Bacul Turnu-Măgurele - Nikopole, un eşec al administraţiei Dragnea!

01 Octombrie 2013, 00:06 | 2215 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragnea primeste raportul

Bacul Turnu-Măgurele se dovedeşte a fi o investiţie doar de campanie electorală, adică doar consumă banul public. Bacul era văzut ca o realizare măreaţă a stăpânilor zonei. Când colo, un mare fâs! Dragnea şi Mohanu ne spuneau că Bacul o să dezvolte zona mai ceva ca în poveşti. Iată că sub administrarea lui Eli Iagăr şi acum a lui Bâtă Adrian, Bacul funcţionează cu majorări de capital, fiindca clienti nu prea sunt.  Vizitatorii site-ului Bacului pot vedea fotografii cu cel mai iubit fiu al Teleormanului şi cu un bac mai mult pustiu. Jupânul primeşte raportul şi salută cordial, imagini care amintesc de vremurile, credeam noi, de mult apuse. Ar fi fost  normal ca la galeria foto să  fie fotografii cu tot felul de camioane, motorete, trotinete, care se îmbarcă pe bac. Macar erau bune pentru puţină reclamă.

Faptul că jupânul ţine loc de maşini, demonstrează că Bacul a fost făcut pentru Dragnea şi folosul lui. Bani aruncaţi pe apa Dunării, bani care ar fi fost buni la proiecte pentru o dezvoltare cu adevărat durabilă. Aceleaşi cuvinte mari le foloseşte şi Dragnea, numai că jupânul a dezvoltat o sărăcie şi o minciună durabile. Timpul se scurge cu cheltuieli mari pentru bugetul local, numai Bacul nu trece să aducă bani. Una peste alta, e bine că avem poza jupanului peste tot, ca să ştie toată lumea cine îşi leagă numele de o investiţie proastă.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
asa pe 01 Octombrie 2013, 21:38
#4
asda
cumparati de la proinvest alimentar are cei mai bun vanzatori nu ca aia de la chimicale sick
Florin pe 01 Octombrie 2013, 11:57
#3
Cand va veti trezi ?
Tavalugul saraciei vine,vine din ce in ce mai tare si e din ce in ce mai greu pentru toti.Ce usor e sa scrii despre unul sau despre altul,sa comentezi pareri sau fapte,sa injuri sau sa lingi.Dar e lafel de usor sa vezi cum aceeasi oameni care de 20 de ani conduc asa cum conduc,si asta vedem si simtim,si sa vrei cu adevarat o schimbare de la primul si pana la ultimul om din sistem.Trebuie doar sa incerci si lucrurile se vor misca altfel.Oameni noi si mai capabili se vor gasi,in mod cert.
LIVIU OLTEANU. pe 01 Octombrie 2013, 07:18
#2
dragomire ....
..Scrie un articol și despre //realizările mărețe // ale teldrum,care,la venirea ploilor a lăsat o mulțime de străzi desfundate .Se repetă istoria străzii Mirceav Vodă,care a stat doi ani desfundată . ( ȘI LASĂ ECOURILE ÎN PACE,PENTRU MULȚI AU ȘI ELE ROSTUL LOR .NU VĂ FACEȚI DUȘMANI DIN OAMENI CARE NU AU NIMIC CU VOI!!)
dode pe 01 Octombrie 2013, 06:53
#1
hmmm.....
parca l-au inaugurat cei de la pdl!?uderea si x-ulescu!\\ncine se mandrea cu el?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.