Adi Gâdea - şef la CJ Teleorman, împarte bani către Primăria Ciuperceni, condusă de tatăl său, Anghel Gâdea. Incompatibilitate crasă. A.N.I. trebuie să intervină!

06 Februarie 2013, 00:05 | 4246 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Familia Gadea a ajuns celebra.

Alegerile locale de duminică au pus pe tapet o nouă premieră în judeţul Teleorman.  Despre ce este vorba? Ei bine, familia Gâdea, tatăl şi fiul, au ajuns să lucreze împreună într-o stare de incompatibilitate. Astfel, Adi Gâdea, fiul, a devenit preşedinte al CJ Teleorman, organismul care împarte bani către primăriile judeţului. Tatăl, Anghel Gâdea, este primarul comunei Ciuperceni, comună care, vrând -nevrand, va fi finanţată de CJ Teleorman. Cine naiba a mai văzut aşa ceva? Nimeni, desigur, dar la noi se poate!

Cine este familia Gâdea din Ciuperceni şi cum a ajuns aceasta pe cai atât de mari? Adi şi Anghel Gâdea  sunt descendenţii unei familii de ciobani, oameni care nici nu gândeau ce va deveni nepotul. Ajuns, prin mijloace specifice, un umil slujitor al lui L.Dragnea, Adi are ca primă calitate faptul că nu se pricepe la nimic. A fost tras de păr ( la figurat, căci, precum se vede în foto, are mai puţin păr chiar şi decât broasca) şi a ajuns şeful judeţului ( în acte, desigur, pentru că Adi Gâdea nu e decât marioneta lui L.Dragnea). Anghel Gâdea, primarul comunei Ciuperceni, a fost un mărunt funcţionar la CAP -ul din comună şi, profitând de conjunctura care a scos la suprafaţă gunoaiele, a devenit primar. Acum An. Gâdea taie şi spânzură în comună, pentru că, deh, fiul a ajuns numărul 1 la CJ Teleorman.  E interesant cum va fi împărţit bugetul judeţului către primării, ce discuţii vor exista între tată şi fiu şi între ceilalţi primari din judeţ. Gurile rele susţin că Ciuperceni va deveni  comună fruntaşă a judeţului, cu un buget mai mult decât îndestulător, pentru că, nu-i aşa, sângele apă nu se face.

Această premieră naţională, fiul, şef la CJ, tatăl, primar, merită să figureze în Cartea recordurilor. Orice om cu scaun la cap îşi da seama că Adi Gâdea poate fi acuzat, oricând, de părtinire în relaţia cu tatăl său, aşa că, dacă erau deştepţi, unul dintre cei doi s-ar fi retras. Acum, după 3 februarie, dau prilej la multe discuţii şi la acte contestate la Tribunal. Distracţia începe!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
iulian pe 02 Martie 2013, 22:30
#6
mafia
normal grin
Ilie de la scularie pe 07 Februarie 2013, 06:14
#5
@dan cuclea
Mai palmierule, sa stii ca sunt citit, mult mai citit decit ai putea intelege tu. Pune mina si citeste legea, si apoi sa vorbesti. Sau ANI care este sub ascultarea ayatollahului nostru poate face ce vrea depasindu-si atributiile doar sa-i faca pe plac chiorului? Pai cu Constitutia ce facem mai primarule, facem ceea ce face Basescu cu ea? Adica ne stergem la c..r cu ea, pleampa dracului?
UN OARECARE pe 06 Februarie 2013, 20:28
#4
MAI EXISTA ACEASTA SITUATIE
In judetul OLT presedinte de consiliu judetean e STANESCU PAUL, iar in comuna VISINA, jud OLT este primar tatal lui\\nAsa ca ......vorbiti prostii ....nu e unicat cazul ....si aceasta situatie e de mult\\nDar numai TURNU CU PROSTII poate debita asta
danut cuclea pe 06 Februarie 2013, 18:30
#3
crasa sau grasa
Este impertinenta de care dai tu dovada,bai labar uslist ce esti!Pai cum dracu sa intervina ANI pe teritoriul maharului dragnea ? Asta este,am belit-o!Rau de tot,se supara jupanu\\\',e GROASA!Da citit mai esti mai iliuta,ne uimesti zau!
zone pe 06 Februarie 2013, 07:16
#2
asa o fi
ba nea ilie, ai dreptate,nu sunt eu de acord cu multe din zicerile tale dar acum ai dreptate.....cred ca ai vazut si tu ca acest turn cu stiri nu-i decat un.......atat iti zic ca alfel isi rezerva astia niste drepturi si nu posteaza comentul
Ilie de la scularie pe 06 Februarie 2013, 06:34
#1
constitutia fir-ar ea sa fie...
Orice cetatean al Romaniei are dreptul de a alege si a fi ales. Constitutia consfinteste aceste drepturi. Chiar si tu Mihaita ai aceste drepturi ( nu stiu cine te-ar vota, dar asta-i alt aspect ).Nu discut aspectul de moralitate, dar legal totul e ok. Tatal si fiul au fost alesi de cetateni, nu numiti in functii, asa ca ANI n-are obiectul muncii aici.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.