Accident stupid în Turnu-Măgurele: un biciclist a distrus ghiveciul de lângă ceasul de pe Centru.

20 Mai 2013, 00:04 | 2445 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Capcanele Primariei fac victime.

Duminică, 19 mai, la orele înserării, s-a petrecut un accident stupid în Turnu-Măgurele. Un biciclist a intrat în ghiveciul cu cetină de la ceas. Ghiveciul era aşezat în mijlocul străzii, aşa că şi-o căuta de mult timp. În acel loc au fost două ghivece, însă unul a fost distrus de un şofer neatent. Aşa a fost şi cu biciclistul cu pricina, nu a observat că în mijlocul străzii era aşezat acel ghiveci. Până la urmă, iată că inevitabilul s-a produs. Ghiveciul a fost făcut ţăndări de biciclistul care a căzut peste el.

La faţa locului a fost chemat un angajat al Primăriei, care a luat cetina, dar a lăsat cioburile lângă bordură şi pământul în mijlocul străzii. Am mai scris despre acel loc şi am cerut Primăriei să blocheze circulaţia, căci doar indicatorul nu era de ajuns pentru şoferi, mai ales pentru cei care nu sunt din zona noastră. Primăria nu a făcut nimic, a luat două ghivece şi le-a aşezat în mijlocul străzii şi gata, s-a rezolvat. Păi, cu aşa soluţie, era de aşteptat să se întâmple un accident. În acel loc trebuie montat ceva foarte vizibil, uşor, care să nu fie un pericol. Sunt  soluţii simple, nu e nevoie de vreo invenţie.

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
jon traversa pe 23 Mai 2013, 20:36
#6
accident
ce inseamna 16:30-15:00 ba \\\"no name\\\" desteptule...\\nesti mai prost decat un pui de magar...zi ba tu care \\nai fost acolo... cand a vrut prostu\\\' ala sa schimbe \\npinioanele? cat era ceasu\\\'?
anonim pe 23 Mai 2013, 19:22
#5
accident
ghiveciul era pus foarte prost si de aceea biciclistul a intrat in el,a vrut sa schimbe pinioanele si nu l-a vazut si a intrat in el eu eram de fata
No name pe 22 Mai 2013, 00:16
#4
Nu va mai agitati
Am fost de fata cand s-a intamplat nu a fost nici seara nici dimineata a fost exact 16:30-15:00 dar ma rog...dezimformare totala
jon traversa pe 21 Mai 2013, 15:12
#3
accident
s a intamplat dimineata,nu la 16 sau noaptea
dodo pe 20 Mai 2013, 20:14
#2
ididestept marian
spune tu solutia ce trebuie pus acolo,istetule,pentru oameni ca tine si biciclist trebuie sarma ghimpata,poate atunci vedeti si voi, suntem totusi intrun oras chiar trebuie pus ceva mare si vizibil pentru toti orbii ca tine?
123456 pe 20 Mai 2013, 16:31
#1
accident
esti mai prost ca noaptea, era la ora 15:30 - 16:00 nu era nici o seara \\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.