Ce mai prinde Poliţia turneană: un cuţitaş şi doi hoţi de floarea soarelui!

20 Septembrie 2013, 00:08 | 2815 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia mai prinde cate un gainar.

În seara zilei de 17.09.2013, poliţiştii din  Turnu-Măgurele l-au depistat în flagrant pe S. Ciprian de 24 ani din aceeaşi localitate, care purta fără drept un cutit cu lama rabatabilă. Cuţitul a fost ridicat în vedere cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept a cutitului în locuri sau împrejurări în care ar putea pune în pericol viaţa unor persoane.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Lunca, aflaţi în serviciul de patrulare, i-au surprins în flagrant pe M. Marinel de 35 ani din com. Uda Clocociov şi M. Ionuţ de 32 ani din comuna Slobozia Mândra, care transportau cu o căruţă cantitatea de 650 kg floarea soarelui, fără a putea justifica provenienţa acesteia. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cei doi bărbaţi au sustras floarea soarelui de la o societate agricolă. Prejudiciul a fost restituit părţii vătămate, iar pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Bișnițarul . pe 20 Septembrie 2013, 13:30
#1
Mucles,că vă scopesc !
Haoleu mânca-v-aș, să -l lăsați în pace pe bulibașa al nostru Tavocu! Auziși Polițio și tu Grorgele Burcin,ce dacă ia și el 3-4 milioane de biștari pe zi ? Păi gipanul nu trebuie alimentat ??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.