Ioan Niculae mai inaugureaza o fabrica la Zimnicea. Dropia Best Cooperativa Agricolă Zimnicea va produce ulei.

11 Iulie 2013, 00:04 | 4301 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae

Cel mai bogat român, miliardarul Ioan Niculae, inaugurează astăzi, joi, 11 iulie, în Zimnicea, o fabrică de ulei. Investiţia este în valoare de 35 de milioane de euro, din care trei milioane este subvenţia Uniunii Europene. Fabrica se va numi Dropia Best Cooperativa Agricolă şi va avea 60 de angajaţi, care se vor bucura de adevărate locuri de muncă, pentru că tehnologia este de ultima generaţie. În noua fabrică, care va funcţiona în incinta ZIMTUB,  se vor prelucra seminţe de soia, rapită şi floarea soarelui. Uleiul brut astfel obţinut va fi distribuit către rafinării pentru a fi prelucrat şi comercializat pe piaţă.

Fabrica are o capacitate de procesare de circa 750 de tone/zi seminţe oleaginoase. "Uleiurile produse în fabrica InterAgro de la Zimnicea vor fi comercializate începând din această luna, atât pe piaţa internă, cât şi la export. Până la sfârşitul acestui an se estimează vânzări de aproximativ 20 de milioane de euro", se arată într-un comunicat al InterAgro emis Mediafax. Mai trebuie spus că investiţia a fost demarată în primul trimestru din anul 2011. În timp ce Zimnicea, de la un oraş ca vai de el, a ajuns să aibă o industrie destul de puternică, Turnu se poate mândri cu dezvoltarea sărăciei pe baze solide. De la an la an, Niculae mai inaugurează câte o investiţie in Zimnicea. Dacă se continuă în ritmul ultimilor ani, Turnu-Măgurele o să fie depăşit de Zimnicea. După cum ştiţi, mulţi turneni sunt angajaţi la Zimnicea, fiind curse regulate care duc muncitorii la fabricile lui Niculae.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
gogu pe 14 Februarie 2015, 02:55
#4
grrew
excaim snake vampire cool cheese snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake snake zipper
ticu pe 13 Iulie 2013, 22:21
#3
adi simionescu
Zimnicea este cu mult peste Turnu Magurele.\\nPacat ca din Turnu este parlamentarul de Zimnicea Adrian Simionescu iar de Turnu a uitat domnul deputat.
bayazid pe 11 Iulie 2013, 14:58
#2
smenu cel mare
Sa inteleaga tot prostu! Cand se vor termina rezervele minerale smecherii vor apela la carburantii de origine vegetala Luati aminte nu e o gluma in America de sud tari cu potential agrilol fantastic are cetateni in majoritate muritori de foame.
3 pe 11 Iulie 2013, 00:24
#1
g
ce dreaq ne intereseaza ba pe noi ce-i in zmnicea / e mai bine acolo plecati acolo\\\\
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.