Ziua Islazului a dezamăgit. Cam puţin pentru câţi bani s-a cheltuit.

10 Iunie 2013, 00:07 | 2983 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Ziua comunei Islaz a cam dezamagit.

Ziua de 9 iunie este, prin tradiţie, una de sărbătoare în comuna Islaz. La 9 iunie 1848, în cadrul unei adunări populare, a fost adoptată Proclamaţia de la Islaz, documentul programatic al Revoluţiei de la 1848 în Ţara Românească. De câţiva ani, 9 iunie este Ziua Islazului, astfel că Primăria şi Consiliul Local organizează diverse manifestări pentru a celebra acesta sărbătoare. În acest an, primarul I.Geara a făcut eforturi şi, insipirat de Cuclea al nostru, a reuşit s-o dea în bară cu serbarea. Ca şi la Turnu, tarabele negustorilor au cam rămas fără clienţi, sărăcia din Teleorman fiind nu proverbială, ci o cruntă realitate.

Programul artistic, cel care face fala sărbătorii, a fost mai mult decât jalnic. Cele trei "vedete" aduse pe bani mulţi au dezamăgit, lumea fiind nemulţumită de calitatea prestatiilor. Ionut Perete a încercat să producă ceva entuziasm, însă valoarea slabă şi sonorizarea au făcut ca totul să fie jalnic. A urmat cunoscuta Nicola, una dintre interpretele de valoare ale muzicii uşoare româneşti. Din păcate, se pare că timpul acestei cântăreţe a cam trecut, despărţirea de soţul şi compozitorul Mihai Alexandru lăsând urme. Nicola a coborât printre oameni, încercând să anime lumea, însă sonorizarea i-a pus şi ei capac. Ultimul interpret, Ion Popa, a cântat aceleaşi melodii pe care le-a prezentat şi la Turnu, astfel că spectacolul nu a avut nimic nou. Islăzenii au venit în număr mare, însă, după ce au ascultat câteva melodii, au cam început să plece. Să dai o grămadă de bani pentru aducerea unor interpreţi şi să ai o sonorizare de doi bani, iată realizarea lui I.Geara. Ce să mai spunem de prezentatori, au fost "sublimi". Păcat că o sărbătoare frumoasă s-a încheiat atât de slab.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Flavius pe 29 Iulie 2013, 13:51
#10
#turnean la origini
Sunt autorul acelei filmari, cel putin a unei dintre ele. Atat Nicola, Ion Popa si Ionut Perete au reusit sa faca suflarea islazeneasca sa se simta bine. Nu comentez din punct de vedere politic acest eveniment, dar marturisesc ca Islazul a avut o sarbatoare frumoasa si initiativa a fost a primariei.
2,3,4.....567 pe 11 Iunie 2013, 22:10
#9
La misto
Voi stiti reclama aia la coniac CA_A.DOR?\\nNiste tarani smile)
turnean la origini pe 11 Iunie 2013, 20:47
#8
multe neadevaruri
Citesc si ma minunez...din cate vad eu \\\"jurnalisti\\\"acestui site au o imaginatie foarte bogata. Am vizualizat pe youtube un filmulet cu selectiuni din prestatia lui Ionut..si nu prea pare sa fie ora 19.00... Cam intuneric...\\nsonorizarea...ce sa zic..in fimulet se aude bine, iar multumirea oameanilor...cred ca imaginile spun totul...\\nSfat pentru administratorii site-ului... Nu mai publicati minciuni... Denaturati realitatea!!!
ISLAZEAN pe 10 Iunie 2013, 21:03
#7
DE CE NU PUBLICATI COMENTARIILE?
NU-I CONVIN SPONSORULUI SITE-ULUI?\\nNU-I CONVIN LUI CRACANEL?\\nJALNIC\\nRUSINE
c*rios pe 10 Iunie 2013, 21:00
#6
stiti oare?
Dar stiti cumva cati bani s-au cheltuit pentru organizare?\\nSa va fie rusine....\\nNu stiti nimic.\\nDar mult tupeu puteti sa aveti\\nTerminati cu minciunile, cu dezimformarile
Islazean pe 10 Iunie 2013, 20:18
#5
Sa va fie rusine
Spuneti numai minciuni......sa va fie rusine\\nZiua islazului a fost iarasi o reușită \\nNici măcar nu aveți idee cât se munceste pentru a organiza o astfel de serbare.....dar voi știți numai sa dați cu noroi in cei care muncesc si vor sa facă ceva pentru comunitate.....\\n
Dan pe 10 Iunie 2013, 20:10
#4
UN ARTICOL CUTREMURATOR
Vanzatoare la cosul rosu bolnava de cancer,citeste articolul:\\n\\nhttp://www.doctorulzilei.ro/o-bolnava-de-cancer-din-turnu-magurele-cere-sa-fie-eutanasiata-ce-autoritate-din-sanatate-a-adus-o-la-disperare/
Daniela pe 10 Iunie 2013, 15:47
#3
minciuni
Autoare acestui articol este o mincinoasa fara scrupule.Tot ce a relatat in acest articol nu corespunde sub nici o forma cu ceea ce s-a intamplat la ISLAZ.In primul rand IONUT PERETE a urcat pe scena la ora 22:30 nu la ora 19:00, deci nu este adevarat ce s-a scris.Asa ca domnisoara sau doamna reporter, nu mai faceti afirmatii false, caci s-ar putea sa se gaseasca cineva sa va inchida gura.Daca tot relatati ceva macar spuneti adevarul, sau poate adevaratul dumneavostra nume este \\\"MINCINOASA\\\" si nu ALEXANDRA.Sa-ti fie rusine mincinoaso.
Ioana pe 10 Iunie 2013, 10:33
#2
nemultumire
Eu sunt din Comuna Islaz si sa stiti ca programul a fost destul de frumos. Toti consateni au fost destul de multumiti asa ca nu mai postati stiri false!
Bula pe 10 Iunie 2013, 07:36
#1
nemultumire
Mai, dar pe voi va multumeste ceva? Am o idee. Stabiliti voi cu Dragnea, si organizati voi serbarile astea la anul. Sa vad ce puteti voi. Ce ziceti, va bagati?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.