"Joia neagră" pentru comercianţi: Garda Financiară închide magazinele la Turnu-Măgurele. Evaziunea fiscală este la cote foarte mari.

10 Ianuarie 2014, 00:07 | 3711 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele.

Joi, 9 ianuarie, a fost o zi tare ciudată pentru turnenii care au dorit să facă ceva cumpărături. Nu mică le-a fost mirarea când au observat că foarte multe mici magazine şi tarabe au fost închise. Deşi la fereastră, programul arăta că trebuie să fie deschise, nici vorbă de aşa ceva. Nici măcar clasicele sunt în pauză, după marfă, revin imediat, nu erau în geam. Oamenii au rămas surprinşi şi au aflat care era motivul. Nu, nu vă gândiţi la vreo sărbătoare, pur şi simplu în oraş era un control al Gărzii Finaciare. Până şi vânzătorii de bilete Bingo s-au ascuns. Bineînţeles, nu au fost vizate toate magazinele, cele super protejate nu sunt controlate. Numărul mare de magazine închise este un semn că evaziunea fiscală este uriaşă.

După cum ştiţi, în campaniile electorale toţi comercianţii au geamurile pline cu afişe de propagandă reprezentând, în proporţie covârşitoare, PSD. Tocmai cei care susţin puterea locală sunt călcaţi de controale?! Numărul foarte mare de magazine închise spune că nimeni nu se aştepta la aşa ceva. În Turnu, evaziunea fiscală este la cote foarte mari, comercianţii fiind protejaţi de instituţiile statului. Surpriza de astăzi este, probabil, un avertisment care spune  că cei care vor să nu mai fie călcaţi de Gardă trebuie să cotizeze. În acest an sunt două campanii electorale şi este nevoie de bani mulţi.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
catalin pe 16 Ianuarie 2014, 20:05
#14
f
trebuie sa se faca controale mai des sa vina si televiziunea la TURNU MAGURELE unde se intoarce trenu :D\n
GYMY pe 11 Ianuarie 2014, 21:56
#13
EVAZIUNE?????
OARE SE POATE FACE PROFIT IN ROMANIA FARA EVAZIUNE???NU INTELEG CE CAUTA GARDA FINANCIARA IN TR.MAGURELE???SE STIE CA IN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE TOTI COMERCIANTI AU COTIZAT PTR .TATUCI NOSTRI SI S APROMIS CA ATUNCI CAND VOR VENI LA PUTERE VA FI LINISTE!!!!DAR...A VENIT.....FURTUNA SI NU STIU CE SCOR VA FI LA TR MAGURELE LA URMATOARELE ALEGERI!!!!DAR DRAGNEA SI TOT ALAIUL AU UITAT DE ACESTI PALMASI CARE LE LIPEAU AFISELE SI IMPANZEAU ORASUL CU GALETI SI PROMISIUNII...DESARTE ACUM A VENIT GARDA VA VENI SI OPC UL SI SANEPIDUL SI ECONOMICUL SI INTR UN FINAL VA VENI SI CADEREA ACESTEI CLASE DE ELITA A FOSTULUI PCR!!!!!!
cocolino pe 11 Ianuarie 2014, 10:06
#12
evaziune grupa mare
pe primul loc tarabele, dar platesc amenzi modice\n\ndaca tot ati mentionat VICCOM, Casa Victor mai exact, pe locul II, daca jumate de oras comanda mancare de la ei, intrebare, a primit cineva bon fiscal?\nraspuns corect: nici dracu\'\n\nmagazinele de pe Praporgescu, iar au evaziune grup\n\nUnicom... si chimicalele si restaurantul ... ca la Victor, se elibereaza doar bon de comanda, nu e bon fiscal\n\ncabinetele stomatologice... nici nu stiu daca taie chitante sau bonuri\n\nmama cat am de scris... ma las pagubas, e prea mare furtul
dode pe 11 Ianuarie 2014, 08:07
#11
ma da potolitiva cu evaziunea...
pai in turnu magurele este evaziune? mai plimbativa si voi prin alta parte(orase,tari) si atunci sa va dati cu parerea grin
tavi pe 11 Ianuarie 2014, 01:06
#10
vorbe coane fanica vorbe
eu am tinut dascis toata ziulica nu ma deranjat nemeni chiar ii asteptam pe domini de la garda dar nu a gost nimeni in oras. paranoicilor.
paulica pe 10 Ianuarie 2014, 22:33
#9
marea evaziune
Pentru cei cunoscatori sau necunoscatori, sa stiti ca evaziunea fiscala se face de la depozite; daca s-ar desfiinta casele de marcat de la depozite s-ar reduce marea evaziune.
alina pe 10 Ianuarie 2014, 20:50
#8
dee
magazinele din catanga de ce nu se duce garda ca au relatii ei nu inchid au cotizat unde trebuie si au facut case si masini si i au marfa de la penny fara factura dar nu se duce nimeni ca sunt smecheri
cristi pe 10 Ianuarie 2014, 20:21
#7
vicom nr1
VICOM CEL MAI BUN RESTAURANT SI PRETURII F ACCESIBILE FATA DE MULTE RESTAURANTE DIN ORAS .MANCARE STRICATA NU CRED ABERATII.
n typ pe 10 Ianuarie 2014, 15:50
#6
PT VIICOM
LA CASA VICTOR GASESTI CEA MAI BUNA MANCARE MAI BINE DE 50% DI ORAS FACE COMENZII SI MANANCA LA CASA VIATOR NU CRED CA ARE TIMP SA SE STRICE MANCAREA,DIN SIMPLU MOTIV CA SE VINDE REPEDE SI NU ARE TIMP.
VALI pe 10 Ianuarie 2014, 14:52
#5
EVAZIUNE?
PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP,DECI PRIN URMARE ACESTI \'HAIDUCI\' AR TREBUI SA INCEAPA ACESTE COTROALE DE LA HOTEL TURRIS. IN PRESA SCRIE CA JUPINUL NU SI-A PLATIT TAXELEI SI ARE DATORII LA STAT DE MILIARDE. DAR CE SA FACA DACA PESTELE ESTE PREA MARE SI JUPINUL MAI ESTE SI SEFUL \'HAIDUCILOR\' ? ACEST STAT [USL] NU STIE DECIT SA COLECTEZE BANI, DAR SA FACA LOCURI DE MUNCA ASA CUM AU PROMIS LA ALEGERI, CUM AR PARCUL INDUSTRIAL SI ALTELE. ACUM VIN PE CAPUL UNUIA CU O TARABA SI-L BELESC DE BANI CA CICA FACE EVAZINE, RUSINE! TOATE TAXELE DIN PRIMARIE,STAT ETC. VIN DE LA ASTIA CARE TREMURA DE FRIG TOATA ZIUA. TOATA ECONOMIA MOARE PE ZI CE TRECE SI ASTIA INVENTEAZA PE ZI CE TRECE INCA O TAXA.
Patron pe 10 Ianuarie 2014, 12:32
#4
Evaziune
Evaziunea nu o fac toti comerciantii. Sunt sanctionabili cei care cumpara de la Europa si Dragonul Rosu. Acolo ar trebui sa se duca anaf-ul si la punctele de granita. Si apoi bugetul tarii este constituit pe mica privatizare, iar atitudinea acelor lucratori anaf este jenanta.
VICCOM pe 10 Ianuarie 2014, 12:13
#3
CASA VICTOR, TI***U
ce se aude in legatura cu Victor ti**nu,i a inchis restaurantul?ti**n j.... sa d..... de pe fata pamantului k are numai carne stricata la carmangerie
Un cetatean. pe 10 Ianuarie 2014, 06:53
#2
Autorului .
Nu mai politiza totul . Garda financiara nu ocoleste magazinele U.S.L.-istilor, ci pe cele celor care //sunt atenti // .Cunoasteti reclama ://prietenii stiu de ce!//. TOATE MICILE MAGAZINE ALIMENTARE CUMPARA PRODUSE DE LA CELE TREI SUPERMARKETURI,FARA FACTURA SI LE VAND LA SUPER PRETURI,FARA SA FIE INREGISTRATE IN CONTABILITATE . SI SA-TI MAI SPUN O METODA DE A FACE CONTROL //DE OCHII LUMII//: PATRONUL CU COMERT ILICIT MARE CHEAMA EL GARDA IN CONTROL SI SE INTELEG SA FIE AMENDAT CU O SUMA DERIZORIE IN COMPARATIE CU PROFITUL ILICIT,PENTRU ABATERI MINORE . IN FELUL ACESTA SI GARDA SI-A FACUT //DATORIA// SI HOTUL ESTE MULTUMIT!
GOgu pe 10 Ianuarie 2014, 02:12
#1
Mda
Ce idiot esti pai tu cum vrei sa traiasca oamenii aia daca ar mai platii si la stat ar inchide toti magazinele prostule care esti prost.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.