Primăria Turnu-Măgurele e în pericol să-i fie blocate conturile? Datoria faţă de Wirom Gas este motivul!

04 Decembrie 2013, 00:07 | 2452 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Dacă acum doi ani, din cauza problemelor legate de buget ( peste 64 de miliarde de lei trecuseră de la Alexandria la Turnu-Măgurele din cauza unei "confuzii"), iată că şi acum Primăria turneană este în pericol să-i fie blocate conturile. Motivul este unul binecunoscut: o datorie uriaşă  (peste 17 miliarde de lei vechi) faţă de societatea care distribuie gaz metan în oraş, Wirom Gas. Datoria este de acum câţiva ani, Primăria necatadicsind să plătească, deşi era obligatoriu s-o facă. Mohanu şi, apoi, Cuclea au considerat că dacă nu plătesc nu se face gaură în cer, însă acest lucru nu e adevărat.

Wirom Gas a dat în judecată Primăria Turnu şi există pericolul real ca să ne trezim fără bani. Dacă judecătorii decid, Primăria Turnu va avea conturile blocate până când va plăti datoria, lucru absolut îngrijorător pentru bugetarii turneni care-şi primeasc salariul de la Primărie. Să nu mai vorbim despre instituţii care ar putea rămâne fără bani în plin sezon rece, ne referim la şcoli şi la spital. Următorul termen în procesul intentat Primăriei Turnu de către Wirom Gas este pe 18 decembrie, dată la care Primăria turneană s-ar putea trezi cu conturile blocate. Aşteptăm deznodământul acestei poveşti care s-ar putea lăsa cu urmări grave pentru oraş. Şi toate acestea din cauza unor indivizi puşi pe căpătuială, ne referim la şefii administraţiei locale turnene.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
suleiman pe 04 Decembrie 2013, 16:13
#5
LA MULTI ANI D-LE CUCLEA!
azi v-ati gasit sa-l criticati ma?E ZIUA DE NASTERE A PRIMARULUI MARET CUCLEA.!!!!Am primit fiecare cate o ciocolata si niste suc.Lingaii de directori de la srl-urile de sub obladuirea primariei cu salarii de 40-50 mil lei vechi au facut chete serioase de la salariati si au dat cadouri nene!!!!!noi am ramas cu ciocolata!!nu s-a mai facut petrecere la casa armatei ca nu a vrut cadana ionela.ziceti ca nu sant bani de wirom,dar pt societatile capusa se pot da cate 4-5 miliarde pe luna ca sa tina in functii de mari directori niste lingai.
AGARICIUS PRIMARESCU pe 04 Decembrie 2013, 13:43
#4
BAH...
SA-I EXCUTE CU CE E IN PRIMARIE, AUTOMOBILE,MOBILA,TV,CALCULATOARE,SA LE IA TOT, DACA SINT ATAT DE NEMERNICI ..DATORIA DE LA GAZ E PROASTA VIZIUNE A PRIMARULUI MOHANU, CARE IN LOC SA PREIA GRATIS CALDURA DIN COMBINAT,A CUMPARAT CENTRALE PE GAZ DE CARTIER PT. A LUA,,PARANDARATU\\\'\\\', DESI SE STIA CA CETATENII PLATESC CU (INTIRZIERE)GREUTATE, INCALZIREA, DATORITA SARACIEI, SI LE VOR OPRI, DIN CAUZA NEPLATII LA TIMP A GAZULUI CUM SA SI INTIMPLAT..
Filipescu pe 04 Decembrie 2013, 13:12
#3
GAZU ADUCE NECAZU
Aici e in mod sigur mana lui Basescu.Nu era deajuns ca stam in mizerie si intuneric,acum vom sta si in frig.Domnule Dragnea,luati-ne si apa.Bai prostilor,voi nu vedeti ca pana si autostrada Buc*resti-Alexandria girata de Dragnea,face ca Turnu Magurele sa fie uitat definitiv de cei pe care i-ati votat?!Se pare ca la trecerea cu bacul prin punctul de frontiera Turnu Magurele-Nikopole se face legatura cu o tara din Uniunea Europeana ca si prin vestul tarii.Ia faceti o petitie catre Catalina Stefanescu,poate va \\\"sustine\\\" ea.
Maria pe 04 Decembrie 2013, 10:42
#2
# 1 ai dreptate
Sa vedem acum cum se desc*rca toti lingaii de directori si sefi,asezati politic pe functii.Hai,mai lingeti si acum,dar pe frig!
dode pe 04 Decembrie 2013, 07:30
#1
vaaaaaaai
nu-si mai primesc salariile bugetarii?pai ceva vreme in urma ii injurati ca sunt prea multi si acum...\\npe cei de la combinat nu si-au mai luat salariile de luni de zile ca si cei de la scama(imperial)nu-i mai baga nimeni in seama ca nu au bani de cava vreme,ne pare rau de cei care nu li s-a intamplat nimic pana acum.doamne fereste sa se intample,ca-i vai de capul nostru,nu ne mai oprim din plans.vai vai vai ce o sa faca clica din primarieeeee...doamneeeee\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.