Tragedie. Adrian Dincă, un tânăr de 26 de ani din comuna Ciuperceni, a murit strivit de un TIR.

15 Februarie 2013, 00:22 | 9337 vizualizări | 30 comentarii
Car Universal
Dinca Adrian Foto: Facebook

O groaznică tragedie a lovit familia Dincă din comuna Ciuperceni. Adrian Dincă, 26 ani, lucra  la firma Power Electric din București. Miercuri seară, în jurul orei 20.00, pe șoseaua dintre București și Târgoviște, Adrian, la volanul mașinii firmei, a fost lovit în plin de un TIR. Moartea a fost instantanee, tânărul  fiind scos cu greu dintre fiarele contorsionate. Șoferul TIR-ului a declarat că, probabil, tânărul a adormit la volan, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de TIR. "Nu am avut cum să-l evit, a intrat pe contrasens, am franat dar n-am avut ce sa fac, a venit cu viteză mare direct spre mine", a spus șoferul.  Tragedia a produs o durere uriașă în comuna Ciuperceni, mulți cunoscuți și prieteni fiind șocați de acest deces. Politia a deschis un dosar penal în acest caz, însă nimeni și nimic nu-l mai pot aduce înapoi pe Adrian.

Citeşte şi
Comentarii (30) Adaugă comentariu
L. pe 26 Octombrie 2013, 18:26
#30
Iubitul meu ...
Au trecut mai bine de 8 luni, si inca il iubesc enorm.. Nu pot sa accept ca nu mai este langa mine. Nu este zi in care sa nu plang de dorul lui. El era tot ce imi doream, si stiu ca multe fete ar fi vrut sa aiba parte de atentia lui.. Nu pot sa fiu decat mandra pentru faptul ca el ma alesese pe mine in detrimentul altora. Nu imi doream nimic mai mult decat sa fiu sotia lui si sa fim fericiti, asa cum eram la acea vreme, inainte de tragedie. Adi, oriunde esti, vreau sa stii ca te iubesc la fel de mult, si ca imi lipsesc enorm conversatiile cu tine! Am nevoie de tine! Mi-e dor de tine, iubitul meu!
Cosmin pe 26 Aprilie 2013, 03:40
#29
Ms inca odata pentru detalii
Am aflat si eu din alte surse ca nu s-a incheiat ancheta.\\nAtunci cand o sa afli mai multe as fi recunoscator sa intri sa scri cateva cuvinte.\\nSa fiu sincer nu am vazut activitate si nu am mai scris nici eu nimic.\\nDar acum simt nevoia sa scriu pentru ca m-am uitat la niste poze care imediat m-au dus cu gandul la Adi.\\nIn agenda mea de telefon este prima persoana si am si cateva mesaje pe care nu le-am sters.
Ana Stancu pe 22 Aprilie 2013, 11:57
#28
...
Din pacate nu sunt vesti, termenul pe care il aveam initial era eronat, 10 zile cred ca sunt pentru politia autoastrada, probabil sa stranga probe, proc*ratura face alte investigatii si nu stiu cat dureaza. Important este ca parintii si sora sa isi gaseasca linistea. In rest...nu mai este nimic de spus.
ionela turnu magurele pe 08 Martie 2013, 22:19
#27
turnu magurele
chiar daca au trecut 3 saptamani si un pic de la disparitia ta cu toti nu te vom uita niciodata,te-am cunoscut si i-mi este greu sa cred ca un baiat ca tine, atat de plin de viata nu mai este printre noi, sper doar ca proc*rori sa ia decizia corecta. Nu t-e vom uita niciodata, ai fost un baiat extraordinar, condoleante Simona trebuie sa fi tare el asta si-ar fi dorit
Ionela pe 01 Martie 2013, 05:28
#26
Nu te vom uita niciodata
Cu toate k a trecut 2 saptamani d l tragedie,si q toate k nu am avut nimic q el in comun,sau q familia,imi pare enorm d rau pt ce sa intamplat,ma pun in locul sorei lu,este greu sa treci peste asa tragedie,mai ales dak ai o legatura mai stransa qm au avut ei,imi pare rau simi pt k ti-sa intamplat,iti sunt alaturi,eu sunt si apm socata
Cosmin pe 28 Februarie 2013, 00:18
#25
Ceva vesti?
Are cineva vesti despre ancheta politie?
L pe 23 Februarie 2013, 16:06
#24
Dumnezeu sa-l ierte!
Mi-e greu ca cred ca nu mai este printre noi si nu inteleg de ce Cel de sus l-a ales tocmai pe el,care era atat de plin de viata si atat de vesel ...........Imipare rau ca nu mai este,imi pare rau pentru suferinta celor dragi pe care i-a lasat in urma...
M pe 20 Februarie 2013, 22:10
#23
Adi
imi vine greu sa cred si mai ales sa accept ceea ce s-a intamplat...incerc sa imi amintesc toate momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si niciun cuvant nu poate sa descrie sentimentele pe care le am in suflet...lacrimile nu pot sa ni-l aduca inapoi..sper ca el sa isi gaseasca linistea si sa aibe grija de noi asa cum a facut-o mereu. A fost un prieten extraordinar. Sper ca el sa ma ierte daca i-am gresit cu ceva...pentru ca mie imi pare extrem de rau ca am renuntat prea usor ...
Cosmin pe 19 Februarie 2013, 23:43
#22
Un suflet mare
In fiecare seara intru pe acest site (mai vars o lacrima), sper sa mai scrieti cate ceva.\\nAm ceva amintiri cu Adi in ultimul an, desi il cunosc de mai bine de 7 ani nu am ajuns sa il cunosc asa de bine.\\nCe pot sa spun este ca mi-ar fi placut sa imi fie cumnat.\\nSimona, daca vrei vreodata sa vorbesti cu cineva despre Adi, eu sunt dispus sa te ascult ore in sir.
Ionela pe 19 Februarie 2013, 20:12
#21
Nu te vom uita niciodata
Imi pare nespus de rau,am ramas socata,imi pare rau k nu am putut sa te cunosc mai bn.ma rog l dumnezeu sa iti gasesti linistea pe care o cautai
Dinca Simona pe 18 Februarie 2013, 21:46
#20
...
Sunt sora lui Adrian. In ciuda faptului ca trec printr-o DRAMA si fiecare clipa imi macina sufletul, nu am liniste pentru ceea ce s-a speculat in acest articol. Nici eu nu sunt in masura sa vorbesc despre aceasta tragedie, avand in vedere ca nimic nu e clar.Apreciez faptul ca v-ati gandit sa scrieti despre el,dar modul in care a-ti facut-o,ma depaseste.Acest articol este eronat din punct de vedere al relatarii evenimentelor deoarece este diferit de realitate. Singurii care au primit informatii legate de acest accident au fost parintii mei,care trec prin niste momente cumplite. Nu vreau sa dau detalii despre acest eveniment nefericit, iar cu privire la stabilirea vinovatiei se afla un dosar in desfasurare care dureaza cel putin 3 saptamani. \\nCeea ce conteaza cel mai mult a fost faptul ca m-am buc*rat 17 ani din viata mea de cel mai iubit frate pe care l-ar putea avea cineva. Nu imi doresc mai mult decat ca el sa-si gaseasca linistea! Dumnezeu sa-l odihneasca!\\n
steluta pe 18 Februarie 2013, 15:39
#19
Dumnezeu sa-l odihneasca!
O mare durere am simtit in suflet cind am aflat despre decesul lui Adi.Era un baiat extraordinar,frumos,destept,cuminte si f respectos.Il cunosteam de mic grrr,nu o sa-i uit niciodata chipul de inger,pacat de el.
ady pe 17 Februarie 2013, 21:43
#18
coment
dumnezeu sa-l odihneasca in pace pacat de el downer
Aliutza pe 17 Februarie 2013, 20:43
#17
Dumnezeu sa-l ierte
Aditza nu te vom uita niciodata...
Cosmin pe 17 Februarie 2013, 18:57
#16
Ms Ana
As fi recunoscator cand se termina ancheta sa imi spui si mie rezolutia proc*raturii.\\nEra singur in masina?, se intorcea cumva dintr-o deplasare?\\nStiu ca mergea frecvent la Ramnicu Valcea (sa inteleg ca venea din partea aceea)
lica pe 17 Februarie 2013, 17:30
#15
lacrimi pentru un fost coleg
Sunt socata,nu stiu ce sa spun,mi-e greu sa ma gandesc ca Adrian nu mai este,am lucrat impreuna acum 2 ani,un baiat extraordinar,istet,dornic de afirmare,simpatic si plin de energie,mi-\\ne greu sa vorbesc la trecut despre el.Dumnezeu sa-l odihneasca,putere familiei indoliate .
Ana Stancu pe 17 Februarie 2013, 16:58
#14
pt Cosmin
Datele sunt multe si sunt vagi...si ancheta este inca in desfasurare. Ceea ce stiu este ca e vorba de o ciocnire multipla, cea grava fiind intre Adi si un camion de 5 tone, denumit in limbajul rutier ca TIR (tirul obisnuit fiind autotren). In cca 10 zile proc*ratura va finaliza dosarul si atunci se vor afla mai multe.
usurelusorin pe 17 Februarie 2013, 13:45
#13
nu te vom uita niciodata
dumneze sal ierte\\nnu te voi uita nici o data Adrian
SIRBU VIOREL pe 16 Februarie 2013, 20:48
#12
Dumnezeu sa-l ierte!
Condoleante familiei!
udeanu florin pe 16 Februarie 2013, 19:45
#11
nu te vom uita niciodata
dumnezeu sal ierte\\n\\n question
Cosmin pe 16 Februarie 2013, 19:22
#10
Eu nu l-am recunoscut azi
Ana, poti sa imi dai si mie mai multe detalii te rog frumos
mata pe 15 Februarie 2013, 23:45
#9
victima
nu stiti fratilor k asa se intampla tot timpul....adica persoana decedata e de vina.....am pierdut un prieten drag si nu il mai poate aduce nimeni inapoi......dumnezeu sa il ierte
.... pe 15 Februarie 2013, 19:50
#8
....
Dumnezeu sa-l ierte!
Rares pe 15 Februarie 2013, 19:14
#7
Dumnezeu sa-l ierte!
Condoleante familiei. A fost un tanar bun si serios. Dumnezeu sa-l ierte.\\n\\n\\n\\n\\n
IORGA GIGI pe 15 Februarie 2013, 19:10
#6
Dumnezeu sa- odihneasca in pace
Adi nu te vom uita niciodata,\\nCondoleante familiei.
Marius pe 15 Februarie 2013, 16:05
#5
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!
Condoleante Familiei!!
mihaela pe 15 Februarie 2013, 14:53
#4
dumnezeu sa il ierte
a.ti vrut sa aveti si voi un subiect pe rahatul asta de blog sau ce o fi. Dar din pacate numai prostii a.ti debitat. .Dumnezeu sa ill ierte.a fost un om minunat plin de viata.care a lasat un mare gol in sufletele noastre.
Andrei pe 15 Februarie 2013, 14:42
#3
Sunteti prost informati
De unde ati scos voi informatiile astea? Daca nu sunteti in stare sa scrieti adevarul, nu mai scoateti articole aiurea in tramvai sa derutati lumea. \\n\\nDar, din pacate, nu mai putem face nimic sa-l aducem inapoi. Adrian a fost un om minunat, un prieten adevarat, cu o inima mare si va ramane mereu viu in amintirea noastra. Dumnezeu sa-l odihneasca!
bogdan pe 15 Februarie 2013, 09:52
#2
nenorociti
voi astia de la turnu cu stiri sunteti niste sc*rsuri ale societatii, nu stiti nimic dar scrieti numai kkt, singurul lucru cert este ca adi a fost un om deosebit cu un suflet de aur si nu merita sa plece asa devreme
Stancu Ana pe 15 Februarie 2013, 09:16
#1
Articol eronat
Datele sunt false, accidentul a avut loc pe A1 la KM 59, date aflate direct de la organele competetnte, deci datele din articol sunt eronate. Singurul adevar este acela ca Adrian nu mai e si tuturor ne este foarte greu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.