Exclusiv: Ioan Niculae a fost achitat de judecătoarea Olimpiea Creţeanu. Doamna judecător are teren agricol arendat la o firmă a lui I.Niculae.

21 Noiembrie 2013, 00:08 | 4727 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Miercuri, 20 noiembrie, Ioan Niculae a avut al 3 termen  în dosarul "Mită la PSD". Nu o să va vină să credeţi, dar cel mai bogat român a fost achitat de judecătoarea Olimpiea Creţeanu. Judecătoarea Creţeanu este cunoscută în Turnu-Măgurele pentru că a activat la Judecătoria din oraşul nostru. Olimpiea Creţeanu s-a mutat de la Judecătoria Turnu Măgurele la Judecătoria Sectorului 1 şi după cum vedeţi a dat norocul peste dumneaei, faptul că a trebuit să judece dosarul lui Niculae. Doamna judecător pur şi simplu a respins ca neîntemeiate cererile procurorilor, motivând că fapta nu există.

În primul rând, dacă şi numai dacă doamna Creţeanu ar fi un magistrat corect, trebuia să se recuze şi să nu judece acest caz, fiindcă are 5,5 hectare de teren agricol arendate la o firmă a lui Ioan Niculae. Familia Creţeanu are teren agricol  în arendă la firma Agro Invest, firma pe care Ioan Niculae a cumparat-o in 2012 de la  Claudiu Crăcea. Acesta este conflict de interese şi de aceea Creţeanu Olimpiea nu avea cum să judece acest dosar. Toate aceste date sunt cunoscute pe plan local, astfel  că procurorii din Bucureşti nu aveau de unde să ştie aceste legături. Pământul familiei Creţeanu se află în comuna Lunca şi în orasul Turnu-Măgurele. Decizia nu este definitivă, procurorii putând face recurs în 10 zile de la pronunţare.

O ţară întreagă îşi poate spune că un judecător l-a găsit nevinovat pe Niculae,  fără să cunoască ce se ascunde in spatele deciziei magistratei Creteanu. Nu spunem că Ioan Niculae este vinovat sau nevinovat, mai ales că dosarul încă nu are o decizie definitiva, însă  conflictul de interese este mai limpede ca apa de izvor. Cât timp a activat la Judecătoria Turnu-Măgurele, judecătoarea Creţeanu Olimpiea s-a făcut remarcată prin ajutorul dat multor interlopi. Imaginea dumneaei era de  magistrat corupt, astfel ca e curios cum a ajuns la Bucuresti.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
xx12 pe 23 Noiembrie 2013, 14:45
#15
oli
la puscarie si cu judecatoarea si toti magistrati si pol.itia din tr
catalin pe 22 Noiembrie 2013, 16:15
#14
Lumea noastra
Lipita este o femeie deosebita,a ajutat multa lume cand a avut nevoie si acum o improscaie cu noroi aici.bravo lor,astias oameni din tr mag. cat despre fiso imi place caracteru lui,nu iarta nimic. Stima,
dode pe 22 Noiembrie 2013, 15:14
#13
liliana
tu sti ce vorbesti? pai din ce spui astia au o avere de peste milion de euro.facuta cumva din salariu de judecator? nu prea cred.sa fi muncit 24 din 24 neam de neam si nu aveau averea asta.\\nasadar trebuiesc criticati.merita
COSTEL pe 22 Noiembrie 2013, 13:07
#12
PENTRU AUTOR
Pentru corecta informare a cititorilor d-voastra fac precizarea ca judecatoarea CREATEANU a depus pe data de 25 iunie cerere de abtinere intrucit sotul ei are teren in arenda la firma AGRO INVEST patronata de IOAN NICOLAE.Cererea i-a fost respinsa pe motiv ca situatia nu poate fi interpretata ca fiind un interes avind in vedere ca se invoca o relatie contractuala inceputa anterior repartizarii dosarului,relatie ce nu are legatura cu solutionarea prezentului dosar.Asadar cred ca este corect sa numai dezinformati cititorii. Va multumesc !
Liliana pe 21 Noiembrie 2013, 19:26
#11
Justitie vs coruptie
sa va spun eu ceva,lipita are un apartament la turnu magurele foarte frumos,inca unu la buc*resti si o garsoniera in care sta fiso,o casa la lita destul de moderna,taso are aproximativ 50h de pamant,3 masini si un cont la cec bank. Voi ce aveti? Oameni astia au muncit!!! Sa nu-i mai tot criticam,nu suntem deloc in masura!
Florinel pe 21 Noiembrie 2013, 19:16
#10
alooo trezirea??
eu zic sa ne ingrijoram ca o sa inchida combinatul ion niculaie,si nu vom mai avea bani de oras in weekend. astia au si vor avea tot timpul,
Victor pe 21 Noiembrie 2013, 19:02
#9
Pfff :))))))
Baa ce dreq mah? Stam sa o socotim\\npe lipita si pe fiso,ca aia e corupta si ala e violator. Avem bani sa iesim undeva maine seara in oras?? ca fiso e printre primii in barurile orasului,. sa nui mai vaietam noi pastia. daca a gresit o sa plateasca la randu lui. Mie una imi place stilul lui,pe toate le satisface si le lasa . e un mare vagabont cu fetele!wink
Victor pe 21 Noiembrie 2013, 18:57
#8
Frustratilor!!!?
Ce dreacu vorbitzi ma ca e fiso violator? Vatzi uitatla copiii vostri drogatZi,la fetele care le cresteti si le place numai oral?? A gresit si el ca toata lumea,in comparatie cu voi care ati ramas in orasul ala putrezit el e cineva la buc*resti,are loc de munca si se intretine cam singur. Masa e prea smechera unde e,asa si el. Nu mai fitzi invidiosi!!!
pff pe 21 Noiembrie 2013, 18:38
#7
justitia oarba
ce te mai mira cand aia are un fiu violator in libertate \\niti vine sa vomiti
bovinu pe 21 Noiembrie 2013, 17:39
#6
infractoru
lipita seamana cu bourul carpatin din acest motv a lasat-o si mateo\\n
Iulian pe 21 Noiembrie 2013, 09:33
#5
Nuiconflict
Pana de c*rand,lipita a trecut mai multe terenuri agricole si o masina pe numele lu fiso andrei. Deci nu e nici un conflict de interese,doar sia facut datoria!! Si insa de ea nu sa auzit vreodata ca ar fi cu clanuri sau ca e corupta,numai vorbiti prostiiii
Costel pe 21 Noiembrie 2013, 08:15
#4
PENTRU STINTA CITITORILOR\'
AVOCATUL LUI NICULAIE ESTE MARIAN NAZAT.OARE SE CUMOSC LIPITA SI MARIAN?CE PARERE AVETI?
Ilie de la scularie pe 21 Noiembrie 2013, 07:52
#3
Autorului postarii nr 1
Cine te-a invatat pe tine ca se asa se face treaba in justitie? Proc*roarea comunista Monica Macovei? Aia care cerea in direct cine sa fie arestat si cine sa fie judecat? Aia care dadea sugestii in direct completelor de judecata ce solutii sa dea? Pai tu stii cine-i Monica Macovei? O nomenclaturista, un produs al sistemului comunist. Ea este fiica generalului de sec*ritate Gherghescu, comandantul Sec*ritatii judetului Giurgiu. Asta pentru cine nu stie. Ea a ramas tributara metehnelor comuniste, cam ceva gen Conu\\\' Iancu: c*rat neconstitutional, da\\\' umfla-l! Uita-te la postarea de deasupra si daca ai niste glagorie intelegi cum trebuie sa dec*rga lucrurile. Daca nu...nu. Asta e. De unde nu-i nici Doamne-Doamne nu cere.
Alt Proc*ror pe 21 Noiembrie 2013, 06:57
#2
Pentru autor
Poate tu nu stii cum sunt alesi judecatorii intr-un caz. Completul de judecata este ales aleatoriu de catre un calculator. Daca lucrurile stau asa cum afirmi, este un conflict de interese, dar, depinde cine este proprietarul terenului. Daca judecatoarea nu este proprietarul, atunci nu se pune problema acestui conflict. Iar despre afirmatia cum ca acest magistrat a favorizat interlopi, te atentionez ca afirmatiile nefondate reprezinta defaimare. Si daca acel magistrat se hotaraste sa te actioneze in instanta, poti pierde si chilotii de pe tine pentru a acoperi daunele morale cerute. Lasati justitia sa faca dreptate fara a pune presiune pe ea, asa cum fac politicienii. Daca esti convins de moralitatea magistratului, poti face sesizare la CSM, care va stabili daca ai sau nu dreptate, dar pina la o decizie a unui for competent, orice afirmatie de acest gen reprezinta o ingerinta in actul de justitie.
Proc*roru\\\' pe 21 Noiembrie 2013, 04:31
#1
Olimpia Creteanu
Nu-i nimic. Va fii arestata si judecatoarea corupta. Alo CSM, DNA, DIICOT !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.