E de rău: Spitalul Municipal Tr. Măgurele executat silit pentru o datorie către o firmă din Bucureşti.

21 Februarie 2014, 00:04 | 2620 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Tr. Magurele are conturile blocate pana la plata unei datorii.

Turnu-Măgurele a devenit un loc unde nu mai poţi să trăieşti o dovedeşte şi înmulţirea cererilor de executare silită. Persoane juridice sau fizice sunt executate silit pentru diverse datorii. Am scris, acum câteva săptămâni, despere o datorie a Primăriei Turnu-Măgurele către WiromGas, datorie care va fi plătită cu executorul judecătoresc. Joi, 20 februarie, o altă unitate publică turneană, Spitalul Muncipal Turnu-Măgurele, a pierdut un proces pentru o datorie către o firmă din Bucureşti.

Conform sentinţei judecătoreşti, instanţa "admite cererea formulată de Biroul Executorului Judecătoresc Ghilencea Marian Viorel, cu sediul în Bucureşti – 030961, privind pe creditoarea S.C. ROMA SERV COM S.R.L–reprezentată prin S.C.P.A. PSBH Popescu & Asociaţii şi debitorul Spitalul Municipal Turnu-Măgurele. Încuviinţează executarea silită a sentinţei civile nr.1095 din 27 noiembrie 2013 a Judecătoriei Turn- Măgurele, împotriva terţului poprit Administraţia Finanţelor Publice Turnu-Măgurele - Trezoreria Turnu-Măgurele cu sediul în Turnu-Măgurele, Calea Dunării, nr.1, judeţul Teleorman. Fără cale de atac. " Dacă nici spitalul nu este un bun platnic, atunci cine să fie? Primăria Turnu a devenit o instituţie care numeşte diverşi "manageri" ( cu ghilimele, pentru că sunt nişte incompetenţi) şi îi lasă să distrugă diverse entităţi publice.  E din ce în ce mai rău, dacă  spitalul va avea conturile blocate până când va fi plătită datoria.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
milogu pe 12 Mai 2014, 22:41
#7
esti TU
cind vei fi barbat,refuzind sa te consulte mohab

Ha,Ha ! pe 22 Februarie 2014, 14:25
#6
ivane,ivane-scriu asa cum ai invatat tu la facultate.
Norocul nostru si ghinionul tau e ca in afara de prosti mai exista si DNA,Curtea de Conturi si Parchet.Toate la timpul lor,pentru ca toate se platesc,acum sau mai tarziu.Dupa ce vor mai cadea cateva capete in frunte cu tatucul vostru Dragnea,o sa va risipiti ca faina orbilor.
ivan victor pe 21 Februarie 2014, 15:26
#5
salutari
Salutari din Dubai.Prostimea sa vorbeasca, eu ma distrez si ma simt bine.De la inaltimea turnului Burj Khalifa, se vede saracia din Turnu Magurele.Turnu Magurele, un oras cu multi prosti.

Unul din sistem pe 21 Februarie 2014, 12:48
#4
IVAN VICTOR, FALSUL REVOLUTIONAR !
Baiatul asta a intrat in politica pentru ca pregatirea lui profesionala(absolvent al unei facultati la FF,ca si a altui mare liberal Dinca Nelu) nu a aratat nicio data performanta si nu a adus o plus valoare institutiilor pe unde au trecut.El,ca si multi alti politicieni de pe la la noi(Mohanu N,Simionescu A,Iagar Eli etc),si-au falsificat certificatele de revolutionar pentru asi insusi drepturi si sume de bani nemeritate.Astfel de oameni ne conduc dupa ce *Lovitura de Stat din Decembrie 89'* a scos la suprafata pleava si toate sc*rsurile societatii(secretari PCR si UTC,informatori si ofiteri acoperiti ai fostei sec*ritati,c*rve si tot felul de oameni de casa al noului partid venit la putere).In continuare ne sfideza si ne fura invocand votul nostru al cetatenilor.Hai sa le aratam ca nu este asa cum cred EI.
ion pe 21 Februarie 2014, 12:10
#3
"Spital" inutil
Daca tot nu sunt resurse si competenta in loc de un spital doar cu numele mai bine am avea un ambulator bine dotat fie si cu medici navetisti. Macar sa ne putem diagnostica corect si de restul ne desc*rcam noi, chiar si cei mai saraci.
xxx pe 21 Februarie 2014, 08:26
#2
intrebare pt barbulescu
comenteaza-ne tema sedintei de luni caci in mandatul tau sau dat bani in plus catre salariati si acum trebuie sa-i dea inapoi de ce pentru ca invirteai pixul in mina lovindul de masa toti sunteti niste hoti mucles
barbulescu pe 21 Februarie 2014, 07:34
#1
informatii
De vina este managerul spitalului dl. Ivan Victor. Acum este plecat in exc*rsie in Dubai, acum doua saptamini a fost in exc*rsie in Israel. Normal,cind sa se mai ocupe si de administrarea spitalului.Poate dupa ruperea USL, va fi demis si va fi numit un mamanger adevarat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.