Evaziune fiscală în centrul oraşului Turnu-Măgurele şi sub nasul autorităţilor locale.

20 August 2013, 00:04 | 2355 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Evaziune fiscala sub nasul autoritatilor.

Turnu-Măgurele este, pe lângă atâtea alte încălcări ale legii, un rai al evazioniştilor. Cei care încalcă legea nu sunt deranjaţi de autorităţile statului. În plin centrul oraşului se practică evaziunea fiscală, de nu îţi vine să crezi că poate să fie adevărat. Cei care conduc acest biet orăşel ne spun că ei respectă legea şi că sunt cei mai curaţi şi frumoşi, insa, în schimb, sunt protectorii evazioniştilor. Atât timp cât la tarabe se face evaziune fiscală, autorităţile statului să nu mai scoată o vorbă despre respectarea legii.

Numai după ce se termină cu hoţiile şi şmecheriile din văzul tuturor, atunci să ai pretenţii  să se respecte legea. Tarabele de la Central sunt cele mai reprezentative pentru  încălcarea legii. Primăria, Poliţia şi celelalte autorităţi competente nu îşi fac datoria, mai mult, sunt corupte până în măduva oaselor.  Puterea locală, cea care moare de grija celor săraci ( in vorbe, desigur!), este la baza acestui rău,  pentru că nimic nu mişcă fără ştiinţa pesedistilor.

Când vorbesc de respectarea legii şi despre hoţii altora, cei care ne conduc din anul 1996 ar trebui să se uite ce fac ei. Cum demonstrezi că îţi pasă de cei care ţi-au acordat votul când eşti protectorul evazioniştilor? Tarabele de la Central sunt puse în picioarele trecătorilor şi au un vad foarte bun, astfel că o parte dintre ele rulează mai multă marfă  decât unele magazine. Şi la magazine se face evaziune fiscală, însă tarabele parca sunt făcute special  pentru asa ceva. Aceste "afaceri" aduc mulţi bani negri, fiind foarte profitabile, atât pentru cei care fac comerţ cât şi pentru protectori. În spatele tarabistilor sunt oameni şi interese care duc la conducerea oraşului, cei care doar încasează "banul" fără să mişte un deget.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
corleone pe 21 August 2013, 00:22
#4
euro-barometru
evaziune la tarabe? da, gramada, insa nimeni nu vede casa Victor? Am stat cam 2-3 zile pe saptamana la terasa asta si n-am vazut bon fiscal\\nam vazut politisti mancand si plecand fara sa plateasca\\n\\nunu mic, subtire si brunet e la economic? daca da, dracu\\\' sa-l pieptene, e un gunoi, nimic nu e mai rusinos decat sa se preteze la astfel de practici\\n\\noricum, vede cineva legatura intre evazionisti si PSD? \\n\\nuite asa se castiga alegerile, cu bani, iar banii negrii au mare valoare\\n\\natunci nu va mai mirati ca la noi se fura pe rupte
Alex pe 20 August 2013, 17:04
#3
pt. Dragomir
Aveti dovezi, sau vorbiti ca sa umpleti golul informatit?
Turiss pe 20 August 2013, 09:27
#2
unde.unde
UNDE SUNT COMPLEXELE COMERCIALE SI MAGAZINELE DE ALTADATA ?!\\n
Fane pe 20 August 2013, 06:44
#1
Evaziune
Dar de impozitul forfetar impus tarabagiilor de catre Boc nu zici nimicuta Dragomire? Ca evazionistii aia de care pomenesti il cam platesc. Si apoi, toti au fost obligati in ultimul timp sa aiba case de marcat. Nu e treaba primarului sa faca munca Garzii Financiare si ANAF-ului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.