Pompierii din Turnu-Măgurele au de lucru: incendiu la Liţa şi o autoutilitară arsă pe strada Victoriei din Tr.Măgurele.

09 Ianuarie 2014, 00:06 | 2346 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Detasamentul de Pompieri Turnu Magurele.

Pompieri turneni au avut de lucru inca din primele ore ale noului an. Astfel, in zona noastra, primul incendiu izbucnit anul acesta a fost în localitatea Lița, în data de 01.01.2014, la ora 08.18, la locuința Anișoarei C. Pentru stingerea acestui incendiu au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu-Măgurele cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.
A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 30 mp și aproape 1 t de lucernă, valoarea pagubelor fiind apreciată la suma de 10.000 de lei. Au fost salvate bunuri de peste 100.000 de lei, reprezentând restul casei de locuit și anexele din apropiere.
Cauză probabilă a acestui incendiu a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Autoutilitară cuprinsă de flăcări

Duminica, 05.01.2014, la ora 19.24, un cetățean a solicitat pe numărul unic de urgență 112 intervenția pompierilor militari turneni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, proprietatea unui operator economic, pe strada Victoriei, din municipiul Turnu-Măgurele.
Sositi rapid la fața locului cu o autospecială de intervenție la incendiu, pompierii militari au acționat rapid pentru localizarea și lichidarea focului, evitându-se astfel propagarea acestuia la un autoturism parcat în apropiere.
Au ars ori au fost distruse de flăcări bordul autoutilitarei, în proporție de cca. 80%, instalația electrică în proporție de 100%, actele autoturismului, un parbriz și două geamuri laterale, valoarea pagubelor fiind apreciată la suma de 7.000 de lei. Valoarea bunurilor salvate se ridică la peste 30.000 de lei.
Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din vina unui scurtcircuit produs la instalația electrică a mașinii. La această intervenție nu au fost înregistrate victime.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
xx pe 10 Ianuarie 2014, 21:55
#5
xx
daca nu era preotul ala masina ardea in totalitate pana veneau pompierii.
x pe 10 Ianuarie 2014, 18:52
#4
p
floricele mucles in spaia e mai bine
cetatean pe 10 Ianuarie 2014, 08:43
#3
extra-or-di-nar !
vai, ce articcol impresionant! Vai de mama voastra de \"jurnalisti\". Si saracii pompieri de la turnu-lautari,faiantari,taximetristi-pe meseria lor adevarata, ce au mai luptat ei cu pericolul ! Printre cele mai usor castigate SALARII MARI din Romania sunt la pompieri,care stau luni intregi si fac,manevre pe salarii mai mari decat ale medicilor, profesorilor si functionarilor care elaboreaza, semneaza si sunt raspunzatori de veniturile altora!Inca odata, site de toata jena, mai bine i-am da toti cu flit.
Jandarmul pe 09 Ianuarie 2014, 12:00
#2
La munca
Destul o freaca tot anul sa mai stea si cu furtul in mina.
TATU FLORICEL pe 09 Ianuarie 2014, 00:49
#1
FELICITARI POMPIERILOR MILITARI
FELICITARIII MIII POMPIERILOR MILITARI FOSTILOR COLEGII DE LA FOSTA UNITATE DE PONTONIERII DIN TR MAGURELE\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.