Câinii comunitari, o problema acută a oraşului Tr. Măgurele. Domnule Primar, e timpul rezolvărilor!

19 Noiembrie 2013, 00:07 | 2340 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Cainii comunitari, o problema pentru Turnu-Magurele.

Pe lângă atâtea alte probleme, în Turnu-Măgurele avem numeroare haite de câini comunitari. Indiferent de ce ar spune edilii turneni, problema câinilor comunitari rămâne la fel de actuală precum în urmă cu câţiva ani, când li se promitea turnenilor o rezolvare imediată. De altfel, cetăţenii au remarcat ineficienţa măsurilor stabilite la nivel local, sugerând că banii cheltuiţi ar fi putut fi folosiţi în alte scopuri. Toate măsurile luate nu au dus la ameliorarea situaţiei maidanezilor şi nici la rezolvarea problemei.În această toamna târzie, absenta frigului a făcut ca haitele de câini să umble după împerechere, speriind mulţi turneni.

Noaptea e un adevărat concert de lătrat. Cei care lucrează în schimbul doi sunt efectiv terorizaţi de haitele de câini, haite care parcă s-au înmulţit peste măsură în ultima perioadă. Am primit numeroase semnale de la turnenii exasperaţi. Cineva trebuie să rezolve această problemă, însă, cine?  Evident că primarul Cuclea  nu face nimic pentru a limita numărul câinilor comunitari, dumnealui se plimbă în Renault, nu are probleme cu câinii din oraş.

Domnule Cuclea, vă invităm să treceţi seara, după ora 20, prin parc, prin Catanga, pe lângă tomberoane de gunoi, etc., pentru a vedea realitatea. Din maşinile scumpe în care va plimbaţi posteriorul nu se percepe realitatea. De când n-aţi mai mers noaptea singur prin oraş, domnule primar?  Vrem să trăim într-un oraş curat şi fără pericolul câinilor. Se poate, domnule primar?

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 21 Noiembrie 2013, 07:41
#15
@Dan zis si p...ka
Pu...ka, ai vazut Cronica Circotasilor? Nu? Pacat! Puteai sa vezi incultura crasa a acestui imbeciloid de Radu Banciu, zis Cap de Porc, cu care te asemeni asa de mult...A cam chiulit el de la orele de istorie, dar se da doct, mai tare ca Herodot. Stii ce spunea Lincoln? A zis asa: mai bine taci, chiar cu riscul de a fi luat de prost, decit sa vorbesti, dovedind ca esti chiar un prost. Asa ca ciocul mic cu Cap de Porc in ceea ce priveste cultura lui generala. Este doar un idiot ingimfat. Si francofon. Mincami-ati gaina in franceza amindoi!
Redactor al site-ului. pe 21 Noiembrie 2013, 06:53
#14
Degradant!
Turnu cu știri nu are nevoie de măgării ale unor așa ziși comentatori și nici de dispute suburbane între ei . Pe viitor astfel de comentarii nu vor mai fi publicate .
Ilie de la scularie pe 20 Noiembrie 2013, 09:18
#13
@ Ionel Cojocaru
Cu aceeasi placere te anunt ca iti ofer un flit perpetuu.\\n
dode pe 20 Noiembrie 2013, 07:04
#12
da da
cearta cearta si iar cearta.daca va balacariti scapam de javrele astea dupa strada? vina o purtam TOTI asa ca nu este unul mai breaz decat celalalt.nu pricep ce legatura are banciu cu madanezii?de exemplu...
IONEL COJOCARU pe 20 Noiembrie 2013, 06:51
#11
Dragă // Ilie //(?)
Cu o imensă buc*rie te anunț că abandonez disputa cu tine : cu maidanezii turbați este recomandabil să nu te pui! NU-MI MAI RĂSPUNDE PENTRU CĂ ATUNCI CÂND VOI VEDEA SCRIS NUMELE TĂU,NU VOI MAI CITI CE-AI SCRIS. La SPITALUL NR 9 ȚI S-A REZERVAT UN LOC -GRATIS.ÎNSĂNĂTOȘIRE GRABNICĂ!
Ilie de la scularie pe 19 Noiembrie 2013, 22:12
#10
@ Ionel Cojocaru si dan zis si ...
Mars in ... de,,telectuali\\\'\\\'. .....
IONEL COJOCARU. pe 19 Noiembrie 2013, 18:17
#9
Nu zău ??
Nu știu care este pluralul de la //Ilie//,dar văd că nu mai ai loc de ei ! Mai dați-vă naibii și alte nume, că doar sunt destule .Întrucât presupun că #6 este alt Ilie, îi răspund : DA,SUNT TURNEAN,DAR MAI DEOSEBIT ! DE// SCULERI// CA TINE MI-E SCÂRBĂ !AR TREBUI SĂ ȘTII CĂ ACEȘTI MESERIAȘI FAC PARTE DIN ELITA MUNCITORILOR,IAR TU DACĂ AI LUCRAT LA SCULĂRIE,NU PUTEAI FI DECÂT CĂRĂTOR DE ȘPAN,SAU OM DE SERVICIU LA W.C. RUȘINE SĂ-ȚI FIE,NESIMȚITULE !
Dan pe 19 Noiembrie 2013, 15:35
#8
pt.ilie de la...
Mai, jivino...Tu te-ai mai uitat in oglinda? Ce-ai ma, cu Banciu de la b1tv? Aaaa, nu-ti place ca da cu zoaie in Cacarau, in Ponta si-n altii? Daca tie nu-ti place, stai dracului in banca ta. Vrei sa fac din nou cu tine flasneta? Pe bune!? Tu arati mai bine? Te pomenesti ca avem vreun Delon p-acilea care nu se poate uita la Radu Banciu.De-ai avea tu scoala lui Banciu... \\\"Bou\\\" te numeam!E greu,foarte greu cu tine. Ti-am mai spus-o odata. Cum de nu te saturi de flegmele celor multi?
insideversion pe 19 Noiembrie 2013, 14:07
#7
De rasul c*rcilor ati ajuns...
..., dar e foarte bine, asa va trebuie! Maine poimaine se vor descarca si latrinele (cele ecologice si mobile) din Herastrau sau Cismigiu la fiecare intrare in Turnu Magurele, impreuna cu bezele de la Mohanu. Avantaje? Ingrasamant pentru perpetuarea prostiei. Meritati, CU PRISOSINTA!!! Vai de capul vostru...
Ilie de la scularie pe 19 Noiembrie 2013, 13:04
#6
@Ionel Cojocaru
Dvs sunteti turnean? Daca da, dar get-beget, nu din ala provenit, atunci dati dvs exemplu, si duceti-va dracului dvs primul. Pe urma mai vedem noi ce si cum. Daca nu sunteti turnean, atunci va invit sa faceti ciocul mic, mic, mic. Nu aveti dreptul sa-i jigniti pe turnenii adevarati, indiferent ce optiune politica au, sau pe cine simpatizeaza. Va rog frumos, dati dvs primul semn de seriozitate. Si de bun simt.
IONEL COJOCARU pe 19 Noiembrie 2013, 12:31
#5
Dezamăgire..
CREDEAM CĂ SE POATE DISCUTA ȘI SERIOS PE ACEST SITE ! UITE CĂ UN MAIDANEZ CARE SE NUMEȘTE BANCIU SCRIE PE INTERNET! CUM SĂ-L EUTANAZIEZI,,RĂMÂNE CUCLEA NEMUȘCAT DE CUR ! DAȚI-VĂ DRACULUI DE TURNENI IDIOȚI !!
Ilie de la scularie pe 19 Noiembrie 2013, 11:22
#4
@Banciu
Banciule, daca taceai, filozof ramaneai. De ce vrei tu sa semeni la perfectie cu tizul tau, ingimfatul ala idiot penibil de-si debiteaza mitocaniile LaBe1TV, caruia i se mai zice si Cap de porc? Posibil si datorita asemenarii cu porcina din toate punctele de vedere. Daca s-a dat legea respectiva, ia si adopta tu citiva dintre maidanezii aia. Dar sa-i adopti pe bune, nu sa iei banii de la stat si apoi sa-i dai drumul pe strada. Legea mai prevede ca esti si responsabil pentru caini aia. Cit despre Cuclea, asa e, il doare in kur de noi, dar cine-i de vina? Nu poti sa acuzi la nesfirsit doar pe cetateni ca n-au venit la vot, ca au refuzat scrutinul, pentru ca n-au avut alternativa la Cuclea. Ce sa voteze? Pe cine? Erau aia in stare sa mobilizeze lumea la vot? Ce ofereau ei turnenilor? Nimic, doar copy-paste de pe promisiunile celorlalti, de stam si ma intrebam care pe cine a plagiat. Zero. Atit. Iar PSD-ul si-a mobilizat exemplar armata de votaci, si uite ce-a iesit. Din pacate.
Banciu pe 19 Noiembrie 2013, 09:14
#3
Cuclea incompetentul
Vai, draga, aduc cainii cu camioanele si-i descarca in oras... Pai, atunci, sa descarce si niste lei sau niste tigri, sau sa descarce niste bombe sau material radioactiv ca sa se spele Cuclea si Politia in continuare pe maini de responsabilitate! .\\nExista o lege care prevede eutanasierea cainilor vagabonzi care nu sunt adoptati. Ce mai asteapta Cuclea?! E la fel de incompetent si in rezolvarea acestei probleme, ca si in rezolvarea oricarei probleme a orasului.\\nIl doare in dos ca nu sunt loc*ri de munca in Turnu Magurele, il doare in dos ca sunt haite de caini prin tot orasul, il doare in dos de orice problema a orasului, el se plimba cu masina Primariei, ce treaba are el ca haitele de caini ataca batrani, copii, femei?
Ilie de la scularie pe 19 Noiembrie 2013, 07:26
#2
Problema
Mai este o problema cu acesti caini. Noaptea sunt adusi la marginea orasului in camioane de catre asa zisele organizatii de aparare a maidanezilor, care iau niste bani de la stat pe seama lor, si apoi le dau drumul pe strada. Alo, Politia, se aude bre?
IONEL COJOCARU pe 19 Noiembrie 2013, 07:06
#1
Cu //miștouri// nu se rezolvă nimic!
Dle //Tudor//( folosesc ghilimelele pentru că nu știu dacă acesta îți este numele),problema este foarte gravă și pe această temă ar trebui inițiată o amplă dezbatere. Un aspect este că,nu numai la Turnu Măgurele,vin camioane din Buc*rești pline cu câini,care sunt descărcați în oraș . Eu am fost martor,am dat telefon la Poliție ȘI M-AU LUAT ÎN RÂS,CĂ NU ESTE TREABA LOR,CĂ SĂ FAC DENUNȚ LA PARCHET,ETC. BINEÎNȚELES CĂ NU A VENIT NIMENI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.