Cronica infracţiunilor: furt de lemne la Salcia, accident la Lunca, reţea de furt pe internet destructurată de DIICOT.

05 Decembrie 2013, 00:06 | 2854 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia mai prinde cate un infractor

M. S. de 39 de ani din comuna Salcia, județul Teleorman a fost surprins de polițiștii teleormăneni în timp ce transporta cu un autoturism la care atașase un atelaj hipo o cantitate de lemne, a cărei proveniență nu a putut fi dovedită. Materialul lemnos a fost ridicat și predat reprezentanților Primăriei comunei Salcia, urmând a fi cubată pentru a se stabili valoarea exactă a prejudiciului.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
B. Costel de 39 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, pe raza comunei Lunca la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar condus de I. Mihalache de 54 de ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui I. Pasca de 73 de ani din comuna Drăgălina, județul Călărași, ocupantă a autoturismul condus de B. Costel.Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
Procurorii DIICOT și ofițeri de poliție judiciară au efectuat 40 percheziții domiciliare în București, Alexandria, Zimnicea, Craiova și în județele Constanța și Teleorman, în cadrul unei acțiuni care a vizat destructurarea a două grupări care au înșelat cetățeni străini, îndeosebi americani, prin postarea de anunțuri fictive pe platforme electronice comerciale, prejudiciul fiind de două milioane de euro.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Un Islazean pe 06 Decembrie 2013, 22:26
#2
CRIMA LA ISLAZ
Azi a avut loc o crima la Islaz\\nSe pare ca făptașul a fost prins\\nFelicitări Poliției romane si celorlalte organe ale statului care au actionat prompt\\n
Agentul 007 pe 05 Decembrie 2013, 11:50
#1
Dar in Turnu Magurele ....
...nu exista afaceristi pe internet ?? Eu stiu mai multi dar mi-e frica sa-i spun . Oi fi eu mare agent 007 dar cu mafiotii nu ma joc!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.