Şoseaua care duce la combinatul chimic, un adevărat "drum al oaselor" pentru turneni. De ce nu se reabilitează acest drum, domnule Dragnea?

11 Iunie 2013, 00:06 | 2084 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Drumul spre combinat si bac arata ca dupa razboi.

Au trecut ani buni de când trecerea cu ferry-boat-ul Turnu-Măgurele - Nikopole a fost pusă în funcţiune şi şoseaua care duce la Dunăre nu a fost inca reabilitată. Un lucru cu cap ar fi fost să se reabiliteze întâi soseaua şi, apoi, să se deschidă bacul, însă la noi e taman invers. Şoseaua Portului, aşa cum mai este denumită acea porţiune de drum, duce şi către cea mai mare unitate economică a oraşului, combinatul chimic. Taxele şi impozitele plătite de combinat către Primărie sunt de ajuns pentru asfaltări şi reasfaltari în fiecare an. Ţinând cont de importanţa combinatului, autorităţile locale trebuie să facă tot posibilul să ajute această unitate economică.

Strada Portului a făcut parte din infrastructura oraşului, până la inaugurarea bacului.  Din anul 2009, Strada Portului a fost transformată în DN 52. Înainte şi după anul 2009 nu s-au găsit bani pentru reabilitarea acestui drum, deşi trebuia să fie o prioritate. Când Dragnea vorbeşte despre investitori, locuri de muncă şi altele asemenea,  ar trebui să explice ce are de gând cu acest drum. Cum să avem trafic la bac, când nu ne dăm interesul să creăm condiţiile minime? Când puterea centrală era a actualei opoziţii, Dragnea spunea că Guvernul nu-l lasă să reabiliteze şoseaua. De un an de zile, Dragnea este atotputernic în Guvern, are toate pârghiile necesare, dar nu se aude nimic despre reabilitarea drumului. E o dovadă clară că, de fapt, lui Dragnea puţin îi pasă de oraş.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
manu pe 13 Iunie 2013, 19:38
#5
era gata....
acum o ora cand veneam de kla alexandria coloana mare de masini....un pom cazut pe astfalt, nici un politist sau cineva de la drumuri. in 45 de ani nu am vazut atata indiferenta.\\n
Anonim pe 11 Iunie 2013, 20:29
#4
...
Pentru je soranu, cunosc persoane cu bmw uri in turnu magurele, care stiu sa mearga civilizat cu un bmw, deci de ce trebuie sa ii bagam pe toti in rahat ? Conduc un Q7, a fost un articol acum ceva vreme cu un Q7 parcat aiurea langa hotel, l a cateva zile, ma injura un domn pe praporgescu ca trotuarul nu e loc de parcare . E diferenta mare intre culoarea masinii mele si a celei negre, dar mi am vazut de treaba mea, si am mers mai departe .
ameridan pe 11 Iunie 2013, 11:22
#3
pt ciocanar de primar
cukleeea nu mai dormi in primarie dai un inpuls si lu dragnea sa faka ceva si pt turnu sau va ginditi la alegrile urmatoare ca teleormanei va ales daca nu sunteti in srare spinzurativa
Florea pe 11 Iunie 2013, 11:06
#2
Avem drumuri proaste in TR
A asfaltat drumul spre Poiana-Flaminda unde se duce el la vinatoare.La noi pe Magurele se merge cu tractorul cind ploua si e zapada.
je soranu pe 11 Iunie 2013, 02:02
#1
motivul numarul 1
eheeeeee ce stiti voi ce liniute se pot face pe drumu\\\' ala..... Ar muri toti cocalarii cu BMW din Turnu smile)))) cool hmm eheeeeee ce stiti voi ce liniute se pot face pe drumu\\\' ala..... Ar muri toti cocalarii cu BMW din Turnu smile))))
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.