Comuna Liţa, Raiul pe pământ. Dorel Popescu, edilul-şef, a adus lapte şi miere în localitate.

23 Noiembrie 2013, 03:06 | 4322 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Dorel Popescu, inalt si cu mustata.

Comuna Liţa este o localitate ca oricare alta din zona noastră, săracă şi depopulată, în nota întregii regiuni. La o simplă privire, nu rămâi impresionat cu nimic, poate doar contrastul dintre silozurile jupânului Dragnea şi amărăciunea celorlalţi sa iti dea de gandit. Nici măcar banii făcuţi la această fermă nu sunt investiţi în comună, majoritatea sunt luaţi şi cheltuiţi în alte scopuri, numai în Liţa nu rămân. În timp ce sărăcia este acasă în comuna Liţa, primarul Dorel Popescu vorbeşte ca şi cum în localitatea pe care o păstoreşte se trăieşte ca în Rai. Trebuie spus că domnul primar este şi profesor la fel cum sunt mulţi edili din zona noastră. Domnul profesor primar a vorbit la radio Teldrum despre realizările dumnealui. Ca totul să pară la superlativ, a mai pus câţiva apropiaţi să-l ridice în slăvi,  să nu zică lumea că nu are lăudători.

Primarul profesor a spus că a introdus apă în comună şi că până acum s-au racordat 85 de case. Un succes extraordinar din punctul de vedere al lui Dorel. Colectarea gunoiului este a doua mare realizare, litenii fiind uimiţi de cum civilizaţia a venit peste ei. La fel ca şi la apă, doar o mică parte au semnat contractele cu firma Polaris. Cei care au fost racordaţi la apă  au fost uimiţi de minunile pe  care le face lichidul. Chiar este bună de băut şi ţine de sete, aceasta a fost părerea celor care şi-au periat primarul la radio. Noi am auzit că ar ţine şi de foame. Un litean a spus că la el a curs lapte şi că a vrut să cheme televiziunile, dar mai bine stă în banca lui, că este mai bine şi, bineînţeles, mai convenabil. Conform spuselor domnului primar, colectarea gunoiului este ceva extraordinar de frumos. Nici că s-a mai văzut aşa ceva. Litenii scot frumos gunoiul la şosea iar maşina Polaris vine şi îl ridică. O armonie şi o fericire greu de descris, numai Dorel are capacitatea de a înflori lucrurile într-o aşa măsură încât să facă din Liţa un al doilea Maglavit. Trebuie spus ca in Lita o zona poarta un nume predestinat pentru cei care locuiesc acolo, si anume Vai de ei.

Contestatarii domnului primar au spus despre acesta că este cam afacerist şi că învârte banii comunei după bunul plac. Dorel este bine văzut de jupân, astfel că a fost luat în Brazilia, locul preferat pentru vacanţe al stăpânului Teleormanului. Chiar dacă România nu s-a calificat la Mondialul brazilian, Dorel s-ar putea ca pe perioada campionatului să fie pe acolo. În timp ce primarul o să fie pe Copacabana, litenii se vor îmbăta cu apă rece de la robinet.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
STOLOJAN pe 17 Decembrie 2013, 19:44
#10
tu tot ce sti sa faci, sati fie bine tie,
lasai dracu da consateni sa latre bai dorele ; snake
alt om pe 01 Decembrie 2013, 16:42
#9
pt un om
Nu are ore de predat, pt ca are CIM suspendat pe perioada mandatului.Daca dl Popescu este,,prof.de sport\\\'\\\', tu ce mare scula esti?..., de iti permiti sa desconsideri profesia de dascal. Esti prost informat si mai bine taci.
un om pe 30 Noiembrie 2013, 12:47
#8
pentru alt om
Prietene, nu sunt rautati, ci adevarul.Profesorul DE SPORT nu isi face orele, nevasta-sa face legea prin scoala ca doar e doamna primar, iar Dorel(ce nume celebru,,,\\\"Dorele, ia mai fa ma odata asa\\\", mai stii reclama)iubeste cam mult vinisorul...
alt om pe 29 Noiembrie 2013, 18:30
#7
pt.un om si ceilalti vesnic carcotasi
Se vede ca vorbeste rautatea din tine.Dl.Popescu este profesor de o viata. Un om corect si cu suflet pentru comuna Lita si locuitorii ei. Un bun gospodar la el in c*rte este garantia unui bun gospodar al unei comunitati. Postati numai rautati.
un om pe 28 Noiembrie 2013, 11:53
#6
Pt Ionela
Ionela, ce ti se pare tie extraordinar la Dorel?Asta e primar? E un zero increzut.
jiji pe 25 Noiembrie 2013, 10:27
#5
lita
apa este din oras venita salubritatea tot care sunt realizarile primariei lita 0000000000000
Prost Informat pe 24 Noiembrie 2013, 19:14
#4
Obiectiv
Nu negam ca de cand a ajuns primar acest domn sia ridicat putin mai mult casa, dar cand spui \\\"Vai de ei\\\" mai bine informeaza-te inainte desteptul pli, doar o zona dintre Lita si Segarcea Vale este numita asa, asa ca data viitoare nu mai dezinforma lumea cum o faci deobicei.
Ionela pe 24 Noiembrie 2013, 11:57
#3
Un primar extraordinar
Domnul Dorel este un primar extraordinar. Dansul a facut multe pentru Comuna Lita. Credeti ca exista un primar mai bun pentru comuna noastra? Eu il cunosc de mult,este un domn respectos,nu ca alte persoane...
D.I.I.C.O.T. pe 23 Noiembrie 2013, 13:05
#2
ceva interesant
http://www.cronicadeturnu.ro/index/despre_legionari_se_minte_cum_se_respira/0-30
Ilie de langa primarie pe 23 Noiembrie 2013, 07:47
#1
Dupa lapte si miere,ce urmeaza?
Traim in era profesorilor de sport ajunsi primari si politicienilor repetenti si plagiatori.Se intampla,din pacate,ca cei care ne conduc sa semene din ce mai mult cu cei care conduceau inainte de 1989.Ramasi in functii de ani buni,singurele lucruri ramase vizibile si traite de cetateni sunt mizeria,saracia,minciuna si somajul.Parca Dragnea spunea ca Dumitru Dragomir a stat 17 ani in fruntea ligii si e destul.Dar din 1996 si pana astazi cati ani sunt?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.