Programul Rabla a început şi la Turnu-Măgurele. 20 de vouchere pentru cei care au stat la rând, 6 pentru M.Ristea!

11 Iunie 2013, 00:15 | 3663 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Programul Rabla.

Înscrierea cetăţenilor, firmelor şi instituţiilor în Programul „Rabla“ a început luni, 10 iunie. Un sfert din cele 17.000 de tichete destinate persoanelor fizice au fost distribuite colectorilor validaţi într-o primă etapă, astfel că la mai multe puncte de colectare se regăsesc în prezent chiar mai puţin de 10 tichete. Pentru Programul „Rabla” 2013 au fost alocate 20.000 de vouchere de 6.500 de lei, valoarea acestora crescând de la 3.800 de lei, cât a fost în anii precedenţi. Pe de altă parte, numărul tichetelor a scăzut la 20.000 (dintre care 17.000 sunt pentru persoanele fizice şi 3.000 pentru firme şi instituţîi publice), făţă de 45.000 în 2012, 120.000 în 2011 şi 190.000 în 2010.

Judeţul Teleorman a primit 52 de vouchere, 26 pentru două centre din Alexandria şi tot 26 la Turnu-Măgurele. Firma  Ideal Com a lui Ristea Mugurel este singura din oraş autorizată să participe la programul "Rabla". Luni dimineaţă, încă de la primele ore, se formase o coadă uriaşă. Aproape 100 de autoturisme aşteptau să intre în curtea firmei turnene, multe aduse  chiar de sambata, pentru a fi predate la programul Rabla. Din păcate, doar 20 de fericiţi au reuşit să primească acel voucher în valoare de 6500 de lei, ceilalţi 80 trebuind să mai aştepte. Cum au fost 26 de vouchere, vă întrebaţi unde sunt celelate şase. Ei bine, ele au fost luate de M.Ristea, pentru că, spune el, au fost 6 maşini date la casat încă de anul trecut. Din informaţiile noastre, M.Ristea, în complicitate cu un mătrăcar de maşini, cumpără ieftin autoturisme şi obţine vouchere, pe care le vinde apoi celor care au nevoie de ele. Cei 80 de turneni care au rămas fără vouchere, au introdus maşinile în curtea firmei şi asteapta suplimentarea cupoanelor. Din câte se pare, în săptămânile următoare se vor primi alte vouchere.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.