Liviu Dragnea: interviu plin cu minciuni. Domnule Dragnea, eşti fricos!

18 Noiembrie 2013, 00:09 | 2422 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea la "Dupa 20 de ani"  foto: protv

Duminică, 17 noiembrie, Liviu Dragnea, vicepremier şi ministru în Guvernul României, a oferit o nouă mostră de minciuna şi duplicitate. Prezent la emisiunea "După 20 de ani"  a postului ProTV, domnul Dragnea a  demonstrat că nu are habar de economie. Singurele probleme economice despre care a vorbit au fost cele referitoare la ce nu a reuşit să facă din cauza unui coleg de guvern. Porturile de la Dunăre şi secţiile de Poliţie vor rămâne centralizate, nu descentralizate, aşa cum dorea Dragnea. În rest, vicepremierul a evitat orice răspuns tranşant, divagând pe lângă întrebările moderatorilor. E interesant că Dragnea face orice pentru a arăta că este un fariseu.

Astfel, Dragnea cel pupator de moaşte, a spus că veniturile Bisericii nu trebuie impozitate, fiindcă nu se poate pune taxa pe credinţă. Hopa, ce adânc spus! Dragnea demonstrează că e un bun credincios, Aşa o fi! Mai exact spus, Dragnea fură cu credinţă, face avere cu gândul la săraci, îşi praduie judeţul cu ochii în lacrimi şi gândul la nevoiaşi şi cu grijă să nu-i praduie alţii! L.Dragnea ne-a oferit informaţii şi despre viaţa grea pe care dumnealui o duce la Bucureşti. Singur cuc, într-un apartament închiriat, singura bucurie a lui Dragnea rămâne masa la un restaurant din apropiere. Chiar în seara de dinaintea alegerilor la LP Fotbal, Dragnea l-a luat pe Ponta ( şi el singur, Daciana era plecată pe undeva) şi au mers amândoi în restaurant, acolo unde se găsea G.Iorgulescu ( candidatul susţinut de Dragnea şi Ponta) şi l-au salutat. Ce coincidenţă, dom`le, ce coincidenţă! În acelaşi registru a decurs întregul interviu, astfel că putem spune că L.Dragnea e un "mincinos" ( nu revoluţionar, precum Ceauşescu) de profesie.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
mosu pe 21 Noiembrie 2013, 16:44
#10
infodna
de vina sunt cei care i-au ales,nu noi toti,speram sa le iasa pe nas!
SAD pe 19 Noiembrie 2013, 19:07
#9
minciuni marca Dragnea
Loc*ri de munca, loc*ri de munca, loc*ri de munca !!!!! Minciuni marca Dragnea. Vi le mai amintiti din campania electorala ? Ele s-au transformat in : SOMAJ, SOMAJ, SOMAJ. De asta sa aveti parte, toti USL-istii !!!!!
dragnea stie pe 18 Noiembrie 2013, 19:25
#8
STIRE
VINERI........NUMAI DE bine sa auzim
Turneanu ... pe 18 Noiembrie 2013, 17:44
#7
Pentru D.N.A.
Du-te Năibii,Amărâtule! Până acum cum te-ai numit? Bag-seamă că te măritași cu tudor și-ți schimbași numele . Nu ești în stare să legi două vorbe și te făcuși cu internet.
sk;dj pe 18 Noiembrie 2013, 10:59
#6
Pt.toti turneni
Pana si copiii din ultima comuna din Teleorman stiu cine este Dragnea.Se stie de catre orice cetatean ca firma TelDrum este a lui.Lafel de bine se stiu si celelalte firme care detin terenuri,spatii comerciale,cladiri,actiuni si mijloace fixe,administrate de interpusi,gen Fiscuci Marian,Pitis Petre sau rudele acestora.Firme care primesc contracte grase de la stat,fac evaziune fiscala,iar garda financiara nu a indraznit niciodata sa le verifice activitatea.Fapte grave de corupie in dosarele despre fraudarea referendumului si a fondurilor europene,dar si cele cu fiscul in dosarul hotelului Turris al Bombonicai(datorii de peste 5 milioane de euro).Si cate or mai fi ascunse,dar nu departe de stiinta si ochii DNA.
STIREA PE CARE N-ATI DAT-O. pe 18 Noiembrie 2013, 10:43
#5
SI E F. IMPORTANTA
ESTE CA DRAGNEA&USL;&ANTENELE;,ERAU IMPOTRIVA ROSIA MONTANA SI GAZELOR DE SIST, CIND NU ERAU LA PUTERE, ACUM SINT PRO SI NE-AU BAGAT TAXE PESTE TAXE, IAR IN PROGRAMUL USL DE GUVERNARE NU AU ACESTE LUCRURI.PAI BINE MAH UNA PROMITI SI FACI CU TOTUL INVERS?, AU PROMIS 1 MIL. DE LOCURI DE MUNCA SI FAC CONCEDIERI COLECTIVE DE TOT ATAT!!..DRAGNEA MERITA SA MEARGA LA INKISOARE SI AVEREA CONFISCATA..
dna pe 18 Noiembrie 2013, 10:28
#4
auzi, ba, neco...
esti un prost
Ilie de la scularie pe 18 Noiembrie 2013, 09:53
#3
Pentru DNA
Ai dreptate, dar stii tu cum se spune, pestele de la cap se impute, dar se c*rata de la coada. Si pestele este putred la cap,sus de tot, stii tu unde. Corb la corb nu-si scoate ochii, asa ca stai linistit. Asta este praf in ochii prosimii(a se citi poporul de rind), si eu isi vad linistiti de treaba. Ai dreptate ca suntem vinovati. Suntem vinovati ca nu mergem ca la 1907 peste ei sa le cerem cont.
NECO .B pe 18 Noiembrie 2013, 06:46
#2
Auzi,bă,DNA ..
Dacă nu ești în stare să compui două fraze inteligente,ia-te de gât cu Dragnea și duceți-vă dracului până unde-a-nțărcat mutul iapa ! Același îndemn și pentru redactorii acestui site subcultural, care de ani de zile mănâncă același rahat și nu-l mai termină ! IDIOȚILOR, CHIAR ATÂT DE INCAPABILI SUNTEȚI SĂ DAȚI ȘI ȘTIRI ?? ȘTIȚI CARE ESTE CEA MAI MARE VINĂ A PROCURATURII ȘI POLIȚIEI ? CĂ NU V-AU PUS CĂTUȘELE PÂNĂ ACUM !!
DNA pe 18 Noiembrie 2013, 02:38
#1
INFO
CIOCOI PARVENITI SI TRADATORI DE TARA.PE MANA CUI A AJUNS ACEASTA TARA.SUNTEM CU TOTII VINOVATI....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.