Un mail de la un cititor: "Mirela Pisică, pisica( oaia) neagră a combinatului chimic din Tr. Măgurele!"

01 Iulie 2013, 00:08 | 3659 vizualizări | 31 comentarii
Car Universal
Combinatul chimic Donau Chem:Pavilion.

Am primit un mail pe adresa de contact a site-ului nostru şi am fost rugaţi să-l publicăm. Ne-a intrigat şi pe noi, ca şi pe mulţi dintre dumneavoastră, cititorii site-ului, numărul mare de comentarii la adresa unei inginere, până acum anonime, de la combinatul chimic din oraşul Turnu-Măgurele. Este vorba despre inginera Mirela Pisică, şef Serviciu Comercial.   Nu cunoaştem multe date despre doamna ingineră, astfel că nu putem să avem o părere  despre dumneaei, aşa că lăsăm cititorii să discearnă ce este adevărat şi ce nu din mail-ul de mai jos. Menţionăm că am făcut unele corecturi, pentru ca textul să fie mai uşor de citit şi corect gramatical.

"Vreau să vă spun câteva cuvinte despre adevărata faţă a inginerei Pisică Mirela. Este o pensionară care a condus, până de curând, doar secţia Transporturi-CFU de la Donau Chem. De câteva luni, doamna a fost promovată ditamai şefa în Pavilion. O întreb pe madam Pisică Mirelusa, cât îl mai ţine pe protejatul şi sfătuitorul ei, Bibi, pe numele său Bitoleanu Ion, care, pensionar şi el, ocupă locul unor tineri? Au făcut şcoală doi băieţi chiar pe meseria lui Bibi, astfel că nu mai e nevoie de Bibi, doamna Pisică! Bibi s-a certat cu toţi muncitorii, însă este protejat bine de Pisică M. De ce îl protejează? Păi, atâtea plocoane, pe ce cale au ajuns la doamna ingineră, nu cu ajutorul lui Bibi? Când a venit în combinat, doamna Pisică era o mâţă blândă, însă, cu timpul, mai ales după ce l-a dat afară pe sărmanul inginer Dincă Alex ( Dumnezeu să-l odihnească în pace), şi-a scos ghearele. Mulţi muncitori au avut de suferit din cauza acestei persoane, pentru că au avut curajul să i se opună. Nu pot să dau nume, pentru că le-aş crea probleme muncitorilor, însă mulţi ar putea să confirme ceea ce  spun.  Doamna Pisică şi-a urmărit tot timpul interesul personal, un lucru bun, însă şi-a rezolvat problemele particulare cu muncitori de la combinat. Şi-a renovat locuinţa personală, apartamentul copiilor, casa părintească de la Ulmeni, luând muncitori de la combinat, aceştia fiind, in schimb, favorizaţi de către ea. Pisică Mirela nu are competenţa necesară de a fi şef, mai ales că la CFU o păcăleau şi o influenţau cei care îi reparau apartamentele şi, bineînţeles, Bibi. Chiar mă întreb, cu ce-l are la mâna doamna Pisică pe inginerul Despa, sau, poate, ce-l minte pe Despa că are nevoie de Bibi? După  ce, acum câteva săptămâni, s-au schimbat directorii de la combinat, doamna Pisică a început să cam tremure, i se cam zbârleşte părul. Sunt multe de spus, dar, deocambata, mă opresc aici."

Citeşte şi
Comentarii (31) Adaugă comentariu
oarecare pe 06 August 2013, 22:15
#31
pt. Pisi
Dati demisia nenorocito mai lasa si pe alti sa manance o paine,ti**nca dreacu anputita,jegoasa si necarcalita nu vezi ca nu te mai vrea nimeni fi mai atenta si vezi si tu ce se discuta pe la spatele tau javra.
umoristul artagos pe 28 Iulie 2013, 07:37
#30
nisnai
Combinatul musteste de pensionari,unii buni profesionisti,altii gen Pisica vai mama lor.Daca ai oameni poti ocupa posturi bune chiar daca esti pe alta lume .Ma intreb si eu ca multi alti,cu ce dracu il are la mina Pisica pe mototolul asta de Despa ? Cineva zice ca arelipici la ea.Naiba stie!
Un fost linior pe 27 Iulie 2013, 07:11
#29
Hoata de Mirela
A furat motorina si ulei, de cind la dat afara pe Dinca A la greu,impreuna cu Stanimir Florea,mecanic de LDH .Cind a ajuns la c f u,era muritoare de foame si fara haine pe ea.Acum are apartament in Buc*resti .Aproviziona materiale pentru linii de la o firma de smecher si lua cota 10%.Toate piesele erau vechi si ruginite,dar erau date cu motorina sa ia ochii la prosti.Receptia era facuta de ea si Haimana Dan .Sa tot rraiesti la combinat.
cineva din C.F.U. pe 26 Iulie 2013, 20:55
#28
PT ING. IACOB PELEA
Demisia nu asi va da niciodata nenorocita de Pisica pt ca nu are pic de demnitate trebuie sa se sesizeze cineva din conducere cum e dl. Iacob Pelea si sa ia la cunostinta la tot ce e semnalat pe acest sait sa faca o verificare sa vada ce e adevar sau minciuna, dansul e singurul care o poate demite alt cineva cu coloana vertebrala an conbinat nu e.
DORINA pe 26 Iulie 2013, 19:14
#27
REVIN CU O PRECIZARE.
ING, DINCA ALEX,O BLESTEAMA DE ACOLO UNDE LA TRIMIS NENOROCITA ASTA DE TIGANCA IMPUTITA .PRAFUL SA SE ALEAGA DE TINE SI DE TOT CE AI FURAT !
Carla pe 26 Iulie 2013, 19:09
#26
Prosta de la desfaceri !!!
Prosta de bubuie,si cu toate astea cine o tine pe acest post pe nespalata asta de Pisica Mirela? La noi im birou se spune ca Dir.Despa este la mina acestei nesimtite .Dle.dir Ban,cit o mai tineti pe incapabila asta pe acest post in care a aterizat aiurea ?
Dorina pe 25 Iulie 2013, 17:35
#25
iNCOMPETENTA
Am fost la desfaceri cu o problema si am auzit cit de slab pregatita este sefa Pisica M .nu spun fetele pre multe de frica sa nu fie date afara de jigodia asta adusa de Despa .Ca pregatire comerciala este mediocra,cu toate astea este sefa comercial. O rusine pentru un sector atat de important cu asemenea personaj.in conditile in care d-na Foamete C este super pregatita.
Vaduva pe 25 Iulie 2013, 07:23
#24
mama india
O nemernica care nu stie pe lume traieste.Asta o vinde si pe masa .O prosta si incompetenta, timuta de DEESPA FLORIN IN BRATE.Sa lase postul unui om competent,
CINEVA DIN C.F.U pe 17 Iulie 2013, 22:13
#23
Pt. Pisica
Pisico a fost frumos an Grecia, astia sant bani de pe motorina vanduta de la remiza iai folosit pt. vacanta cu dn. Balint nenorocitooooooooooooooooo. DEMISIA
CINEVA DIN C.F.U pe 16 Iulie 2013, 18:28
#22
PT,PISICA
Pisica proasta si urata cu sarme an gingi vinete DEMISIA INCONPETENTO
INFECTA pe 12 Iulie 2013, 18:20
#21
PT. PISICA
CAND SA ANGAJAT AN CONBINAT AVEA 2 DINTI AN GURA SI UN BALTON ROSU [culoarea preferata a ti**nilor] ACUM A AJUNS AN STADIU CA POARTA BLUGI .DAR TOT ACELASI CARACTER INFECT AL ARE+ DE ASTA AN LOCU DINTILOR LIPSA ARE SARME AN GINGIILE VINETE
Dodeica I pe 08 Iulie 2013, 19:06
#20
Pisico neagra in ceru guriI
Praful si pulberea sa sealeaga de tine, cioara neagra cu gingiile vinetii si sirma-n dinti.SA-TI IEI LUMINARI DE TOATE PLOCOANELE PRIMITE SI BANII DE PE MOTORINA VINDUTA!
oarecare pe 08 Iulie 2013, 13:31
#19
pt. Pisica
Citeste nenorocito si gandestete cat rau ai facut, exista un dumnezeu pe care le vede pe toate
VICTOR MOISE pe 06 Iulie 2013, 13:21
#18
99--
Pe Bitoleanu ala operat de mate cu plasa la burta,cel care primeste plocoanele pentru Pisica M,o sa-l tina pina-i plesneste plasa.Are 65 de ani,nu face nimic,ca este operat. Acum 10 ani Iesise la pensie la u.v.c.p,si la adus in locul lui Preda M,IN CIRDASIE CU Despa si Balint.La examen sa batut singur pe post avind subiectele date inainte.
cineva din cfu pe 05 Iulie 2013, 22:23
#17
pt ala ce nu stie
bai fraier esti tu ca noi stim tot ce se misca acolo si ca la trimes pe danut al ei la scoala de mecanici la craiova, pe nicu minca si foamete la idm si bama cu pastaie la sef manevra asta pt cultura ta ps. avand oameni cu specializare care ia trimes acasa a luat daru de la ei
gigel pe 05 Iulie 2013, 21:09
#16
corect,frate
pai stim toti ca danut h,ii argaseste blana de cind a venit in comb.Nmic nou sub soare.
Nu conteaza pe 05 Iulie 2013, 19:29
#15
pentru invidiosi
Bai papagalilor voi 1 la mana nu aveti de unde sa stiti toate cacaturile astea care le vorbiti si 2 la mana aberati ca fraierii uitati-va in oala voastra bai nesimtitilor si numai judecati oamenii din auzite.sunte-ti jalnici!De Haimana D. copilul ei nu ati auzit?si de puturosii aia din echipa de la linii? \\n
CINEVA DIN INTERIOR pe 05 Iulie 2013, 16:55
#14
DEMISIA INCONPETENTEI
Asta nu vrea sa plece din conbinat fiindca sa facut cuscra cu dn.Balint poate scapam de ia cand or ajunge blestemele oamenilor care leau facut rau pe care ia trimes acasa fara nici un pic de regret asi urmareste numai scopul personal sa vina cineva din conducere la CFU sa vada dezastru care este si cum se fura motorina cu locomotiva cu stirea doamnei Pisica sa nu mai zic de remiza ca e vai si amar sa ales prafu alt fel stateau lucrurile cand era ing Dinca D.zeu. sal odihneasca DEMISIA INCONPETENTEI
CARAIMAN AGA pe 03 Iulie 2013, 21:43
#13
AFARA CU JAVRA!
DL/ BAN DATI-O AFARA PE PARVENITA ASTA .
cineva din conbinat pe 03 Iulie 2013, 20:22
#12
jos cu Pisica
Al tine pe bitoleanu an brate ca ai aduna plocoanele de la fraieri an loc sa al puna an functie pe Adi Ghinea fiindca e tanar si are specializare an calea ferata si responsabil cu marfurile periculoase pe calea ferata specializare pe care nu o are nimeni din conbinat e si mult mai capabil ca babalacul de Bitoleanu Jos cu mafiota de PISICA sa se duca acasa sa lase si pe alti sa manance paine ca e pensionara
oarecare pe 02 Iulie 2013, 22:14
#11
nepregatita
Pe baieti de la Segarcea ia trimes acasa nenorocita erau cei mai buni meseriasi fiindca au avut c*rajul sa se ia cu ia an gura ei nu ai da plocoane ca Minca, Foamete, Pastaie Daicut si sa nu mai vb. de Bana de la Izlaz cat peste ia carat a distrus cfu ul o linie nu mai e buna
Cora pe 02 Iulie 2013, 12:57
#10
este varza Pisica
Este total aeriana MIRELA PISICA,IN ALE COMERCIALULUI.Fetele ii rid in spate de cit de proasta este.Carmen F,laso in pace nu-i mai spune nimic!!!
Segarcea dealu pe 01 Iulie 2013, 20:27
#9
Cioarei de la Ulmeni ....
Praful si pulberea sa aleaga de tine,cioara cu buze vinetii!
unul pe 01 Iulie 2013, 17:26
#8
meseriasii
stoica p cu minca n si pistaie, baietii buni la toate lucrarile pentru duduia mirela .
CARAIMAN AGA pe 01 Iulie 2013, 15:12
#7
COMPLETARE
CARACTER O,MESERIE O,OMEMIE 0,IN FATA MIERE, IN SPATE FIERE.ASTA EX DE CUM POTI PARVENI CHIAR SI LA FIRMA PRIVATA.
CARAIMAN AGA pe 01 Iulie 2013, 15:06
#6
AFARA CU MAMA INDIA !
AFARA CU MAMA INDIA!TIGANCA ASTA CU GINGIILE VINETE LA TERMINAT PE ING DINCA A.
dodica pe 01 Iulie 2013, 14:50
#5
jjj
Poate face pelea si mama anchetei,nimeni nu va spune absolut nimic.Ce dracu mai oameni buni,credeti ca vreun amarit din cei ramasi in cfu ar avea c*rajul sa spuna adevarul stiut de toata lumea? Pisica M,este cu adevarat \\\"javra\\\".,SI EXTREM DE RAZBUNATOARE.
doc pe 01 Iulie 2013, 10:50
#4
:))
asta cu \\\"am primit la redactie\\\" e scoasa direct de la Scanteia sau Pobeda smile)). Prea amuzanti sunteti!!! Infierati cu manie proletara!!! Am mai scris de cateva ori pa aici si mai scriu o data. S.C. Donauchem esti o INTREPRINDERE PRIVATA cu management ales de patron, cu angajati alesi de management! Este o chestie capitalista. Daca vrea angajeaza numai stangaci, sau numai oameni cu urechile mari. S-au angajat destui tineri la combinat. Cei care au performat au ajuns si sefi de sectie...cei care nu au performat au plecat. SIMPLU!!!???
Andrei Rezeanu pe 01 Iulie 2013, 08:54
#3
DNA
Daca aveti aceste informatii, de ce nu sesizati DNA? Pentru ca din punct de vedere legal, posesia unor informatii despre incalcarea legii, si nedivulgate autoritatilor in drept se numeste tainuire, sau complicitate. Sesizati fratilor DNA, sa vedem la puscarie niste mafioti! Nu aveti dovezi solide,. atunci ciocul mic!
TURCU pe 01 Iulie 2013, 07:44
#2
PTSICA PARSIVA
Nu te mai mira atit ma MIRCESCULE.Lucrind in comb si cunoscind foarte bine personajul(Pisica M)pot spune ca rar am intilnit o parsiva si prefacuta ca femeia asta.Cu ajutorul d-nei Balint C, l-au convins pe Petcu sa-l lase acasa pe seful de sectie CFU dl DINCA AL.SI IN LOCUL LUI PISICA M.legatura dintre Pisica si Balint era facuta de legatura dintre copii celor doua.Dupa acest episod la atus pe Bitoleanu pensionar si acesta,si la trimis acasa pe IMPEGATUL Preda M.In timp sc*rt sa debarasat de toti incomozii den sectiea cfu.
Liviu Mircescu .. pe 01 Iulie 2013, 06:24
#1
Așa să fie oare??,
Ca unul care am lucrat 20 de ani în Combinat,mă mir că cele relatate SUNT 100% reale .De pile,plocoane și alte ciubuc*ri nu m-aș mira,dar ca să scoți oameni de la lucru ca să-ți facă lucrări acasă,fără să se afle,chiar că nu cred !! Domnule inginer PELEA IACOB,eu vă cunosc ca pe un OM DEOSEBIT,așa că pentru PRESTIGIUL ACESTUI COMBINAT CARE ȚINE ÎN VIAȚĂ UN TÂRG DE PUTUROȘI ,VĂ ROG DISPUNEȚI CERCETAREA CELOR SESIZATE ȘI SĂ PUBLICAȚI REZULTATUL TOT PE ACEST SITE . Dle Dragomir, ce-ar fi să te duci dumneata PERSONAL la Combinat și să ceri lămuriri ?? Dacă totul se va rezuma la acest articol și la câteva comentarii -va fi,CA DEOBICEI,APĂ DE PLOAIE ȘI DIVERSIUNE !!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.