Fosta maşină a lui V.Ponta a ajuns la Tr. Măgurele.

13 Mai 2013, 00:05 | 2424 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Fosta masina a lui V.Ponta.

În anul 2012, după preluarea funcţiei de prim-ministru, Victor Ponta şi-a vândut unul dintre super-bolizii pe care îi avea în proprietate. Este vorba despre un Mitsubishi Lancer Evolution. Autoturismul, produs în 2008 (ultimul model din seria sa), are nu mai puţin de 300 de cai putere şi atinge suta de kilometri în doar 4,5 secunde. Maşina este ajutată de cutia secvenţială, tiptronic. Andrei Dolineaschi este cel care a cumpărat maşina, acesta fiind urmaşul lui L.Dragnea în funcţia de secretar general al PSD. Imediat după ce a cumpărât-o de la premier, cu 30.000 de euro, Dolineaschi a înmatriculat maşina pe Botoşani, punându-i numărul BT 10 EVO.

Autoturismul de lux a fost văzut la sfârşitul săptămânii în Turnu-Măgurele, acolo unde Dolineaschi a fost la hotelul Turrris al  lui L.Dragnea. Dragnea l-a invitat pe urmaşul său la concursul Parada Europei iar apoi l-a dus şi la hotel, la un ospăţ pantagruelic, asezonat cu vinuri bune. Dragnea a sosit la hotel cu un WV Tuareg al Guvernului, că doar este ditamai demnitarul. Distracţia a fost pe măsură, înalţii oaspeţi plecând încântaţi de la hotel. Nu a lipsit de acolo nici pupila jupânului, Cătălina Stefanescu. Automobilul Citroen al distinsei deputate se vede şi el în fotografia alăturată.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.