Mohanu preferă blondele sau Eli Iagăr s-a făcut domnişoară de Bucuresti?

14 Mai 2013, 00:25 | 4469 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Eli Iagar pe terasa, odihnindu-se dupa munca de la INS.

În week-end-ul trecut, prin Turnu-Măgurele au fost văzute câteva personalităţi locale,  care, pentru moment, locuiesc în Bucuresti. Distinsele acestea muncesc în Capitală, pentru că meritau o sinecură pentru distrugerea acestui biet orăşel de la Dunăre. Una dintre aceste "personalităţi" este marea revoluţionară, fosta şefă de la Bacul Turnu-Nikopole, Elena Mihaela Iagăr, actual vicepreşedinte la Institutul Naţional de Statistică. După cum puteţi vedea în fotografia alăturată, domnişoara Eli a ieşit la terasa barului pe care îl deţine în coproprietate cu Ghinea Marius, zis Mache,  un alt mare revoluţionar.

Se poate observa cum domnişoara îşi arată pulpele dolofane pe terasa barului La Turci, însă, oricât ar încerca să nu pară, semnele trecerii timpului au lăsat urme adânci. Ce-ţi mai place cafeaua şi fustele scurte, domnişoara Iagăr!  În acest week-end a fost în Turnu şi senatorul Nicolae Mohanu, fostul edil al oraşului. Cei doi ar fi venit, se pare,  cu aceeaşi maşină, ca să facă economii. După cum observaţi în fotografie, din varii motive, de când este la Bucuresti, marea revoluţionară şi-a schimbat  look-ul. D-soara  a renunţat la vopseaua roşie pentru câteva şuviţe blonde, probabil că Mohanu, ajuns la o anumită vârsta, a început să "prefere blondele", ca-n titlul unui reuşit film artistic. După dezastrul pe care l-a lăsat la Bac, Eli Iagăr se bucură, în actuala funcţie, de privilegii pe care nici nu le visa. C`est la vie!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Bea pe 13 Martie 2019, 16:58
#7
Eli
Succes
Cetatean pe 16 Mai 2013, 10:12
#6
pt.Simi
Un mos care a protejat pe toti hotii,prostii si c*rvele si a inc*rajat incompetenta. A distrus orasul si a gonit tinerii.Totul este praf si pulbere si la propriu si la figurat.
Simi pe 15 Mai 2013, 19:03
#5
o parere ( pt. nr. 4 )
Ce sa mai faca Nae ? Poate sa o sponsorizeze pe \\\"Ciciolina\\\", ca de alte treburi,nu cred ca mai poate fi banuit. Este un mos acolo si el, care se gudura pe langa parasuta de la INS, ca un catel, dar calduri are numai \\\"domnisoara\\\". Nae e cu malaiul, cu restul........e Mache.
2,3,4....567 pe 14 Mai 2013, 22:49
#4
ciciolina
aceasta ciociolina a guvernului este de neoprit cand vede p--a. NAE STIE< NAE STIE NAE STIE.\\nP.S. - Naica, Naica sa-ti trag la m--ca
ECRIRE pe 14 Mai 2013, 15:20
#3
ELI+MAKE=PARASUTA si VIOLATOR
Ce o tot domnisoriti atata pe courva asta batrana????Astia trebuie sa stea la puscarie pentru ce au facut in orasul asta.Hoti-falsificatori-violatori care ne conduc de 17 ani
Dan pe 14 Mai 2013, 09:55
#2
Articol partial adevarat
Proprietarul spatiului de la BAR TURCI si unic actionar al firmei care isi desfasoara activitatea la parterul blocului E 1 din str.Horia Closca si Crisan,este Iagar Mihaela Elena(vezi Camera de Comert si Industrie Teleorman).Daca voi credeti ca Mohanu la 68 de ani mai\\\"mananca\\\" tot fasole,sunteti naivi rau de tot.De calitatea de revolutionari pe care si-au obtinut-o in mod fraudulos,ce sa mai spunem?,niste hoti profitori si falsificatori.Cei care i-ati votat,meritati sa traiti asa cum si-au dorit EI sa ajungeti,saraci si prosti.
fane pe 14 Mai 2013, 09:25
#1
pentru unii........
Bai fratilor ce aveti voi cu dsoara Ely sau cum dracu o cheama pa parasuta asta ori sunteti prosti ori va faceti. Pai cand tacso Ion Iagar marele cordaci al catunului Tr magurele facea si desfacea{ nu stiti cine a fohiar semanatust personajul? } mai intrebati pe mamele voastre sau mai utiati va in oglinda poate chiar semanati cu ely sus pomenita.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.