Fraude la farmacia Sensiblu din Tr. Măgurele. Conducerea ştie?

11 Iulie 2013, 00:08 | 7099 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Bonul de casa nu are nicio reducere. Sensiblu inseala cumparatorii!

Farmaciile sunt locurile unde, purtaţi de nevoi, merg mulţi oameni. Din acest motiv sunt foarte profitabile pentru cei care le deţin. Se poate constata acest lucru prin numărul mare de farmacii deschise în oraşul nostru . Una dintre aceste cunoscute farmacii va face subiectul acestui articol. Este vorba despre farmacia Sensiblu, ce face parte din lanţul farmaceutic despre care se spunea la începutul anilor 2000 că aparţine unor apropiaţi ai fostului prim-ministru Adrian Năstase. Acum câteva zile, un cititor al site-ului ne-a rugat să publicăm un articol despre modul cum farmacia Sensiblu păcăleşte cumpărătorii. În general, la farmacii merg persoane care au probleme de sănătate, astfel că e cu atât mai revoltător să înşeli oameni şi aşa năpăstuiţi de soartă.

Despre ce este vorba? Având nevoie de un tratament, persoana respectivă a mers la un medic care, în urma consultaţiei, i-a prescris un anumit medicament. Medicul i-a înmânat o reţetă care cuprindea şi un bon de reducere de 15%, valabila pentru produsele Hyllan Pharma în toate farmaciile Sensiblu. Mulţumită de această reducere, persoana respectivă a mers la farmacia menţionată mai sus pentru a cumpăra medicamentele prescrise în reţeta. Mare i-a fost mirarea cumpărătorului respectiv atunci când a citit bonul fiscal (prezentat în imaginea alăturată), bon care nu cuprindea nicio reducere. La întrebarea firească, de ce i se opreşte cuponul din moment ce nu i se acordă nicio reducere, farmacista, pe un ton răutăcios, a repezit-o aruncându-i ceva de genul „se supără medicul”.

Farmacista nu a renunţat la tonul nepoliticos nici măcar atunci când a fost anunţată că această situaţie va fi reclamată superiorilor. Acest fapt ne demonsteraza că păcălirea cumpărătorilor este o practică sistematică iar câştigurile se împart între angajaţii farmaciei, şeful luîndu-şi, probabil, partea leului. Cititorul care ne-a sesizat această practică de înşelare a cumpărătorilor are studii superioare şi poate observa dacă i s-a oferit sau nu reducera promisă, citind bonul. Gândiţi-vă, însă, la persoanele în vârstă care nici măcar nu înţeleg ceea ce scrie pe aceste bonuri şi cât de uşor pot fi înşelate!

Zilnic, trec pragul acestei farmacii zeci de cumpărători, încasările zilnice fiind de ordinul a peste 10 000 ron pe zi (adică peste o sută de milioane de lei vechi). Evident că nu toate medicamentele sunt cu reducere, însă numărul lor este destul de mare, astfel că, la sfârşitul zilei, angajaţi farmaciei pleacă acasă cu buzunarele pline. Ne întrebăm şi întrebăm conducerea centrală a acestui lanţ de farmacii dacă aprobă acest mod de lucru al angajaţilor din Turnu-Măgurele? Dacă sunt de acord, atunci care este rolul acestei politici de oferire a cupoanelor de reducere? E un alt mod de a înşela şi fiscul?

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Dany pe 26 August 2020, 20:57
#16
Farmacista uitucă
Am cumpărat de la Catena mai multe medicamente, farmacista mi le -a trecut pe bon, am platit dar când ajung acasă, stupoare, un medicament scump,70 lei, nu era în sacoșă.Acum eu cum demonstrez?Cine mă crede?
Gaby pe 10 Ianuarie 2016, 23:19
#15
Pe produse prețuri mai mici decit la casă după ceti face reducere cu cardul
Azi am cumpărat un gel de dus pt copil avea prețul de 32.99 după ce lăm cerut mi să cerut cardul de fidelitate și miau făcut,,reducerea,, spunindumi ca am de plata35.09 .După ce leam spus de diferență miau spus ca nu a fost actualizat prețul așa ca lăm cumpărat cu reducere costa mai scump ca prețul afișat pe produs Mă întreb oare ei nau avut produsul în stoc și lau scumpit dar au uitat să șteargă prețurile vechi mai ales acum de cînd să micșorat și tva aici nu știu dacă include și produsele din farmacie
Adriela pe 28 Septembrie 2015, 16:56
#14
Retur pliculete Zirfos
Eu am incercat sa returnez cutia cu pliculete de Zirfos, la Sensiblu in Oradea, folosisem doar unul si mi-a fost ingrozitor de rau: dureri de stomac si abdominale si varsaturi. Ca urmare am vrut sa returnez cutia cu pliculete si mi s-a spus ca nu se face retur la medicamente, chiar daca erau pliculete sigilate individual si trecusera 2 zile de la cumparare
Adriela pe 28 Septembrie 2015, 16:55
#13
Retur pliculete Zirfos
Eu am incercat sa returnez cutia cu pliculete de Zirfos, folosisem doar unul si mi-a fost ingrozitor de rau: dureri de stomac si abdominale si varsaturi. Ca urmare am vrut sa returnez cutia cu pliculete si mi s-a spus ca nu se face retur la medicamente, chiar daca erau pliculete sigilate individual si trecusera 2 zile de la cumparare
corina pe 17 Februarie 2015, 20:37
#12
ccomfamily@yahoo.com
Se presupune ca farmaciile sunt ca sa te ajute la nevoie....

Am cerut un spray de astm de la farmacia Sensiblu din Kaufland Onesti si au refuzat sa mi-l dea pe motiv ca-mi trebuie reteta (care la alte farmacii nu se cere). Deci mama mea,in varsta de 70 de ani, se va chinui sa respire pana maine... pentru ca cineva si-a dat mai multa importanta decat ar trebui! Mi-e sila!

Trec pe-acolo frecvent dar sigur nu mai calc in farmacia aia niciodata!!!
iulia pe 08 Octombrie 2014, 21:21
#11
CA FURA SAU NU FURA, DAR NE OMOARA CU PLASTURII"
NU SUNT ALERGICA LA NIMIC, CU ATAT MAI MULT LA LEUCOPLAST! ACUM DOUA ZILE AM CUMPARAT LEUCOPLAST DE LA FARMACIA SENSIBLU, IN BRASOV, ZONA GEMENII SI.. DUPA 8 ORE DE APLICARE, STUPOARE… MI-A ARS PIELEA GROAZNIC SI MI-A FACUT SI BASICI. ACUM AM PICIORUL ROSU-VIOLET DE LA IRITATIA PROVOCATA DE ACEST LEUCOPLAST DIN PANZA
EU pe 08 August 2013, 14:28
#10
ASISTENTA DE FARMACIE
EU,O CUNOSC PERSONAL PE RALUCA SI NU CRED CA SORA EI POATE SA FACA ASDA CEVA.
male pe 06 August 2013, 14:12
#9
dl
De obicei aceste reduceri se dau la cumpararea unei cutii de produs, pe bon se vede ca nu a cumparat o cutie - 40 pastile din primul produs si 6 pastile din al doilea (care nu face parte din lista de pe cupon). Plus ca acea reducere nu se poate baga in buzunar - softuri folosite de retaileri obliga la efectuarea de mai multe manevre pentru a putea scoate \\\"bani\\\". Ar trebui sa faca retur la bon, trebuie completate niste formulare, se da buletinul lucruri care se pot verifica si se vad in sistemele informatice - am facut eu la Kaufland si pe langa ca a durat cateva minute am completat toata hartogaraia.
fuk pe 04 August 2013, 14:28
#8
u
Auzi Marie? Care dintre soti esti? Braconieru\\\' de la graniceri, sau mana lunga de la Conysat? \\n Amandoua sunt nesimtite cu diploma, mai rar ca ele. Uita-te cum vorbesc cu clientii, parca ar fi doctorite si doar simple absolvente de postliceala.
maria pe 12 Iulie 2013, 21:21
#7
farmaciste
ptr. magda\\nin primul rand esti cu gramatica la pamant prietene!! de aceea pot scrie toti prostii si agramatii dar totodata si cei care au mai facut putina scoala. si ptr ala bala portocala -ti-au furat tie ceva?eu le cunosc pe amandoua surorile si pot spune ca proaste nu sunt si cu atat mai mult nici petarde!!1 se stie vb,,cine nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii! iar ptr mihaela de la sensiblu poate afla cine este pers. cu reteta marind imaginea si se orienteaza dupa parafa! sa-i vad atunci fata d-nei culte cand o sa afle cine este!!!
DF pe 11 Iulie 2013, 13:36
#6
Sensiblu
Am patit acelasi lucru tot la farmacia Sensiblu din Turnu Magurele.Am avut o reteta cu reducere si cand m-am dus sa iau medicamentul mi sa spus ca nu intra pe lista medicamentelor compensate desi la farmacia Dona unde fusesem inainte-dar din pacate nu aveau medicamentul-mi se spusese ca este redus urmand sa platesc 4,7 ron in loc de 50 de lei cat am platit la Sensiblu.
LAND pe 11 Iulie 2013, 12:42
#5
kokoskak@ymail.com
FARMACIILE SENSIBLU SANT ALE FAMILIEI LU\\\' NASTASE ADRIAN FOST PRIM MIN. AL ROMANIEI, CARE A DISTRUS ACEASTA TARISOARA SI S-A IMBOGATIT, SPUNE ALCIBIADE CU 2 MILIARDE EURO, MAI MULT NASTASE ADRIAN AR FI MINORITAR DE ETNIE ADICA TZIGAN...DE UNDE SI APETITUL LUI PT. FURT DIN AVUTUL OBSTEI..
Magda pe 11 Iulie 2013, 12:23
#4
Furacioasa de la Sensiblu
Nevasta lu Setea si Raluca a lu Costea le stie tot orasu ca sint doua panarame care fura mereu.Nesimtitele astea au un tupeu maxim si va mirati ca inseala lumea.
Sandu Nelu pe 11 Iulie 2013, 06:57
#3
frauda
Adevărul despre această cuponiadă este următorul. Reprezentanții unor firme de medicamente, mituiesc pe anumiți medici pentru ca aceștia să prescrie medicamente pe care pacienții să le proc*re, „la preț redus”, de la farmaciile vizate. Așadar acei medici vor primi comisioane pentru dirijarea bolnavilor la anumite farmacii.
un pensionar pe 11 Iulie 2013, 02:13
#2
hotii din spital
comentam ca sa comentam...vorba lu caragiale...la spitalu turnu exista bilete gratis de tratament pentru pensionari...asistentele iau aceste bilete si le vand sau le dau la neamuri etc...personal stiu de una care e la interne merge la herculane in locu nostru care am muncit o viata...halal,nenea iancule....
ala pe 11 Iulie 2013, 00:48
#1
bala
Aia e farmacista cu tupeu, nemernica ce-l are pe barbat-su la firma de cablu. E o nesimtita ordinara... si da FURA.\\nAia de la centru habar n-au, ea isi rotunjeste veniturile furand oamenii. Mai are o sora, tot farmacista, alta petarda.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.