Deputatul A.Simionescu - una a promis, alta face.

11 Aprilie 2013, 00:35 | 2878 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu.

Zona noastră este cunoscută pentru nivelul scăzut de trai şi lipsa locurilor de muncă. Această stare de fapt e valabilă pentru  majoritatea populaţiei, nu şi pentru aşa-zisa "elită". În timp ce sărăcia este la tot pasul, şmecherii nu au nicio problemă. Dacă această categorie specială producea ceva pentru  zona noastră, se cunoştea în nivelul de trai al majorităţii. Unul dintre reprezentanţii mafiei politico-financiare din zona Turnu este deputatul Adi Simionescu. Omul lui Dragnea are o mulţime de afaceri cu CJ şi diverse primării din judeţ. Funcţia de parlamentar este o acoperire şi plasă de siguranţă în cazul în care ar mai avea probleme cu legea( vezi accidentul mortal pe care l-a comis în Ciuperceni, fiind în stare de ebrietate). Deputăţia e şi o răsplată pentru serviciile aduse jupânului judeţului Teleorman. După cum ştiţi, Simionescu este şi unul dintre cei mai viteji revoluţionari ai oraşului. În decembrie 89, împreună cu N.Mohanu, Eli Iagăr şi alţii de teapa lor, Simionescu a luptat pe baricade la Modern şi hotel Turris( mai ales în restaurante).
De când a devenit parlamentar, A.Simionescu e văzut mai mult prin Turnu, de unde îşi conduce afacerile, decât la locul de muncă din Palatul Parlamentului.  Alegătorii din colegiul Zimnicea nu au de unde să şţie ce face deputatul lor aşa că stau liniştiţi, crezând că cel pe care l-au votat le apară interesele în Parlament. De unde, Simionescu nu-şi cunoaşte decât interesul propriu, nu-i pasă de nevoile celor care l-au ales. În campania electorală promitea că va munci şi se va zbate pentru această zonă, că va face şi va drege. Bineînţeles, toate acestea au fost minciuni.  Îl întrebam pe deputatul Simionescu de ce a mai candidat dacă nu îşi face datoria faţă de cei care i-au dat votul. În timp ce salariul merge, deputatul nostru stă prin Turnu, de unde îşi conduce afacerile, fără să-i pese de faptul că este văzut. Ăştia sunt reprezentanţii pe care i-a votat poporul şi de la care aşteaptă un trai mai bun. După urma lui Simionescu, traiul mai bun va veni la Sf. Aşteaptă.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
CLIO pe 13 Aprilie 2013, 10:56
#5
CRIMINAL / ALCOOLIC / EVAZIONIST+
Unul din oamenii lui Dragnea arata ce stie si ce a invatat de la stapan,1.Minciuna 2.Aroganta 3.Furtul 4.Dispretul fata de oameni 5.Rautatea si caracterul razbunator.Ce asteptari sa aveti de la asemenea fiinte bolnave de putere?
1,2,3.....456 pe 13 Aprilie 2013, 08:44
#4
un .........
sotioara ii dadea si cred ca inca ii mai da la ficat, atunci cand consuma si vine acasa pe patru cararui. si cica se si pica laaa. Umbla si cu masina cand consuma, si il mai scapa soferul lui liviuta cand face lucruri mai grave,gen mangaiat om pe sosea. Se zvoneste ca au aceeasi grupa sanguina.
DNA pe 11 Aprilie 2013, 17:33
#3
ti**n sau rrom
http://www.cronicadeturnu.ro/news/catre_parlamentul_romaniei_domnilor_senatori_si_deputati/2013-04-11-2\\n\\nNoi am vrea sa ramana ti**n sau...cioara sau cum le mai zice lor...semnati si voi daca sunteti de acord
Cineva pe 11 Aprilie 2013, 11:27
#2
Incornoratul deputat
Eunucul asta de la casa de copii(Tatiana Sandu si Marian Vladutu au spus-o),se fotografiaza exact ca moldovenii aia care ajung in occident si isi fac poze langa masini luxoase.De unde ati mai scos-o si pasta cu revolutionaru cand el cara balegar cu caruta la Islaz din c*rtea lu Fanica????Certificatul de revolutionar a fost luat prin 97\\\',98\\\'ca si a celorlati prieteni,Vladutu,Nardi,Ivan,Cazangiu,Miertoiu,Ely Iagar,Make,Mohanu,Barcanescu cu maica-sa si nu in ultimul rand,facatorul de dosare,sec*ristul penal Mircea Gaman.
XXL pe 11 Aprilie 2013, 06:22
#1
Un penal
Un penal, asta este Simionescu. Un prost infumurat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.