Atenţie, şoferi, se revine la semnalizarea rutieră dinaintea schimbărilor făcute de Primăria turneană! Solicităm demisia administratorului oraşului.

11 Ianuarie 2014, 00:35 | 4790 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Atentie, soferi, Primaria se joaca.

Vineri, 10 ianuarie, a fost o zi deosebit de importantă pentru şoferii din Turnu-Măgurele dar şi pentru cei care tranzitează oraşul nostru. Din păcate, Primăria se joacă cu semnalizarea rutieră mai ceva ca un copil cu jucăriile.  Schimbarea indicatoarelor rutiere nu se face de la o zi la alta, pentru că există riscul de accidente şi încurcă circulaţia. Dacă modificarea nu este reuşită, cum este în cazul nostru, pur şi simplu este un obstacol în calea unui trafic firesc. Intersecţia de la Boncea( străzile Chimiei, Memoriilor 2 Mai, Oltului şi Şoseaua de Centură), cea de la  Sf. Vineri( străzile Sf. Vineri, Mircea Vodă, Nicolae Bălcescu) şi intersecţia străzilor Popa Şapcă cu Primăverii revin la semnalizarea rutieră dinaintea modificărilor făcute de Primărie. Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs, dar nu vrem să glumim pe seama deştepţilor din Primărie. Poate, altădată, nu este momentul acum.

 Cine răspunde  pentru această prostie fără margini, din cauza căreia au fost afectaţi un număr mare de cetăţeni? Primarul şi viceprimarul nu au cum să îşi dea demisia, dumnealor nu au această putere, fiind nişte marionete, dar cerem demisia administratorului oraşului, Bădiţa Stancu. Nici acest individ nu o să vrea să plece, însă poate fi dat afară pentru incompetenţa vecină cu prostia. Este obligatoriu să răspundă cineva pentru ce se întâmplă în oraş, dacă nu înseamnă că sunt duşi cu pluta şi este nevoie urgentă de internare la un ospiciu. Trebuie să cadă un şef, pentru că aşa nu se mai  poate, suntem de râsul curcilor. Domnilor de la Primarie, jucaţi-vă acasă cu ce vreţi şi cum vreţi, puneţi-vă ce indicatoare vreţi în casă, prin curte( prioritate, stop, cedează trecerea, semafoare etc). Acasă puteţi să faceţi ce vă taie capul. Ar trebui protestat împotriva Primăriei-Încurcă-Lume, ca să priceapă odată pentru totdeauna faptul că nu suntem bătaia de joc a unor incompetenţi.  Te doare capul pe mana cui este Turnu!

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
EU pe 14 Ianuarie 2014, 13:22
#14
Cetateanului....c*rajos
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Ilie,esti prost rau,da rau de tot.Frica sau teama e numai la cei care o pomenesc, si isi arata c*rajul asa usor,doar in scris.Mars,potaie diversionista!
Un cetatean informat pe 14 Ianuarie 2014, 08:08
#13
Sorinele, Sorinele
Sorinele, licheaua dracului, te-am prins in off-side si inceri sa eschivezi. Geaba fraiere, ti se simte panica. Nu-i asa ca atunci cind esti cu mina uda e greu sa te ascunzi? Te da de gol frica. Stii tu de ce.
EU pe 13 Ianuarie 2014, 19:36
#12
Ilie,esti disperat?
Ti-am mai spus sa nu ma mai confunzi cu o alta secatura ca si tine.Singura diferenta e ca unul pute a rahat,iar celalalt a hoit.Esti liber sa alegi.
Un cetatean informat pe 13 Ianuarie 2014, 08:50
#11
Lui EU ( Sorin Duma )
Sorinele, decit sa te contrezi tu cu altii aiurea mai bine spune tu citi bani ai papat tu din banii de campanie electorala ai lui Cracea. Hai ca daca nu reusesti sa-ti amintesti tu, poate te ajutam noi, ca suntem mai multi cei care stim asta. Si mai ales sa ne spui deschis de ce votezi din cind in cind cot la cot cu fostii tai colegi de partid. Se poate mai Sorinele? Noi te stiam baiat salon nu j*****e, dar omul se mai schimba.
EU pe 12 Ianuarie 2014, 11:47
#10
A dracului perseverenta
Ma,Ilie,tu oricum pierzi timpul ori de cate ori intri sa ne povestesti cate vreo tampenie.Problema e alta,tu chiar crezi ca reusesti sa convingi pe cineva?Tu nu faci altceva decat sa-ti scuturi creierii de frustrarile si complexele cu care te trezesti in fiecare dimineata.
Ilie de la scularie pe 12 Ianuarie 2014, 08:52
#9
@Eu
Totusi, cred ca esti un imbecil. Esti penibil, ce dracului, doar atit poti? Ceva mai coerent nu merge? Pfff, esti praf! Uite cu cine-mi pierd eu timpul!
EU pe 11 Ianuarie 2014, 23:41
#8
Ilie,chiar ai tupeu
Si zii asa,acum ai intrat pe usa si ce te-ai gandit,ia sa recuperez si sa mai arunc ceva rahat prin comentarii.Baaa,tu esti un gunoi placut numai de sobolani.Daca tu crezi ca poti minti pe toata lumea,atunci ramai in lumea ta.
Ilie de la scularie pe 11 Ianuarie 2014, 22:30
#7
@Eu
Si totusi ai nevoie de ajutor....imbecilule, azi am fost toata ziua plecat din oras. Acum am accesat site-ul. Deci...se pare ca problema este la tine, tu esti ala defectul.
Eu pe 11 Ianuarie 2014, 19:46
#6
Ilie,iar ai bagat mana-n closet?
Baaa,cat tupeu sa ai sa critici pe unii cum ca ar posta sub mai multe nume,cand tu esti fruntas?Tu nu intelegi ca iese mirosul si prin monitor?Indiferent ce reteta ti s-ar prescrie,tratamentul este inutil.Ce sa-i faci,mirosul si culoarea banilor sunt foaaaarte putrnice,asta se vede si la Gidea,Badea,Grecu,Ursu.
un cetatean. pe 11 Ianuarie 2014, 16:30
#5
punctul pe //S//.
se cunoaste ca a plecat sorin duma din primarie ! ce bine mergeau lucrurile pe vremea lui! acum ce sa mai faca,saracul, scrie articole si comentarii la turnu cu stiri,folosind mai multe pseudonime . sorine,odata scriai si poezii . ce s-a intamplat,nu mai vrea picu paun sa ti le scrie ??
cobra pe 11 Ianuarie 2014, 12:48
#4
ALOOO CIRCULATIA
SI PE STR.1907 SUNT PROBLEME, PTR TIRURI SI NECUNASCATORI,CIND TREBUIE SA VIREAZE LA DREAPTA SPRE PECO (SPRE ALEXANDRIA SI/SAU ROSIORI ) DEOARECE NU SUNT AVERTIZATI DE VREUN INDICATOR. E DE RIS SA-I VEZI CIND AJUNG IN INTERSECTIA STR 1907 CU INDEPENDENTEI CA,NU POT VIRA LA DREAPTA. POT INSTALA UN INDICATOR DE ORIENTARE CATRE ALEXANDRIA SI/SAU ROSIORI. POLITIA RUTIERA STIE DAR SUNT NEPASATORI.
Mircea Constantin pe 11 Ianuarie 2014, 12:43
#3
BADITA STANCU
Este cel mai prost angajat al Primariei Turnu Magurele.Slugoiul perfect lasat mostenire de Mohanu.Daca nu v-ati dat seama pana acum,meseria lui este...AUTO.Asta este categoria de oameni care ne conduc si hotarasc pentru noi.
dode pe 11 Ianuarie 2014, 07:46
#2
ce sa zic...
ca sofer eu,unu\',respect indicatoarele asa cum sunt ele puse,bine, rau si in cazul asta nu ar trebui sa apara accidente cu conditia ca toti participantii la trafic sa respecte indicatoarele.si cum nu se prea respecta...
GICU pe 11 Ianuarie 2014, 02:32
#1
alooo.
Ilie, astia ai tai ori sunt prosti sau sunt prosti.Bine dracului ca esti tu cu ei ca mureau.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.