Turnu-Măgurele: mare "concurs" de încălcat legea, organizat de Primărie şi arbitrat de Poliţie.

12 Iulie 2013, 00:14 | 2172 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politistii turneni protejeaza infractorii.

Ţinând cont de ceea ce se întâmplă din anul 1996 în Turnu, propunem Primăriei să organizeze un concurs cu specific local. Tema concursului ar trebui să fie, fără discuţii, încălcarea legii sub toate formele. O fi şi în altă parte aşa ceva, dar la noi este fără seamăn. Turnu-Măgurele a ajuns un fel de Rai al infracţiunilor de tot felul, locul unde instituţiile statului funcţionează pe invers. Aşadar, Primăria să organizeze, iar Poliţia să arbitreze, pentru că se pricep foarte bine. După cum ştiţi, la noi în oraş, cei care trebuie să vegheze la respectarea legii sunt protectorii infractorilor. Poliţia asigura liniştea şmecherilor, pentru ca aceştia să îşi vadă de afaceri cum ştiu ei mai bine. S-a ajuns atât de sus, încât poliţiştii se salută cu interlopii ca şi cum aceasta ar fi normalitatea.

Acum cateva zile, a avut loc un accident care ar trebui să fie un semnal de alarmă, însă chiar Poliţia, la cel mai înalt nivel, e implicată în muşamalizare-arbitrare în folosul celui care trebuia arestat. Femeie lovită pe calea ferată de o maşină este ceva foarte rar, nu s-a mai auzit prin partile noastre. Referitor la actele maşinii implicate in accident, s-ar putea  să fie opera celebrului Tavocu, pentru ca e greu de crezut ca G.Chirigiu a mers in Anglia sa faca revizie sau asigurare, cand toate acestea l-ar fi costat mai mult decat pretul masinii. Dacă este aşa, cine plăteşte despăgubiri pentru accident? Deşi ştie tot oraşul, nimeni nu-l deranjează pe Tavocu. Interlopi de tot felul şi toate rasele sunt bine merci în acest oraş. Oare, va avea cineva curajul sa ia taurul de coarne si sa schimbe ceva in folosul simplilor cetateni? Ne indoim!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
un chimist pe 13 Iulie 2013, 15:03
#3
Cupa Chimistul
Maine 14.07.2013 se desfasoara, pe Stadionul Municipal, finalele Cupei Chimistul 2013, la fotbal.
Marin pe 12 Iulie 2013, 12:50
#2
E mafie mare
Camatarii ti**ni si ceilalti infractori,isi fac treaba cu ajutorul si complicitatea Politiei si a Justitiei.Vreti sa spuneti ca nu se stie cine da bani cu camata,cine intocmeste asigurari si alte acte false pentru masini,cine racoleaza fete minore pentru prostitutie in Germania,Anglia,Italia,iar din partea politiei,care sunt cei care inchid ochii si iau spaga de la infractori?Se musamalizeaza furturi,jafuri,accidente si chiar crime.Coruptia a atins cote maxime,ce mai asteptati,dovezi?
Un Anonim pe 12 Iulie 2013, 02:03
#1
Sunteti Subiectivi
Mai ce aveti Atat cu Tavocu omu face si el bani dupa urma unora care au de castigat.Eu de exemplu imi cumpar o masina destul de buna insa nu am acte la ea si nici nu e in matriculata fapt ce ii reduce considerabil din pret ma duc la o terta persoana si ii solicit ajutoru pe mine ca si cumparator nu ma intereseaza felul in care terta persoana imi rezolva problema eu ii platesc,insa singura mea problema e sa nu fie probleme la o verificare.Cas luate pe bune pe ochi frumosi atat cat ma in scriu in niste norme legale nu ma intereseaza.Si pana la urca Tavocu le distribuie gratuit? Daca exista cerere omu ofera ca nu le da degeaba.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.