Accident grav in satul Moldoveni, comuna Islaz: şapte persoane au fost grav rănite! Un VW Golf a lovit două căruţe!

13 Mai 2013, 16:24 | 4756 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Carutele, un pericol pe timpul noptii.

Duminică seara, în jurul orei 21.15, pe şoseaua dintre Islaz şi Moldoveni, s-a produs un grav accident de circulaţie.  Un autoturism VW Golf, condus de un tânăr care lucrează la o spălătorie auto din Turnu-Măgurele, a  lovit două căruţe cu ţigani rudari din satul Prundu. În cele două căruţe se aflau vreo 16 persoane, care se întorceau de la muncă. Au fost rănite 7 persoane, cu varste intre 17 si 63 de ani, toate fiind pasageri în căruţe. Martorii oculari vorbesc despre desprinderi de membre superioare şi inferioare, multiple fracturi şi traumatisme cranio-celebrale.  Cele 7 persoane din căruţe, trei femei şi patru bărbaţi, au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal din Turnu-Măgurele. Cum ambulantele din Turnu sunt puţine, a fost nevoie să fie chemată o ambulanţă din cel mai apropiat oraş, de la Zimnicea, pentru a transporta răniţii. Trei dintre răniţi au fost duşi la Bucuresti iar ceilalţi patru la Spitalul Judeţean din Alexandria.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
margelatu pe 25 Mai 2013, 20:56
#19
ciori infecte
va e frica de moarte. ha ha haaa ha.
robert pe 23 Mai 2013, 20:01
#18
romani ploati
lasativa de condus lasati pe alti cu experienta ratatilor terminati cu comurile astea habarnaveti ce sunt aia rudari si com si voi care nu stiti pe ce lume traiti \\ndaca ar fi toata lumea lafel ca voi am disparea cu toti \\n\\n
maradona pe 22 Mai 2013, 23:50
#17
valabil pentru toti
nu am nimik cu nimeni dar rudari trebuia sa isi ia masuri de prevedere sau ei aveau voie sa circule cu o caruta?, noaptea nesemnalizata. iar cu rasismu fiecare cu optiunea lui . asa ca mucles la toti ca pe ti**neste. restu nu conteaza pacat de victime da prostia se plateste, valabil pentru toti PARTICIPANTI LA TRAFICUL RUTIER, VIATA ARE PRIORITATE.
Englezu Ionut pe 22 Mai 2013, 14:11
#16
incredibil dar adevarat.....
Cum poti sa fii atat de zdreanta umana incat sa zici k ai lovi cu un tir zece carute doar pt k sunt rudari?!!!Nu zic k sunt rudari niste sfinti dar hai sa lasam stereotipurile astea fratilor k sunt rudari,ti**ni sau ce mama draq! Pana la urma au fost implicati niste oameni in accident ce mama draq conteaza etnia?!sunteti niste imbecili fara scrupule.....rusine pt toti rasisti......si in plus acuzati pt faptul ca au fost loviti.......e dureros sa vezi atata prostie!!!!
123456 pe 19 Mai 2013, 10:13
#15
accident
degeaba dati vina pe bietul sofer\\nArt.71.\\n(1) Sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si a animalelor izolate sau în turma pe drumurile nationale, în municipii si pe drumurile publice.\\n(2) În cazurile prevazute la alin.(1), autoritatile administratiei publice locale sunt obligate sa amenajeze drumuri laterale destinate circulatiei acestora, potrivit competentelor stabilite prin lege.\\n(3) Pentru a circula pe drumurile publice pe care accesul le este permis, animalele, vehiculele trase sau împinse cu mâna, animalele de povara, de tractiune si de calarie vor avea câte un conducator, iar vehiculele cu tractiune animala vor fi echipate si cu mijloace de iluminare si dispozitive reflectorizant-fluorescente, în conformitate cu prevederile regulamentului.\\nma indoiesc ca ar fi avut macar tiunchi reflectorizant pe caruta sau veste fluorescenta pe ei.\\n
RÜD pe 19 Mai 2013, 01:59
#14
SA VA FIE RUSINE
sunteti niste zdrente mari si imputite astia care sunteti rasisti...mai intai ganditi inainte sa sa postati ceva..ganditiva ce oricui i se poate intampla ceva la fel de urat poate ´kiar mai rau.asa k aveti grija ce scrieti k cu tehnologia din ziua de azi se afla cine si de unde a posatat.asa k luati-o mai usor.
ion pe 16 Mai 2013, 22:59
#13
pt mimi
era un singur sofer nu mai multii . sau nu sti gramatica.care soferii iadului masina a fost condusa de un singur sofer sau la voi la rudari o masina e condusa de mai multi soferi in acelasi timp, sa apuce.
marian pe 16 Mai 2013, 15:35
#12
Eh nu-i bai !!
Las\\\' ca face piranda altii la loc! tongue laugh
rudarel pe 16 Mai 2013, 14:41
#11
rudari nu e ti**ni
ba termenati cu dastea rudari e niste j**uri ei nu este ti**ni, rudari face ti**ni de ris .sa va fie clar .mucles gagii dilo, rudari nu aveau nuki un semn la caruta inteleg sa iesi cu caruta pe drum dar c el putin pe timp de noapte semnalizeazo ca ete ce se intimpla . adevarate drame. pacat de victime
titi pe 16 Mai 2013, 11:52
#10
criminalii
uuuuuuuuuuuu soferul iadului
mimi pe 16 Mai 2013, 11:46
#9
soferii iadului
bai je**silor cine e ma de vina ?ce vina aveau ma oamenii ?ce nu aveau voie cu caruta pe strada? mai mare rusinea!!!!!!!!! saracul soferul e clar ca nici el nu a vrut dar daca avea experienta ar fi putut evita .oricum nici de el nu e bine ca e tanar si avea tot viitorul in fata dar mai abtinetiva de la comentarii ordinare a distrus 7 vieti din cauza neatentiei
``taranii la volan `` pe 16 Mai 2013, 03:17
#8
avem VW si o ardem in fite de .......lache
lasati com aiurea ... ti**nii,rudari nu-s oameni?? ... ce ``tristi sunt unii``gen ``spurcata rasa rudari`` pacat de voi dc nu va dati numele si o ardeti aiurea FMM rasisti \\n
ion pe 15 Mai 2013, 00:52
#7
spurcata rasa rudari
daca ar fi dupa mine asi lovi cu tiru cite 10 carute de rudari zilnic. va mai aduceti aminte cind rudaru ala infect de la prundu a omorit 2 famili intre prundu si lunca, tot ei erau cu gura mare . lafel ca si acum . rudarii au fost de vina.
reporter tv pe 14 Mai 2013, 13:36
#6
total gresit scris anuntul
a fost o caruta cu 6 rudari de la lunca care veneau de la pocaiala(de alta religie) ......si in plus erau cazuti pe jos ca dudele de toamna.... cheese
DNA pe 14 Mai 2013, 10:10
#5
pacat de Golf
sincer sa fiu mi-as fi dorit sa omoare cativa dintre ei pt ca oricum nu aduc nici un folos societatii pe langa faptul ca nu aveau voie cu atelaju\\\' pe drumul public.
FlorinDiablo pe 14 Mai 2013, 01:49
#4
Pericol Umblator
Nu am nimic personal cu etnia implicata in accident,dar reprezinta un pericol pt toti cetatenii ce calatoresc cu masina,atelajele sunt nesemnalizate si in plus nici nu au voie sa circule pe drumurile publice soferul VW a patit ceva?
ionut pe 13 Mai 2013, 22:59
#3
eugene esti varza
iar nu ai nimerit-o ai cules informati de la tata floarea a fost o singura caruta.
Volkswagen VW * pe 13 Mai 2013, 22:56
#2
vw
VW * * * * VW * * * Edit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.