Primăria continuă abuzurile şi favorizează firma Polaris în detrimentul turnenilor. Gunoaiele trag tot la gunoaie.

20 Noiembrie 2013, 00:30 | 2741 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria si Polaris ii fura pe turneni.

Primăria Turnu-Măgurele sustine in continuare firma Polaris, ca şi cum cetăţenii acestui oraş ar fi un nimic şi nu trebuie luaţi în seamă. Domnule primar, cine pe cine a găsit aici? Turnenii au fost primii sau firma Polaris? Primăria trăieşte din taxele turnenilor sau din şpaga Polaris? Este clar pentru toată lumea că turnenii nu doresc să semneze contractele, fiindcă se simt furaţi şi pentru că la sărăcia cruntă din oraş, tariful este prea mare, plus că se adaugă la altele cum ar fi apa şi uite aşa o parte consistentă din venit se duce pe utilităţi. Văzând că turnenii refuză, se încearcă impunerea contractelor prin asociaţiile de locatari, chiar  dacă  turnenii nu sunt de acord.

Te trezeşti că ai de plată, chiar dacă nu ai semnat nici un contract. Mai mult, după cum se anunţă la radio Teldrum, turnenii vor plăti din urmă, din luna august până în prezent. Administratorii slugoi ai primarului îi vor pune pe turneni în faţa faptului împlinit şi le vor afişa cât au de plată la gunoi. Trăim într-o ţară din Uniunea Europeană sau în republica Dragnea? De ce mai sunt legi, dacă nu se respectă faptul că trebuie semnat un contract? Ţinând cont de acest lucru, Teleormanul este republica Dragnea, nu are nicio legătură cu lumea civilizată..Suntem obligaţi să plătim tarife impuse sau semnăm contracte? Locuri de muncă nu facem, însă capusam banul public şi punem biruri tot mai mari. De unde să plătească amărâtul de turnean, dacă şomajul este în floare sau din cei care muncesc, majoritatea au salarii mici şi foarte mici?

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Cristi pe 20 Noiembrie 2013, 20:09
#5
Aberația
Nu primaria pune administratorii de bloc sau președinții aceștia sunt numiti de oameni prin adunarea generală. Primaria are obligația conform legii sa-i verifice anual.....inainte sa mai scrieti astfel de aberații sau sa comentati mai bine ar trebui sa va documentati....adica sa cititi...adica sa intelegeti legea...dar pentru unii dintre voi este greu.
George pe 20 Noiembrie 2013, 11:27
#4
Domnule Cuclea,si Dragnea,
Voi credeti in continuare ca TOTI turnenii sunt prosti?Voi credeti ca TOTI turnenii vor semna contractele cu firma Polaris?O asemenea actiune in FORTA si ABUZIVA a autoritatii locale si a politicului,va fi sanctionata in instanta odata cu prima actiune intr-un proces cu firma Polaris.Contractele trebuiesc semnate 100% NUMAI INDIVIDUAL de catre persoanele fizice,iar ce fac acum reprezentantii asociatiilor de locatari, este ILEGAL.
bobitza pe 20 Noiembrie 2013, 10:28
#3
aici e imparatia lu\' Dracnea nu republica..
Am auzit si eu cu uimire ca primaria a pus/numit adim. de bloc,asa ca de asta sint astia asa subordonati intereselor primariei si impotriva locatarilor care practic ar fi trebuit sa-i reprezinte, nu sa le dea,,la temelie\\\" cum a zis Mircea Badea..
ion pe 20 Noiembrie 2013, 08:57
#2
puscarie
Dragnea, Mazare, Oprisan sunt infractori inca nedovediti.
Cristi pe 20 Noiembrie 2013, 01:36
#1
Prost
Esti atat de prost ca ar trebui sa te arunci in Dunăre...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.