Ce mai prind politistii turneni: o tiganca ce fura parchet.

06 Iulie 2013, 00:04 | 2153 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Parchetul, captura verii pentru politistii turneni.

Ca să-şi mai ocupe timpul, poliţiştii turneni mai realizează câte o "captura" de senzaţie. Astfel, conform unui comunicat al IPJ Teleorman: "În municipiul Turnu-Măgurele, poliţiştii au surprins-o în flagrant, în ziua de 04.07.2013, pe I. Magda de 23 ani din localitate, care sustrăsese 400 bucăţi parchet din lemn din incinta unui imobil dezafectat, aflat în administrarea primăriei. Parchetul sustras a fost ridicat în vederea restituirii, iar în cauza a fost întocmit dosar penal." Ar trebui premiaţi cei care au reuşit această realizare extraordinară. Să prinzi o ţigancă ce a furat nişte parchet e de domeniul fantasticului. Ne mirăm că nu s-a făcut mare caz, pentru că e o veste care încălzeşte sufletele tuturor iubitorilor de dreptate.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
pentru pe 16 Iulie 2013, 00:26
#9
barfitori
toti cei care comentati aici sunteti foarte retarzi si invidiosi\\n
Mari pe 10 Iulie 2013, 23:16
#8
super coop la 1,40 cm
Cu au reusit super coop.(ANDRONACHE) sa intr in politie ca are, doar 1,40 cm cu tot cu cascheta. Cred ca stiu, amibte a dat MAMI cu funduletu sin stanga si in dreapta de la Comisari pana la comandant ca aldfel nu avea cum sa faca asa mare funduletu
Mimi Bobonete pe 10 Iulie 2013, 21:07
#7
alti fura miliarde si nu li se mai fac nimic
Asa e su eu am fost retinut de organele de politie si de Superkoop Andronache, vecin cu mine si mam akes cu dosar penal pt cateva bucati de parchet,deteriorat si putrezit asa e in romania legile doar pt oameni de rand, nu si pt cei avuti sau cu cunostinte . Astept sentinta judecatoreadca,ca sa stiu ce am de fc cu super politistul Andronache ( care la facut MAMI SI TATI POLITIST, CA AU CU CE SUNT INSTARITI DE........
Floridor pe 09 Iulie 2013, 08:32
#6
pentru Turneanu
-parchetul era din unitatea militara,asa ca hotaritiva e bine sau rau ca a prins-o.
Nu e corect! pe 08 Iulie 2013, 01:47
#5
Vreau sa fiu arestat
Ma auto denunt la data de 01.07.2013 la ora 1.51.29sec,m-am deplasat in parcul municipal si folosindu-ma de un faras am sustras din parcul municipal o galeata cu pamant si 2 pietre.Ce sa fac daca mi-a fost foame?!\\nOvi Andronache probabil nu era in serviciul cetateanului pentru ca restituia pamantul si punea si cele 2 pietre la loc.
LEONIDAS pe 06 Iulie 2013, 14:15
#4
BAI CRIS DUPA TINE TREBUIAU SA SE UITE IN ALTA PARTE
ADICA N-AR FI TREBUIT SA O RETINA, SI SA FACA CE VREI TU, ASTA INLOCUIND LEGILE DUPA CARE ACTIONEAZA POLITIA..?ERA CUMVA MAICA-TA DE ITI PARE RAU??
leana pe 06 Iulie 2013, 13:41
#3
ovi andronache
te iubesc maxim ovi e iubitu meu si e foarte vigilent . cind isis pune casca itr-o o oparte se pune pe treaba.
TURNEAN pe 06 Iulie 2013, 08:26
#2
AVIZ POLITISTILOR
DAR PE CEI CARE AU DEVASTAT FOSTA UNITATE MILITARA,I-A PRINS CINEVA ? NU............ ACOLO S-A FURAT SUB ACOPERIRE. MOHANU STIE DE CE,IAR SEVERICA IAGAR E PARTAS LA ACEST JAF.
ANONIM pe 06 Iulie 2013, 01:09
#1
:)))
smile) DOAR OVIDIU ANDRONACHE poate avea asa capturi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.