Patronii Teldrum se comportă ca stăpânii de sclavi cu angajaţii. Salarii înjumătăţite, surpriza surprizelor.

20 Februarie 2014, 00:04 | 2556 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Teldrum

Abuzurile patronilor asupra angajaţilor sunt la ordinea zilei în zona noastră sau în ţinutul lui Dragnea, asa cum mai este cunoscută zona. Tricotajele, combinatul, comerţul, serviciile, toţi sclavii din aceste domenii cunosc pe pielea lor ce le poate capul stăpânilor. Cea mai cunoscută firmă politică nu se dă la o parte de la abuzuri, chiar putem spune că este fruntaşă. La Teldrum ne referim, cea care trebuia să fie un exemplu de corectitudine în raport cel puţin cu angajaţii, care, pe deasupra, sunt şi votanţi fideli. Ei bine, această firmă este un loc unde abuzurile sunt la superlativ. Muncitorii care au reabilitat străzile şi sistemul de alimentare cu apă sunt cei mai buni martori şi numai ei ştiu că au fost trataţi ca de la sclav la stăpân. Sâmbăta şi duminica nu erau pontati, ziua de lucru era de cel puţin 10 ore, în schimb în pontaj erau trecute 8 ore.

Cei care sunt angajaţi permanenţi au avut de curând surpriza să li se înjumătăţească salariile. Probabil că erau prea mari sau, altfel spus, erau salarii nesimţite în raport cu angajaţii Primăriei Turnu, care trudesc din greu prin birouri sau pe acasă. Între angajaţii votanţi nu trebuie să fie diferenţe mari la salariu, numai că, în timp ce la Teldrum muncitorii sunt sclavi, la Primăria Turnu nu ştiu pe ce iau banii. Dacă Dragnea şi oamenii lui de paie sunt atât de deştepţi, de ce nu fac din Teldrum un exemplu de firmă unde se respectă legea iar angajaţii au salarii decente? Nu-i interesează asemenea prostii, doar ei să se lăfăie şi să trăiască în lux! Angajatul trebuie să fie sclav, ca să aprecieze faptul că are un loc de muncă şi,  bineînţeles, la stăpân să se uite mai ceva ca la Dumnezeu. Alte locuri de muncă nu o să se facă în zona aceasta, pentru că aşa e bine pentru stăpâni. Numai în campaniile electorale se fac locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă. Cât timp cererea şi oferta de locuri de muncă nu este cât de cât echilibrată,  patronii au liber la abuzuri. L.Dragnea nu este interesat să impună echilibrul, pentru că nu mai poate manipula atât de uşor.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
realiate pe 14 Aprilie 2014, 19:27
#15
realitate
Nu pot sa fac o statistica, dar din ce cunosc toti patronii isi bat joc de angajati. Au legea lor, iar noi salariatii, trebuie sa platim in diverse feluri( fara carte de munca, mintim pt. ei, ne condamna si ne obliga sa facem compromisuri, daca vine ITM =ul in control, mintim, ca sa putem sa luam in continuare un ban, sa nu murim de foame, medicamente, copii. Ce sa mai spun de raspunderile pe care ni le pun in carca?
ionel pe 02 Martie 2014, 21:06
#14
salarile la europrotect sec*riti
După ce că sunt niste salari de mizerie angajati nu au primit salarile pe luna febroarie.Când sunt intrebati sefi de către angajati când îsi primesc salarile le răspund că n-au adunat bani de la firmele de unde păzesc angajati,minciună să le fie rusine.
ionel pe 26 Februarie 2014, 20:44
#13
salarile la europrotect sec*riti
După ce că sunt niste salari de mizerie angajati nu au primit salarile pe luna febroarie.Când sunt intrebati sefi de către angajati când îsi primesc salarile le răspund că n-au adunat bani de la firmele de unde păzesc angajati,minciună să le fie rusine.
MARIANA pe 26 Februarie 2014, 20:33
#12
SI LA PANOREA TEXTIL
Si la Panorea se practică metoda de a tine fetele peste program fără bani.adică 9-10ore si le obigă să ponteze fisele la 3jumate adică 8ore.am ajuns sclave că nu avem unde să te angajezi in orasu nostru,tr magurele.chiar nu ea nimeni nici o măsură pentru acest orasi?
sexsosu' pe 21 Februarie 2014, 08:04
#11
dada
cand muncitorii stateau rezemati in cozile de lopata si isi luau banii nu se mai punea problema asa.eeee cum e omul.
dracula pe 20 Februarie 2014, 18:28
#10
sunteti boi
Unde dracu ati vazut voi democratie? Unde va credeti, in rai? ba, asta ati ales, asta ati cules.Puteti sa alageti si pe isus cristos, un fariseu de altfel, si nu veti fi mai desatepti sau mai buni. Sunteti oameni buni dar va duc de nas toti prostii care nu stiu, nu pot si nu doresc sa munceasca. Ba, treziti-va, raiul e o gogorita pentru prosti. Unde dracu a-ti vazut voi popa care vrea sa se duca in rai? Voi nu vedeti ca ei nu au mama, nu au tata, nu au nimic in lumea asta? Singura solutie este sa va vina mintea,, romanului de pe urma" si apoi ii veti da dreptate lui,,ciuruitu" cand vorbea de,, Agenturili streine". Prosti am fost, prosti suntem si prosti vom mai fii,,,In veacul vecilor" cum bine graita,, Fane Barosanu"
un oarecare pe 20 Februarie 2014, 13:07
#9
Imposibil
Cum,asemenea lucruri se petrec la Teldrum? Imposibil,nu pot crede|Daca e firma vicepremierului,d-lui e printre primii care vegheaza la respectarea drepturilor angajatilor,indiferent de unde ar fi ei.Ha,ha| Btw(pe de alta parte),daca era real,il ardea ITM-ul.Ha,ha| Mda. Sa nu surprinda pe nimeni desconsiderarea celor ce dau cu sapa.E una dintre consecintele starii de fapt la care s-a ajuns in Romania.Democratia la noi a adus nedreptate si urlete la luna.
alex pe 20 Februarie 2014, 12:35
#8
tr
una din putinele firme care dau bani la timp e TELDRUMU asa ca nu mai vorbiti daca nu stiti despre ce e vorba
Ilie de la scularie pe 20 Februarie 2014, 10:08
#7
@Ion Priceputeanu
Esti...priceput rau. Lasa bai omul in pace, ca n-are nimic de-aface cu persoana mea. Alta e buba. Ori esti membru, ori esti simpatizant PD-L, ori eu l-am ciupit si pe Boc. Dar nu este el vinovat in totalitate, politicienii nostri sunt slugile celor de afara. Nu te mai agita atit pentru astia, ca-ti faci singe rau de pomana. Nu merita astia nervii tai. Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi raminem....priceputi rau.
Lute pe 20 Februarie 2014, 09:41
#6
@ Ilie .......
Bravo Ilie sa aduci aminte tot timpul boilor care voteaza cu dosu dupa care plang de cat de rau au ajuns domnia lor. Domnia si prostia se platesc in egala masura.
Ion Priceputeanu pe 20 Februarie 2014, 09:33
#5
pentru Ilie de la scularie
Bai baiatule tu esti tare ca untul la soare. Vad ca stii de toate. Din cate am vazut tu esti liberal si ai initialele G T. E bine ca esti prezent pe site pentru ca altfel nu existi. Inainte cu tupeu ca asa vreau eu.
Ilie de la scularie pe 20 Februarie 2014, 09:16
#4
@Sorin
Sorine, asa, pentru aducere aminte, in 1996 Dragnea a ajuns sef peste judet din partea PD. Lumea se saturase de Iliescu si gasca lui, si au votat CDR si PD. Atunci a ajuns si Mohanu primar. Bazele puterii lor s-a pus atunci prin votul nostru. Ca au schimbat tabara ulterior, asta nu modifica cu nimic cauza problemei. Tu zici sa votam cu grija. Pe cine? In 2009 lumea a votat ce-a votat. Atunci PD + PSD = love. Se refacuse FSN-ul original. Apoi in 2012 lumea iar a votat. Si ne-am pomenit cu PNL + PSD = love. Ce sa mai intelegem? Ce sa mai votam? Si daca votam, conteaza ce votam, sau conteaza ce vor cei pe care-i votam? Cum sa mai avem incerdere in acest sistem politic degenerat? Explica-mi te rog de ce as mai vota un partid politic? Ca de votat voi vota, am mai spus-o, o fac din simt civic. Dar voi anula votul. Cel putin asa nu ma voi considera partas la aceasta mizerie.
GOGU OLOGU pe 20 Februarie 2014, 08:34
#3
CHIULANGIII.
NU MAI COMENTATI BAI SALAHORILOR.DACA NU VA COMVINE MERGETI IN ALTA PARTE.TOATA ZIUA CAUTATI UMBRA .NU ARE NICI O LEGATURA PRIMARIA CU SERVICIUL VOSTRU

.INGINERI DIN PRIMARIE AU SALARII MAI MICI CA VOI.SA VA FIE RUSINE. V-A DAT O PIINE SA MINCATI.
Sorin pe 20 Februarie 2014, 07:39
#2
BINE VA FACE ! ! !
Unde e saracie se stie ca e multa prostie.Daca votati ce ati votat pana acum,sa nu va asteptati sa va fie mai bine.Un judet de spalati pe creieri parca din anii 50'.
Ilie de la scularie pe 20 Februarie 2014, 06:49
#1
Autorului
Mariane, asta este consecința adoptării Codului Muncii de către guvernul Boc. Prevederile lui permit patronului să șteargă pe jos cu angajații. Să-ți dau un exemplu: dacă protestezi, patronul te poate da afară fără probleme. Și asta pentru că s-a dorit,,flexibilizarea" forței de muncă, cerutaă de FMI si BM. Iată consecințele! Mișcarea sindicală a fost legată de mîini. Acum degeaba îl înjurați pe Dragnea, sau orice alt patron. El se poate apăra cu prevederile acestui Cod al Muncii care îi apără. Iar fariseii ăștia de la USL, declarau pompos că odată ajunși la putere vor abroga acest Cod. Sunt la putere de 2 ani, dar de abrogat această mizerie, nici vorbă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.