S-au plătit salariile pe luna decembrie la Donau Chem Tr.Măgurele. Domnul Ban a "marcat" banii. Vezi că se poate, domn` director!

20 Februarie 2014, 00:04 | 1880 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
La Donau Chem s-au platit salariile pe decembrie!

Miercuri dimineaţă, după o aşteptare care a durat aproape trei luni ( unora li s-a părut un veac, altora, o eternitate, precum regretatului Claudiu Navodaru), cardurile muncitorilor de la combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele au fost alimentate cu un salariu, cel pe luna decembrie.  Chiar dimineaţă, la operativă, directorul Ban a anunţat că se vor plăti salariile pe decembrie, fapt neobişnuit pentru director. Presiunile muncitorilor şi cele mediatice au făcut ca imposibilul să devină posibil. De unde, acum câteva zile, I.Ban spunea că se vor plăti o parte din bani după ce va fi vândută cenuşa din combinat, iată că, fără niciun venit suplimentar, conducerea combinatului chimic turnean a gasit soluţia să plătească un salariu. Deşi s-a obţinut o victorie, nu trebuie  să credem că s-a terminat războiul.

Deocamdată, plata unui salariu nu înseamnă foarte mult, trebuie ca presiunea să nu slăbească, pentru că onor conducerea nu se sesizează decât în cazul unor proteste majore. Am văzut, cu satisfacţie, oameni care au început să zâmbească după ce au mers la bancomat şi au observat că au în conturi un salariu. Parcă le-a revenit pofta de viaţă, după saptamani întregi de tristeţe şi nesiguranta. Sperăm că nu vor fi ultimii bani pe care muncitorii îi vor încasa în această lună, pentru că majoritatea s-a împrumutat la prieteni şi cunoscuţi ori chiar la bănci  ( cazul lui Claudiu Navodaru, care avea cărţi de credit la vreo două-trei bănci  şi "rostogolea" datoriile pentru a supravieţui). Indfiferent de situaţie, muncitorii trebuie să rămână uniţi şi să-şi ceară în continuare drepturile.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ioan nik-o-laie pe 23 Februarie 2014, 03:03
#3
aveti grija marti 25.02.2014
La ora 12 marti 25.02.2014 nu sunt banii intrati in contul transilvania sau tiriac ai tuturor angajatilor pt luna ianuarie,rog toti angajatii sa blocheze livrarile din interiorul intreprinderii pe orice cale auto,naval,feroviar pt ca eu oricum am incasat banii inainte pt livrarile de la Donauchem prin Interangro firma care imi dubleaza castigul din chimie.Pur si simplu cheltui 100 de mii pt gaz si alte necesitati si castig 500 de mii din ingrasaminte.Sa nu credeti ca e o afacere profitabila pt ca intervin mai multe ecuatii-politica,ministere,politie si alte cheltuieli.Oricum ar fi eu investesc mult peste masura acum si cumpar tot ce se poate cumpara cu ajutorul partidului,ca nu degeaba am fost si eu sec*rist si inca mai sunt activ.
gelu pe 20 Februarie 2014, 17:08
#2
concluzie
cred ca locul, binemeritat,ar fi la puscarie!
CIA pe 20 Februarie 2014, 11:07
#1
Pentru Dimancea si Ban
Sa va fie rusine domnilor.Ce mai cautati in Turnu Magurele?

Locul lui Ban este la Suhaia si pentru Dimancea in Ialomita la soacra d-lui.

Asa ati facut si in anii 90 cand la conducerea Combinatului se afla o alta vedeta din Dambovita....Manea.

Pacat de oameni ati distrus familii.....dar de fapt asta este Sec*ritatea lui Niculae.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.