Cronica infracţiunilor din week-end: furt de capre, accident auto, braconaj piscicol, etc.

19 Noiembrie 2013, 00:06 | 2926 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Si caprele se fura, nu-i asa?

Sambata, 16 noiembrie, poliţiştii postului de poliţie din comuna Plopii Slăviteşti au fost sesizaţi de către G. Sebastian, 53 de ani, din aceeaşi localitate, cu privire la furtul a douăzeci şi şapte de capre de la târla de capre situată la marginea de vest a satului Duru, judeţul Teleorman.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe suspectul infracţiunii de furt în persoana lui U.Viorel, 24 de ani, din  comuna Plopii Slăviteşti, judeţul Teleorman.( Dorea omul niste lapte si s-a gandit sa ia direct de la sursa!)
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Tot sambata, poliţiştii din  Turnu-Măgurele, în urma unei acţiuni întreprinse în Piaţa Municipală, l-au identificat pe M. Marian, de 37 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce purta asupra sa un cuţit cu lamă fixă în lungime de 28 centimetri.(probabil il folosea la varza, n.n.)
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Duminica, 17 noiembrie, poliţiştii din cadrul secţiei de poliţie rurală numărul 12 Zimnicea au fost sesizaţi de către agenţii de pază de la balta Suhaia cu privire la săvârşirea de către două persoane a infracţiunii de braconaj piscicol.
În baza sesizării, poiţiştii s-au deplasat la faţa locului  şi au identificat pe C. Marcel de 30 de ani şi G. Adi de 30 de ani, ambii din comuna Suhaia, judeţul Teleorman, ca fiind suspecţii de comiterea infracţiunii de braconaj piscicol.
Aceştia şi-au recunoscut fapta şi au declarat că au pescuit cu un prostovol pe balta Suhaia de unde au prins o cantitate de peşte din specia ,,caras”, care a fost predată reprezentantului părţii vătămate. ( Ioan Niculae de aici face bani, din peste!)
În cauză a fost întocmit dosar penal.

A intrat cu oistea ( autoturismul) in gard, Joi, 15 noiembrie, C. Doru, în vârstă de 26 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Drumul Bădulesii din comuna Putineiu, judeţul Teleorman nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a derapat, intrând în coliziune cu gardul imobilului, propietatea lui B. Gheorghe.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui B. Nicoleta de 54 de ani din aceeaşi localitate care a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.