Angajaţii Primăriei râd de D.Cuclea. Dedicaţii muzicale de tot hazul!

05 Decembrie 2013, 00:08 | 3537 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea, ca la 20 de ani, vorba cantecului.

Miercuri, 4 decembrie, a fost zi mare în Primăria Turnu-Măgurele. Dănuţ Cuclea, primarul oraşului, a împlinit 43 de ani, fără griji dar cu mulţi bani pe mână. Ce să mai, zi mare pentru subordonaţi, care s-au întrecut în linguşeli şi, culmea, în miştouri. Ca să arate cât de mult ţin la Dănuţ, i-au dat până şi o dedicaţie la radio Teldrum. Nu credem că se găsea o melodie mai potrivită pentru primar decât "Ca la 20 de ani" a trupei Voltaj. În primul rând şi ţinând cont de sărăcia crâncenă din oraş, nu trebuia să se dea nicio dedicaţie, pentru că turnenilor nu le arde de nicio distracţie. În al doilea rând, melodia a fost nu foarte prost aleasă ci foarte, foarte prost. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

În Primărie este debandadă mare dacă subordonaţii îşi permit să dedice şefului mare asemenea melodie. Edilul-şef este primar sau un puşti de 20 de anişori, cu problemele şi bucuriile specifice vârstei? Versurile melodiei spun totul despre cel care ar trebui să conducă un oraş cu atâtea probleme. Păi, cum să ne punem speranţe într-un asemenea primar? Dacă subordonaţii aşa îl văd, noi ce să mai zicem sau ce să mai credem şi mai mult turnenii ce speranţe să mai aibă de la un primar pe care nici subordonaţii nu îl respectă? Cel puţin cu Mohanu nu îşi permiteau aşa ceva. însă acum avem senzaţia ca este  desfrâu. Veselie mare în Primărie, că doar viaţa e frumoasă şi merită trăită. Şeful este desconsiderat de subalterni şi asta în auzul tuturor turnenilor.

Ca să arate cât este de preocupat de soarta turnenilor, Dănuţ a vorbit puţin la radio Teldrum şi din două cuvinte a spus trei prostii. În loc să vorbească de locuri de muncă şi alte asemenea nimicuri, primarasul a spus că în noaptea de Revelion o să fie veselie mare şi că invită turnenii la un foc de artificii de 20 de minute. La cei 20 de ani ai primarului, era normal să se mândrească cu un foc de 20 de minute. Dacă nu ar fi tragic, ar fi comic. Din păcate, oraşul este condus de un primar tragi-comic. Avem noi parlamentar la 20 si nitel  de ani, dar primar? Trai neneaca pe banii prostilor.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
mosu pe 19 Decembrie 2013, 20:20
#5
sacu gol
a luat ionela tot
xxx pe 19 Decembrie 2013, 13:18
#4
rusiniiiica
facem foc de artificii de 20 min si la gradinite si scoli nu au dat nimic de sarbatori...
dode pe 06 Decembrie 2013, 11:05
#3
he he he
LA MULTI ANI! dom\\\' primar.\\n@tudor:ce vrei mosule? sa dea cu bomba nucleara de ziua lu\\\' primarele?s-a distrat omul si ce mai distractie daca a reusit sa-i faca pe subordonati sa-l pupe in c|_|r.este si normal pentru un sef,ca deaia e sef.\\ntudore, in ce priveste dedicatia,indiferent ce i se dedica tot comentati voi.CA ASA VA ESTE FELUL.\\ncat priveste artificiile de la revelion eu zi sa dea totusi cu bomba aia nucleara.\\nasta meritam cu totii la cat suntem de rai(da\\\' rai nu gluma)
axinte pe 05 Decembrie 2013, 14:58
#2
papagalule
sunteti de tot rasul voi acestia care scrieti toata ziua.
absbsds pe 05 Decembrie 2013, 09:32
#1
cadou
rasul ca rasul dar cadoul conteaza si acesta a fost in jur de cateva zeci de milioane de lei vechi.iubita ionela le-a sugerat unul dintre multele cadouri iar pupinc*ristii s-au coformat si i-au cumparat o tableta (probabil cu desene animate sau joc*ri pentru pitici!!!!)cati dintre voi va permiteti o tableta pentru copii vostri de mos craciun?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.