SMURD Tr. Măgurele a intervenit la o tentativă de crimă şi o alta de sinucidere cu medicamente.

10 Ianuarie 2014, 00:05 | 4.991 | 5
SMURD.
Car Universal

Zile fierbinti pentru personalul SMURD Tr. Magurele. Astfel, echipajele SMURD au ajutat in aceasta saptamana doua persoane care au fost aproape de a-si pierde viata. Primul caz  a vizat o tentativa de sinucidere prin ingurgitarea de medicamente. In ziua de luni, 06 ianuarie, la ora 17.38, o persoană a solicitat intervenția unui echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor unei persoane, A.I., de 25 de ani,din Turnu-Măgurele, care ingerase mai multe pastile. Sosiți la fața locului, paramedicii turneni au găsit pacienta în dormitorul locuinței, acuzând dureri de cap și amețeli, în urma ingerării a 18 pastile de augmentin, 10 pastile de nurofen și un flacon de vitamina B6. După acordarea primului ajutor, persoana a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Turnu Măgurele pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

In al doilea caz,  o tentativa de crima, echipajul SMURD a intervenit in comuna Lita. Marti, 7 ianuarie, la numărul unic de urgență 112 s-a solicitat intervenția echipajului SMURD Turnu-Măgurele pentru acordarea primului ajutor unei persoane agresate. Sosiți imediat la fața locului, paramedicii turneni au constatat că persoana vătămată, Marian P., prezenta o plagă înțepată în spate, o plagă deasupra ochiului drept și politraumatism, motiv pentru care pacientului i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Turnu-Măgurele pentru îngrijiri medicale de specialitate.

5 comentarii Comentează

 • #5
  bbbbb pe 10 Ianuarie 2014, 22:19
  prosti orasului
  lasati oameni sa isi faca treaba,vorbiti sa va aflati in treaba
 • #4
  ciuc*rel pe 10 Ianuarie 2014, 10:16
  A.I 25 ani
  Cine a vrut sa se sinucida cu pastile are cineva idee
  ?
 • #3
  cccc pe 10 Ianuarie 2014, 09:42
  adevaratul smurd
  un echipaj adevarat smurd are asistent medical si medic.tot respectul pt ei isi fac cu adevarat treaba.echipajele cu pompieri(vezi tr magurele dar si alte localitATI)cheltuiesc foarte multi bani degeaba.NU AU VOIE SI NICI COMPETENTA SA ADMINISTREZE CEVA!!!DECI FAC TAXIMETRIE!!!
 • #2
  cetatean pe 10 Ianuarie 2014, 08:47
  fan-tas-tic !
  Tu,Mihai,esti unul si acelasi cu Tudor, probabil pompier de meserie, si pt ca ai foarte mult TIMP LIBER scrii pe aici.Lasa-ne in pace cu limbile date SMURD-ului si pompierilor ca nu e Turnu locul unde astia chiar muncesc, ci orasele mari unde sunt solicitati dar si dotati serios. La noi, asta este, fac taximetrie sau se fac de ras.
 • #1
  cccc pe 10 Ianuarie 2014, 08:24
  smurdul p...i
  si care a fost primul ajutor la prima interventie?
  va lamuresc eu.taximetrie de la domiciliu la spital.aia sunt pompieri nu au voie sa dea nici macar o pastila. nu mai vorbim de injectii sau perfuzii ca ei doar au auzit vorbindu-se de asa ceva

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.