Tragedie: C.Navodaru, un muncitor de la Donau Chem Tr. Măgurele, în vârstă de 45 de ani, a decedat. Una din cauzele decesului: problemele cu banii de la combinatul chimic. S-a umplut paharul, domnule Ban!

16 Februarie 2014, 16:59 | 3378 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
La Donau Chem Tr. Magurele  sunt probleme uriase cu salariile.

O tragedie uriaşă s-a petrecut sâmbătă seară în familia Navodaru din Turnu-Măgurele. Claudiu Navodaru, 45 de ani, muncitor la combinatul chimic din Turnu-Măgurele, a decedat într-un spital din Alexandria. Nimic nu lăsa să se întrevadă tragedia. Sâmbătă seară, ca în alte seri, Claudiu şi Corina, soţia sa, îşi făceau plimbarea obişnuită. La un moment dat, lui Claudiu i s-a făcut rău şi a căzut, astfel că soţia sa a chemat SMURD-ul. Instituţia îşi are sediul chiar lângă locul unde s-a petrecut tragedia. După ce a fost dus la Spitalul Municipal din Turnu-Măgurele, pacientul a fost îndrumat spre Alexandria. Ajuns acolo, Claudiu Navodaru a decedat în scurt timp.

Ce este deosebit în acest caz? Problemele de sănătate ale lui C.Navodaru au fost amplificate în ultimele luni de faptul că nu îşi primise retribuţia. Dacă adăugăm faptul că şi soţia sa lucra în combinatul chimic, ca femeie de serviciu în birourile directorilor, putem înţelege drama familiei Navodaru. De aproape trei luni de zile, cei doi soţi nu şi-au primit salariile, astfel că nu mai ştiau unde să se împrumute. Familia Navodaru cuprinde şi o fată, care este elevă la un liceu turnean. Cum soţii locuiau la bloc, în Z-uri, salariul era singura lor sursă de venit. Probabil că, după ce vineri fuseseră minţiţi de conducere, că seara îşi vor primi banii, fapt ce nu s-a realizat, C. Navodaru a avut un şoc.

Decesul bărbatului arată unde poate să ducă nesimţirea şi răutatea unor indivizi care sunt puşi în funcţii de conducere. Ban, Pelea, Petculescu sau Mihalcea, nişte trepăduşi ai lui I.Niculae, nu au făcut nimic pentru muncitori. Ce să mai vorbim de sindicat, acolo Dimancea este un pupincurist de seama! Pe lângă Navodaru, cunoaştem cazuri ale altor muncitori, care au leşinat sau au avut căderi de tensiune din cauza bătăii de joc la care sunt supuşi.Se pare că sâmbătă, nemulţumiţi de faptul că nu li se dau banii, unii angajaţi nu s-au prezentat la serviciu, fapt care a dus la venirea intempestivă a lui I.Ban, directorul general, care i-a forţat pe ceilalţi muncitori să lucreze şi în locul celor care lipsesc. Ban a promis că luni îşi vor primi banii, însă aceste asigurări nu-i încălzesc pe muncitori.

Nu vrem să fim în rolul Casandrei, însă am presupus că se va ajunge la asemenea tragedii precum cea a lui Claudiu Navodaru. Domnule Ban, bucuraţi-vă, nu mai trebuie să plătiţi un salariu! Uşor-uşor, o să rămâneţi cu lingăii pesedişti din combinat, pentru că aceştia fură fără probleme. Simplii municitori trebuie să sufere, că doar sunt sclavi pe plantaţie. E timpul ca muncitorii să ia atitudine şi să-i alunge pe cei care nu-şi fac datoria!

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
alexandru pe 21 Februarie 2014, 18:51
#10
catalin
Eu am sunat la 112 nu sotia sa pentru ca sotia sa tipa si ai tinea degetul in gura sa nu isi ingita limba
Sasha pe 18 Februarie 2014, 21:00
#9
o mica rectificare
Claudiu avea 42 de ani. Odihneasca-se in pace!
turnean pe 17 Februarie 2014, 10:05
#8
Pt,,Un om''
O gonghita{Jiganie}mica verde,ce maninca pietricele daca-i daio pietricica,ce face? FRAIERE.Maimuta cind nu are ce face se scarpina-n fund.
Ilie de la scularie pe 17 Februarie 2014, 08:36
#7
@Stan
Stane, nu mai bine îmi arăți tu cum se face chestia aia cu pusul lațului pe gîtul tău? Nu suporți să am dreptate?
Stan pe 17 Februarie 2014, 07:01
#6
pentru ilie de la sculărie
Bă, dacă nu mai suporți pe nimeni pune-ți lațul de gât!

jony, cum zicea el pe 16 Februarie 2014, 21:32
#5
dumnezeu sa- l ierte!
Am pierdut un prieten si un om de mare caracter.Pacat! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Un prieten pe 16 Februarie 2014, 20:51
#4
Pisica Neagra Mirela
Pisica cand are de gand sa plece din combinat sau acum de cand a avansat crede ca are noua vieti. Voi reveni cu dezvaluiri despre aceasta nenorocita.
yo pe 16 Februarie 2014, 20:47
#3
by stk
mihalcea a fost si va ramane un prost

Ion pe 16 Februarie 2014, 19:55
#2
Pentru Mihalcea
f.... in oltencele tele si m**erea si pe tine Mihalceo
UN OM pe 16 Februarie 2014, 18:15
#1
PENTRU ALT OM
Dumnezeu sa il ierte !!!!!!!!!!!! Partidul care promitea marea cu sarea tace malc. Hal de partid cu pretentii de social democrati nu iau nici o atitudine. Ilieeeeee cacat ordinar te ai dat la fund Turnene cacat ordinar unde sunteti cu toti lingaii vostri ? E rau si va fi mai rau va spun eu voua .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.