Astăzi, un nou termen în dosarul lui L.Dragnea. M.Nazat, avocatul jupânului, doreşte amânarea procesului. După Năstase, urmează Dragnea?

10 Ianuarie 2014, 00:07 | 2354 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
L.Dragnea, 5 ani ca Voiculescu si Fenechiu?!

Astazi, vineri, 10 ianuarie, Curtea Supremă judecă un nou termen în dosarul de corupţie al vicepremierului Liviu Dragnea. Completul de trei judecători va decide dacă restituie sau nu dosarul la DNA în urma unei cereri formulate de avocaţii vicepremierului. O decizie de restituire a dosarului ar însemna că Dragnea răsuflă uşurat în 2014, nemaifiind pasibil de o eventuală condamnare în acest an. Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA pentru fraudarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 2012.

La ultimul termen, în decembrie 2013, al dosarului în care este judecat Dragnea avocatul său, Marian Nazat, a cerut instanţei restituirea dosarului la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru refacerea urmăririi penale, pe motiv că anchetatorii nu i-au permis să studieze tot materialul de urmărire penală şi pentru că din dosar nu ar rezulta clar faptele pentru care este judecat.Restituirea dosarului la DNA ar echivala cu o ”suspendare” generoasă a judecării cazului pentru Liviu Dragnea. Anchetarea dosarului a durat aproape un an de zile astfel că Dragnea ar putea sta liniştit în 2014. Un alt efect al restituirii dosarului ar însemna că procurorii vor fi obligaţi să audieze din nou părţile implicate în caz, eventual avocaţii lui Dragnea ar putea cere expertize astfel încât să întârzie şi mai mult judecarea cazului.

Trebuie spus că dosarul lui Dragnea este judecat acum de un complet de trei judecători ai Curţii Supreme. Dacă acest complet dispune restituirea dosarului la DNA, această decizie poate fi contestată de procurori. Contestaţia se judecă la unul din cele două complete de cinci judecători ai Curţii Supreme conduse de Livia Doina Stanciu şi de către Ionuţ Matei. Abia după ce decizia de restituire rămâne definitivă abia atunci procesul încetează şi dosarul este retransmis procurorilor DNA.Vom vedea astazi daca manevra lui L.Dragnea ii reuseste si Dragnea va scapa de judecata.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 12 Ianuarie 2014, 08:59
#15
D-lui Maxim Georgescu
Aici va inselati. Chiar daca referendumul a fost invalidat de CCR, si rezultatele publicate in Monitorul Oficial, totusi, daca in timpul desfasurarii lui s-au facut nereguli electorale care intra sub incidenta Codului Penal, aceste fapte vor fi solutionate de justitie, nu intra sub efectul anularii lor prin decizia CCR privind referendumul.
Maxim Georgescu . pe 12 Ianuarie 2014, 07:14
#14
Alta remarca .
DIN MOMENT CE CURTEA CONSTUTIONALA A VALIDAT REZULTATELE REFERENDUMULUI,EL NU MAI POATE FI CONTESTAT DE NICI O INSTANTA !! ACEST PROCES ESTE UN CIRC ORDINAR PENTRU NAIVI!
Ilie de la scularie pe 11 Ianuarie 2014, 22:35
#13
@ Eu
Imbecilule, azi am fost plecat din oras toata ziua. Acum am deschis calculatorul. Deci, cred ca te-ai lamurit cine este idiot.
Unu pe 11 Ianuarie 2014, 19:18
#12
Ilie,esti inconfundabil !!!
Azi te dai drept Liviu Neagu,maine Liviu Vasilica,pe cand Bianca Dragusanu? Asta asa,sa stim si noi cine ne ia parerea-n palma.Secatura esti si vei ramane!
Liviu Neagu . pe 11 Ianuarie 2014, 16:37
#11
O stire BOMBA!!!!!
In c*rand va incepe un nou proces al lui Liviu Dragnea,intr-un dosar cu fraudarea ultimelor alegeri prezidentiale, cand a falsificat rezultatul votului de la Paris, ajutandu-l pe traian basescu sa ramana presedinte . Tizule, treaba este belimistrocizanta si prezinta numeroase umflaturi !!
Ilie de la scularie pe 10 Ianuarie 2014, 22:26
#10
@Altul
Doar atita poti? Esti penibil si dizgratios, ce dracu\', nu poti veni cu niste contraargumente mai bune decit niste injurii? Asta dovedeste ca nu poti mai mult nefericitule. Totusi noaptea este un sfetnic bun, asa ca du-te tu si dormi ca esti obosit rau. Poate maine fiind odihnit vei fi mai coerent.
altul pe 10 Ianuarie 2014, 19:18
#9
lui Ilie de sculărie
TACI dreaq odată. Nu avem nevoie de parerea ta.Bă, nu trage unu o b... că tu ești direct acolo cu nasu. Nu esti sănătos băiete dacă îți bagi nănău peste tot. Cine a spus că e nevoie de alt referendum? Asta e în capu tău patrat.\nDu-teee...și culcă-te.
hotoman pe 10 Ianuarie 2014, 16:25
#8
bandit
puscarie pentru toti .. cea mai proasta conducere in RO
BOGDAN pe 10 Ianuarie 2014, 15:39
#7
VESTI PROASTE PT.JUPIN
ASTAZI DRAGNEA A PRIMIT DOUA PALME DIN PARTEA CELOR PE CARE II SFIDEAZA DE ANI DE ZILE.PALMELE DE LA NOI TREBUIE DATE LA VIITOARELE ALEGERI.ROMANIA PARE CA SE TREZESTE.
Ilie de la scularie pe 10 Ianuarie 2014, 12:54
#6
D-lui Maxim Georgescu
Logic si etic asa ar trebui sa se intimple. In realitate nimeni nu mai are c*rajulde a repeta referendumul. Unii de frica rezultatelor, iar altii de frica ridicolului. Scor egal.
Unul pe 10 Ianuarie 2014, 12:39
#5
Ilie,iar ne dai lectii ????????
Sa te ia dreaq cu ipotezele tale de diversionist nebun.In mod sigur lucrurile se misca altfel decat iti doresti tu.Nu iti scapa nicio ocazie ca sa te dai in spectacol cu previziunile tale gen:\"nu o sa vedem noi filmul asta\"...etc.Numai ca spunea cineva foarte raspicat:ROMANIA NU ESTE TELEORMAN ! Si nu toti judecatorii si proc*rorii sunt ca dna Creteanu Olimpia si Iordanescu,fostul sec*rist comunist.
Maxim Georgescu . pe 10 Ianuarie 2014, 11:51
#4
La aceasta ora ....
...stim ce a hotarat tribunalul . S-a inregistrat un prim //succes colosal// : doi insi au recunoscut ca au fraudat referendumul. INSA,IN MOD NORMAL SE STIE SI SE POATE DEMONSTRA CA REFERENDUMUL A FOST FRAUDAT SI DE CEI DIN TABARA LUI//DA//SI DE CEI DIN TABARA LUI //NU// . DACA CONCLUZIA INSTANTEI VA FI CEA DE FRAUDA,REFERENDUMUL TREBUIE REPETAT SUB SUPRAVEGHEREA U.E. SI SUA . ASA ESTE LOGIC,LEGAL SI DEMOCRATIC . PEDEPSIREA VINOVATILOR ESTE CU TOTUL ALTA PROBLEMA!!!!!.
Vocea Patriei pe 10 Ianuarie 2014, 09:48
#3
Dragnea puscarie!!!!
Acest Dragnea este un infractor notoriu in forma continuata si de mult timp!!!!S-a incojurat doar de k....v/Catalina, derbedei si violatori/Duica ot Rosiori city!!!!Locului lui era de mult la Rahova sau Jilawa!”!!!
Ilie de la scularie pe 10 Ianuarie 2014, 07:54
#2
Justitie in pas de melc
Daca procesele lui Nastase au durat 8 ani, va dati seama cu usurinta ca si ale lui Dragnea se vor duce cam spre acelasi interval de timp. Avocatii lui vor uza de toate truc*rile si chichitele avocatesti spre a obtine noi termene de judecata. Si chiar daca va fi condamnat, mai are alte cai de atac, astfel incit procesul se va duce dincolo de anul 2014, an in care se termnina mandatul celui care vrea capul lui Dragnea ca trofeu. Pun pariu ca atunci cind se va schimba garda la Cotroceni, brusc justitia va avea alte prioritati. Din pacate nici justitia nu merge, cum nu merge nici sistemul politic, invatamintul, sanatatea, etc. Traim intr-un cerc vicios in care totul este putred. Tot criticati si injurati doar efectul, nu si cauza. Puteti sa-l tocati regulat pe Dragnea - care este doar efectul, dar nu spuneti nimic despre SISTEM - care este cauza. Asa este ca si cum ati incerca sa tratati vesnic o infectie fara sa lichidati focarul de infectie.
3 sau 5 pe 10 Ianuarie 2014, 00:23
#1
Domnule DRAGNEA, TINE MINTE,
///ROMANIA NU E TELEORMAN!///
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.