acordă lucrarea firmei lui Dragnea. Aici sunt banii dumneavoastră, dragi turneni!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 24 Februarie 2014, 12:50
#2
Frate Franchestain
Fratele meu alb, oamenii sunt atit de scirbiti de j**ul politic incit stau acasa la alegeri, iar ti**nii si betivii se bulucesc la vot pentru punga electorala si petul cu bere. Este o zona traditional saraca, depop**ata, care nu conteaza electoral. Daca ar fi fost un alt judet mai bogat, eeee, ia sa fi vazut! Alta era treaba. Asa, la vaca saracului s-a rupt sula bicului.
franchestain pe 24 Februarie 2014, 02:50
#1
deja mie scîrba,frate
si am spus tot.Sa va fie da bine si Dumnezeu cu mila.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.