Dosarul "Referendumul fraudat" va ajunge în instanţă. Şefa DNA va trimite dosarul lui Dragnea la judecătorie.

03 Octombrie 2013, 00:08 | 1944 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, de la DNA la instanta de judecata.

Veste neplăcută pentru vicepremierul României, Liviu Dragnea. Cel supranumit "jupânul Teleormanului" va fi nevoit să meargă în instanţă pentru a-şi susţine nevinovăţia. După cum a declarat Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, dosarul în care este cercetat Liviu Dragnea privind suspiciunile de fraudă la referendumul de demitere a şefului statului a fost finalizat şi i-a fost înaintat pentru verificarea legalităţii soluţiei date de procurorul de caz. "În ceea ce priveşte dosarul privind suspiciunile de fraudă la referendum, în care este implicată o persoană care deţine o funcţie importantă în stat, dosarul a fost finalizat, urmărirea penală a fost finalizată. Procurorul mi-a prezentat un proiect de soluţie. Urmează să verific legalitatea soluţiei şi să mă pronunţ în perioada imediat următoare. Este vorba de cazul Dragnea", afirmă şefa DNA într-un interviu acordat AGERPRES.

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a dispus miercuri încetarea delegării procurorului Lucian Papici, cel care s-a ocupat de ancheta în cazul Dragnea, în funcţia de şef al secţiei I din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Potrivit unor surse judiciare, încetarea delegării lui Papici la şefia Secţiei I din DNA a venit după ce procurorul a finalizat ancheta în dosarul privind frauda de la referendumul privind demiterea preşedintelui României, în care inculpat este vicepremierul Liviu Dragnea. În urmă cu o săptămână, Tiberiu Niţu îi prelungise lui Papici delegarea în funcţia de conducere cu încă trei luni, la cererea procurorului-şef al DNA, Laura Kovesi. Se pare că, indiferent de manevrele care se fac pentru ca Dragnea să fie scos nevinovat, dosarul acestuia va merge în instanţă şi, caz unic până acum, un înalt demnitar al Romaniei va fi judecat în timp ce ocupă funcţia de vicepremier.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
jan pe 06 Octombrie 2013, 13:43
#9
vacanta
Vacanta la jilava sa fie pe masura la cit bine a facut propriului judet .\\n
Titilica pe 03 Octombrie 2013, 20:23
#8
Abureala
A fost schimbat pentru ca nu a facut rechizitoriu pe solutia stabilita de sus.A mai fost unu BOTEZ care tot timpul pupa partea dorsala dadea solutia stabilita de partid si apoi a luat cizma in c..!Nu va faceti probleme scapa si el cum au scapat toti. Numai prostiiiiii fac puscarie
ion pe 03 Octombrie 2013, 18:22
#7
La brutarie!
Liviule de ziua ta sa te salte DNA!
pt. ILIE pe 03 Octombrie 2013, 14:30
#6
revenire
Sa o ... mincinosule.
Ilie de la scularie pe 03 Octombrie 2013, 10:26
#5
@Morar
Mai bine zi ca va e jena ca v-am prins cu chilotii-n vine mein idioten kamerad. Asa e ca am dreptate?
morar pe 03 Octombrie 2013, 09:06
#4
Pt. Ilie de la Antenarie
vorbesc Gadea, Ursu, Ciuvica si Varanu prin tine, originalu lu peste
carlos sacalul pe 03 Octombrie 2013, 08:31
#3
dap
Politica E kkt. Noi,patura de jos,tragem ponoasele.\\n\\\"Eu cu cine votez?\\\", zicea unu\\\'.
Ilie de la scularie pe 03 Octombrie 2013, 06:44
#2
Pe ce lume traiti bai?
Tudore, principiul de baza al justitiei este prezumtia de nevinovatie, dar conform justitiei lui Macovei si Morar, justitiabilul, care pina la o sentinta definitiva se buc*ra de aceasta prezumtie, trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia. Fals! Acuzarea trebuie sa-i dovedeasca vinovatia. Este altceva. Cit despre Dragnea, ei bine, se pare ca Dragnea are si el niste date compromitatoare fata de Basescu, care a spus stop joc! Crede cineva ca madam Kovesi ar fi facut altceva decit ceea ce i-a ordonat Basescu? Atunci e naiv. Sau mai poate fi altceva. Coabitarea merge perfect. Dovada ca nici un ministru sau virf PSD nu e cercetat penal, ci numai cei liberali. Pentru ca Marinarul trebuie sa-si scape pielea post 2014, iar alta varianta nu are decit alaturi de PSD. Proiectele lui cu dreapta romaneasca este o fasaiala, pe liberali nu poate pune mina asa cum a visat, asa ca varianta finala ramane PSD. De aici si manevra cu Dragnea, care poate sta linistit.
sidlvubhape pe 03 Octombrie 2013, 01:08
#1
DRAGNEA LA PUSCARIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TREZITI-VA SI NU MAI ACCEPTATI ATATA UMILINTA,MINCIUNA SI SARACIE !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.