Ioan Niculae, patronul Interagro, divorţează. Soţia sa a intentat acţiune de partaj.

19 Septembrie 2013, 00:05 | 3053 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Cel mai bogat român, cu o avere estimată la 1,6 miliarde euro, divorţează de soţia sa, Domniţa. Ioan Niculae a intentat divorţul pe 6 noiembrie 2012 la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Domniţa Niculae, soţia patronului InterAgro, a înaintat şi ea, pe 17 mai anul acesta, o acţiune pentru partaj, la aceeaşi instanţă. Cu mai bine de o luna înainte de a fi înregistrată acţiunea de împărţire a averii, magistraţii au admis cererea Domniţei Niculae de ajutor public judiciar şi au dispus scutirea acesteia de plata taxei de timbru în proces. Soţia miliardarului a formulat această cerere, dată fiind suma exorbitantă pe care ar fi trebuit să o plătească drept taxa de timbru, ţinând cont de averea uriaşă pe care ar urma să o împartă cu soţul ei. Procesul dintre cei doi este la al 5-lea termen, următorul termen fiind pe 30 octombrie.

Avocatul lui Ioan Niculae, Gheorghe Florea a cerut ca procesul să fie declarat secret şi instanţa a acceptat: „Am obligaţia să îi asigur o apărare echitabilă, mai ales că este urmărit penal într-un dosar penal de amploare. Nu vreau să fie expus, mai ales că sunt chestiuni sensibile, care pot fi interpretate. Se încearcă soluţionarea cauzei pe cale amiabilă “, a declarat avocatul Gheorghe Florea. Când a intrat în sala de judecată, patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu nici măcar nu şi-a privit nevasta de care vrea să se despartă, supărat probabil că aceasta a reacţionat în luna mai a acestui an, cerând partajarea averii. Magistraţii le-au cerut să găsească un mod de a se împăca până la următorul termen. Avocaţii celor doi au susţinut că vor face toate diligenţele pentru ca oamenii pe care-i apară să reuşească să încheie o tranzacţie, pentru că anumite aspecte din negocierea celor doi să nu fie făcute publice. Divorţul lui Niculae dă apă la moară celor care susţin că miliardarul vrea să mai scape o parte din avere ştiind că este anchetat de procurorii DIICOT.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
altul pe 20 Septembrie 2013, 07:07
#10
//inteligentului //#3
familiaRă sau familiaLă, situația lui ion nicolaie nu ne interesează.pentru noi important este să funcționeze combinatul,să putem munci și să trăim în mod cinstit din munca noastră ! IAR TU,BĂI PROSTULE DE LA TELDRUM,TOT VEI AJUNGE LA PUȘCĂRIE ÎMPREUNĂ CU PATRONUL TĂU ȘI CU MARELE BOSS . TRECEȚI LA TREABĂ JIGODIILOR,TERMINAȚI LUCRĂRILE,NU MAI DAȚI LECȚII DE LIMBA ROMÂNĂ !
alt pensionar pe 19 Septembrie 2013, 21:29
#9
alt pensionar
saa va trag la m... la toata conducerea combinatului, sa va iau mortii-n p.. si sa va trag nevestele la totii directorii pe p..., asa ca m-ati suparat rau, bai nenorocitilor pai avem familii, copii, voua chiar nu va este frica ca mergand pe strada poti avea o surpriza, chiar sunteti dobitocii, datine bani , nu vem nimic cu voi datine drepturile, daca nu somaj daca nu se mai poate, asta este ...dativa-n p... mea de aici si pe dimancea sa -i trag la m... lui si toata familia lui de betivan, apropo bai asta dimancea iti da si tie je**sul de nicolae vin ca am cules destul la vie, f.... familia ta de betiv, dane banii....
un pensionar pe 19 Septembrie 2013, 20:38
#8
am fost la greva
cred ca asta este inceputul sa vazut ca muncitorii numai cred nimic si intarzierea si mai mult a salariilor va duce la mai multe, haideti si maine dupa program sa facem acelasi lucru, iesim la pavilion si ne cerem drepturile, daca nu sa faca demersuri ptr somaj ca alta solutie nu exista, dar de ce betivanul de dimancea nu a iesit sa vb cu noi, rusinica la intreaga conducere, maine ne vedem acolo la alt miting pana nemernicul de nicolae va da salariile... smile)
Proco pe 19 Septembrie 2013, 19:01
#7
se intra in intimitatea omului
Sunt proble personale!\\nPrea multaa ale galagie pentru probleme particulare ale omului.
maine la poarta toti pe 19 Septembrie 2013, 18:54
#6
nu intram in combinat
asa e angajatule, maine sa nu intram. trebuie sa se rezolve ceva asa nu se mai poate
un angajat pe 19 Septembrie 2013, 17:05
#5
greva spontana
AZI 19.09.2013 A AVUT UN MITING SPONTAN LA SFIRSITU PROGRAMULUI DE LUCRULUI SA STRIGAT VREM BANI CONDUCEREA A DAT DIN UMERI NEPUTINCIOASA DACA NU AVETI BANI SA CERUT SOMAJU
pensionar pe 19 Septembrie 2013, 10:37
#4
ptr toata lumea
voi credeti ca ne intereseaza ca divorteaza jigodia de nicolae, la puscarie cu el si totii nesimtiti care conduc donau chem,cata nesimtire ne mint in fiecare zi la munca ca se da bani, ba ca au livrat bani catre alte societati, cata nesimtire, ce sa mai spun de betivul de dimancea ..o javra cu acte...faceti in asa fel si dati banii la oamenii din combinat...
Unul pe 19 Septembrie 2013, 08:23
#3
Lui Toma Necredinciosu
Lasa prostiile si dute la scoala.Situatia lui Ioan Niculaie,nu este familiara ci familiala.Poate situatia de la TelDrum sa-ti fie tie familiara.Te-ai trezit la ora asta cu capul cam tulbure si vrei sa ne mai dai si sugestii.
Toma N. Credinciosu pe 19 Septembrie 2013, 07:02
#2
dragă mariene...
...pentru majoritatea cetățenilor,situația familiară a lui ioan nicolaie nu prezintă nici un interes. eu vă dau câteva sugestii pentru probleme de interes general : -parcul fotovoltaic ;- modul execrabil în care teldrum //reabilitează// străzile .așa cum sunt //conduse// lucrările de către așa zisă ingineră care arde gazul pe lângă muncitorii care nu fac nimic,acestea se vor termina la Paște (al cailor!);- bătaia de joc a salariaților apaserv,care iau bani de la cetățeni pentru lucrări aflate în sarcina lor, precum și pentru calitatea mizerabilă a acestora . voinilă trebuie concediat imediat !
HOGEA pe 19 Septembrie 2013, 00:19
#1
Tertipuri cunoscute
Se apropie puscaria pt.Videanu,Vosganian si\\\"cel mai bogat\\\" roman,sec*ristul Nicolae.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.