Cronica infracţiunilor: acte expirate, conducere având permis reţinut şi port de armă albă.

03 Decembrie 2013, 00:06 | 3141 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Politia.

Sambata, 30noiembrie, polițiștii din Turnu-Măgurele l-au depistat pe Z. Marin, de 52 de ani, din comuna Ciuperceni, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism care avea numărul de înmatriculare expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Duminica, 1 decembrie,  P. Iulian, de 20 de ani, originar  din comuna Măldăieni, județul Teleorman, a fost depistat de polițiștii din Turnu-Măgurele în timp ce conducea un autoturism, pe strada Oltului din localitate, având permisul de conducere reținut, faptă care a dus la întocmirea unui dosar de cercetare penală.

Polițiștii din Turnu-Măgurele l-au surprins pe V.S., din localitate, în timp ce purta asupra sa un briceag cu lama rabatabilă, pe numele acestuia fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de ,,Port fară drept al cuțitului în locurile și împrejurarile în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporala a persoanelor' .

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
tavian pe 03 Decembrie 2013, 19:05
#4
pentru MM
draga domnule aveti mare dreptate astea doi manix si elvis sint doi je**si nici un ti**n nu ii suporta mai ales ca amindoi sint pe invers eu am auzit ca astea doi sint gei si cu asta am spus tot eu doresc sa ii excludem din comunitateas de ti**ni ne facvem de ris cu ei
Dan pe 03 Decembrie 2013, 16:12
#3
Dan
rolleyes snake cool grin cool grin cool grin snake vampire cool smile vampire snake cool cheese confused smirk
MM pe 03 Decembrie 2013, 13:59
#2
Infractori liberi
Verificati masinile cu numere de Germania,Anglia,Spania,Franta,Italia si Bulgaria.De exemplu proxenetii care au fete la produs au numere de Germania,unul din ei e Manex ala care fura c*rent,Elvis care sta toata ziua la pacanele si baiatul lu Teri.Si mai e unchisu Candi ala strimbu care si-a luat si el fete si le baga la produs.
Agentul 007 pe 03 Decembrie 2013, 06:46
#1
O sesizare.
Autoturismul BC 10 BCU circula de mai multe luni avariat in urma unui accident de circulatie .Intrucat nu a fost reparat in termen legal,sa i se retina certiuficatul de inmatriculare!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.