La Crângu, o femeie a fost electrocutată mortal. CEZ Distribuţie este acuzată de neglijenţă de familia victimei!

11 Iulie 2013, 00:06 | 2453 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cablurile electrice sunt un real pericol in anumite cazuri.

Luni a fost o zi a tragediilor în zona Turnu-Măgurele. Pe lângă tânărul de 18 ani care a murit lovit de un fulger, alte două persoane au fost electrocutate, una dintre ele decedând pe loc. Tragedia s-a petrecut în comuna Crângu, acolo unde o femeie în vârstă de 53 de ani a murit electrocutata. Codreannu M. a dorit să culeagă fructele căzute pe pământ după vijelia din acea zi. Fructele se găseau lângă un transformator electric. Din păcate pentru femeie, un conductor căzut la pământ, împreună cu umezeala, a determinat electocutarea fatală, femeia decedând pe loc.

CEZ Distribuţie a comunicat, pe site-ul propriu, că "„în zona nu a fost semnalat niciun incident în reţeaua de alimentare cu energie electrică până la sesizarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman. La faţă locului, a fost analizată reţeaua de joasă tensiune, constatându-se semne de tăiere ale conductorului şi nicidecum urme de defect care să ducă la concluzia că acesta a fost rupt sau desprins din cauza condiţiilor meteo nefavorabile manifestate în ultimele zile la nivelul judeţului Teleorman. Totodată, s-a constatat că spre capătul reţelei, conductorul nu mai există.” Aha, nu mai există conductor, dispăruse în pământ, probabil. Familia femeii decedate susţine contrariul, adică  echipa CEZ a fost solicitată să intervină , însă acest lucru nu s-a întâmplat. Cunoaştem cu toţii că, atunci când trebuie să deconecteze vreun rău-platnic, CEZ intervine imediat. În cazul de la Crângu nu s-a întâmplat acest lucru iar consecinţa a fost decesul bietei femei.Sperăm ca cercetările Poliţiei şi Procuraturii să nu permită ascunderea adevărului iar cei vinovaţi de incident să plătească.

Al doilea caz de electrocutare s-a produs în satul Nicolae Bălcescu. Victima, un bărbat de 32 de ani,  "care presta servicii pentru un operator de cablu din zonă şi nu era echipată corespunzător, a intervenit în mod neautorizat în instalaţiile de distribuţie a energiei electrice". Acesta este comunicatul oficial al CEZ, însă nu avem alte amănunte despre acest caz.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
NAE pe 16 Iulie 2013, 18:00
#2
ITM ce zice
Ciobanu Emilian-zis si Emil inspectorul sef de la ITM Teleorman pana mai ieri mare PDL-ist, azi mare Social- Democrat ce poate sa zica din moment ce lucrat atatia ani la IREB actualul CEZ
eu pe 11 Iulie 2013, 23:38
#1
dezinformatule
incidentul s-a produs in com salcia, la 500 m de calea ferata pe soseaua principala, iar persoana avea 41 de ani si lucra la rds-rcs, iar moartea a survenit in urma caderii de la inaltime pt ca nu purta echipament de protectie si nici decum electrocutat . big surprise
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.