CJ Teleorman îşi bate de joc de elevii teleormăneni: alimente ieftine şi pline de E-uri de la "Sf. Nicolae" Dragnea!

03 Decembrie 2013, 00:07 | 2547 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Dulciuri cu E-uri pentru elevii teleormaneni.

În acest an, Consiliul Judeţean Teleorman a decis să ofere o sacoşă cu câteva dulciuri fiecărui elev teleormănean. Sacoşe personalizate, cu urarea de "La mulţi ani" şi  produse de doi bani, iată cadoul CJ Teleorman. În sacoşa CJ Teleorman şi-au găsit locul produse pe care nici cei mai săraci elevi nu le cumpără. Adi Gâdea, şeful CJ Teleorman, credem că nu ar oferi asemenea produse propriilor copii, pentru că sunt atât de proaste calitativ, încât credem că e o bătaie de joc a şefului CJ faţă de elevi. Din sursele noastre, se pare că sacoşa cu pricina va fi cadoul de Moş Nicolae pentru unii elevi teleormăneni ( alţii şi-au primit sacoşa în aceste zile). Nicolae Dragnea nu putea să facă o mai efectivă demonstraţie de cinism decât aceasta.

De ziua onomastică a jupânului se vor împărţi cadouri "otrăvite" pentru copiii teleormăneni. Un suc ordinar, o ciocolată de a cărei marca n-a auzit nici dracu`, napolitane şi bomboane pline cu E-uri, într-un cuvânt, o porcărie marca Dragnea. Măi, nesimţitule, nu ţi-e teamă de Dumnezeu? Ai pupat moaştele Sf. Parascheva şi oferi nişte produse toxice pentru elevii teleormăneni? Dumneata mănânci asemenea porcării? Nu, desigur, mănânci fructe şi bei sucuri ( şi alte licori) naturale, nu spălături de vase. Tot vorbiţi de sănătatea copiilor şi le oferiţi exact produsele care sunt nesănătoase. De ce le oferiţi aşa ceva? Ca să nu mai vorbim de afacerea făcută pe spatele elevilor în privinţa preţurilor cu care s-au achiziţionat aceste produse. Au o calitate îndoielnică ( să folosim un eufemism) dar sunt la preţuri de produse naturale! Comisionul, cât a fost comisionul, domnule Dragnea? Îl intrebam pe Adi Gâdea, dar dumnealui nu e decât un umil executant al ordinelor dumneavoastră. Vă dorim ca asemenea produse să mâncaţi dumneavoastră, nu elevii teleormăneni.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
parinte pe 06 Decembrie 2013, 19:40
#10
pt Ilie de la scularie
Tu mananci rahat si-n somn.
Ilie de la scularie pe 03 Decembrie 2013, 21:00
#9
@Parinte
Parintzele, un rahat asemanator dai si tu copilului tau acasa, doar ca acel rahat pe care i-l dai tu copilului tau este mai scump. De c*riozitate, cind cumperi ceva de la magazin pentru copilul tau, uita-te pe eticheta, si o sa te crucesti citi emulgatori, coloranti si conservanti sintetici contine. Asa ca nu ma lua tu pe mine cu chestii din astea ca nu prea tin la mine. Mai degraba tu faci defecatie pe cealalta parte a tubului digestiv. Sau poate elimini flatulentele tot pe acolo, la cum te exprimi....
parinte pe 03 Decembrie 2013, 18:13
#8
lui Ilie de la scularie
Auzi bai, Ilie !!! Sa mananci tu rahaturile alea, pe care le-a trimis Gadea pe la scoli. Am convingerea ca iti place si rahatul celalalt,din w.c., dupa cum te exprimi.......
Vlad pe 03 Decembrie 2013, 14:11
#7
Bravo politicieni !
Eu zic sa se treaca in Constitutia Romaniei ca drept al cetateanului pomana,cersetoria,si furtul.Maaaaa,in tara asta mai munceste cineva????Si daca munceste,de ce sa sa dea la trantori???Ce atatea ajutoare sociale?Faceti loc*ri de munca si la treaba nu la intins mana!
Anca pe 03 Decembrie 2013, 13:40
#6
Bravo!
A aparut revista,so pe ea!Asta,dacă o s-o mai găsiti!
Cetatean pe 03 Decembrie 2013, 10:50
#5
Autorului...
Dragomire, caine maidanez, negru ti-e sufletul ala si plin de rahat ! Atat se poate, atat se da...E bine ca se gandesc la copii, unii au mult mai mult, pentru altii e utila si placuta sacosica, alimentele de la U.E. sunt Marfa proasta care unora le prinde bine, iar altii o mvand pe bautura... Dar tu, pd-l-ist je**s, nu esti de dreapt?, ca asa zice Chiorul ...iti pasa de saraci? Lasa ca are grija PSD-ul de ei, pe cat se poate....Jegosilor !
Marian pe 03 Decembrie 2013, 10:29
#4
Ce repede sariti sa comentati voi,hienelor!
Se dau telefoane si se fac presiuni pentru sponsorizari.Cei care dau cate ceva pentru Consiliu Judetean si Primaria Turnu Magurele,dau ce e mai ieftin,de proasta calitate si cu termenul de expirare la limita.Nu era mai bine daca parintii copiilor aveau loc*ri de munca?In felul acesta,avand bani,puteau sa cumpere ceea ce isi doreau cu adevarat copiii lor.Pomana si minciuna pentru a-i mai inmuia pe puturosii si saracii loc*rilor.Oare cei din conducerea orasului dau copiilor lor din astfel de pomeni?
USL pe 03 Decembrie 2013, 09:04
#3
Verificați
Așa se întâmpla când in Teleorman nu mai exista producători, distribuitori, sau comercianti care sa câștige licitații cu produse de bun simt si banii sa rămână in județ. Nu vedeți ca cine câștiga din Teleorman, câștiga la Satu Mare si la Teleorman câștiga numai din ...Constanta. Verificați și deja nu veți mai fi surprinsi ca minunatele dulciuri vin tocmai de la ... Constanta. Dar aici n-ar fi nici o problema cu cei care refuza dulciurile, au ei o pila la colegii de la Polaris si scapă mai ieftin. Din păcate romanul a ajuns atât de sărac încât se buc*ra la tot ce-i \\\"moca\\\". Nu mai contează dacă e mult sau puțin, sănătos sau toxic, bun sau rău, \\\"moca\\\" sa fie !
Ilie de la scularie pe 03 Decembrie 2013, 07:00
#2
E-uri si toxine
Aceleasi produse le luati si voi de la magazin si le dati copiilor vostri. Mai este ceva natural, fara chimicale in alimente? Doar pretul difera, de chimicale sunt pline toate alimentele. Dar pun si eu o intrebare parsiva: daca nu le dadea nimic, cam ce-ati fi scris voi despre Jupin si despre Gidea zis si Putin?
NECO. pe 03 Decembrie 2013, 06:55
#1
nu credem pana nu vedem .
Sa va uitati si la ajutoarele primite de la U.E. ALIMENTELE NICI PORCII NU LE MANANCA!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.